Vijfhuizen 7 - OOSTERHOUT

verhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Bedrijfshal872 m²
Kantoorruimte35 m²
Terrein500 m²
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's (klik voor vergroting)

Vijfhuizen 7 - OOSTERHOUT

Omschrijving

Vrijstaande bedrijfswoning met multifunctioneel bijgebouw en buitenterrein op circa 1.650 m² grond. Deel verhuur mogelijk! ... lees meer

Bent u op zoek naar de combinatie van wonen en werken aan huis? Dan is de Vijfhuizen 7 ideaal voor u. Op toplocatie de “Heilige Driehoek” te Oosterhout gelegen, fraai woonhuis met achtergelegen bedrijfsruimte wordt u te huur aangeboden.

Algemeen
Een in de gemeente Oosterhout, met beschermd dorpsgezicht, gelegen gebied waar dit goed onderhouden, woonobject met bedrijfsruimte en buitenterrein is gelegen. Dit op een rustige en goed bereikbare locatie in Oosterhout. De Heilige Driehoek bestaat uit een aaneengesloten gebied met als kern drie aan elkaar grenzende kloostercomplexen. Daaromheen liggen tuinen, landerijen en monumentale boerderijen. Kortom een mooi, historisch stukje Oosterhout.
Door de ruimtelijke opzet is het hier ideaal wonen en werken. Het gezellige stadcentrum van Oosterhout, met een diversiteit aan (ambachtelijke) winkels en horeca, is op loop- en fietsafstand gelegen. U kunt naar eigen wens de drukte opzoeken of genieten van de rust.

Ligging/ bereikbaarheid
In de “Heilige Driehoek” gelegen bedrijfsruimte met solitair gelegen vrijstaande woning op een perceel van circa 1.650 m². In enkele minuten bevindt u zich op de uitvalswegen richting de snelwegen A27 (Utrecht – Breda), A59 (’s-Hertogenbosch) en A58 (Tilburg) hetgeen de locatie voor u en klanten goed bereikbaar maakt.

Indeling
De entree bevindt zich te midden van de woning. Bij het binnengaan stapt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer en de trapopgang naar boven.

Woonkamer
De woning beschikt over een ruime U-vormige woonkamer die in open verbinding staat met de keuken. De woonkamer beschikt rondom over diverse grote en kleine raampartijen, die samen zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Door zijn vorm is de woonkamer, met een beperkte aanpassing, gemakkelijk af te scheiden van het geheel. Hierdoor ontstaat een mooie (bedrijf)ruimte voor bijvoorbeeld een aan huis gebonden beroep.

Keuken
Aan de achterzijde van de woonkamer, met een traptrede niveauverschil, grenst de open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Inbouwapparatuur zoals o.a. een inbouw vaatwasser, inbouwkoelkast en combimagnetron zijn aanwezig. Met de provisiekelderkast, gelegen onder de trapopgang, in de nabijheid is ook in voldoende opbergruimte voorzien.

Badkamer
In tegenstelling tot een badkamer op de verdieping is bij deze woning de badkamer op de begane grond, aangrenzend aan de open keuken, gelegen. Deze badkamer heeft een basis afwerkniveau en is o.a. voorzien van een ligbad, wasbak en toilet. Het is belangrijk te melden dat dit het enige toilet in de woning is.

Eerste verdieping
Via de trapopgang op de begane grond komt u terecht op de overloop van de eerste verdieping. Aan deze overloop zijn 3 middelgrote slaapkamers en een berghok/cv hok gelegen.
Deze woning beschikt echter niet over een zolderruimte.

Bedrijfsruimte
Direct achter de woning is de multifunctionele bedrijfsruimte gelegen welke in totaal circa 436 m² BVO groot is. Naast de kantineruimte welke is voorzien van pantry en toiletgroep (2) heeft het ook de beschikking over een separate kantoorruimte, ruime opslagruimte en een ruime verwarmde productieruimte.

Productieruimte
De productieruimte van circa 216 m² is met een gladde vloer afgewerkt en is voorzien van verwarming middels een tweetal heaters. Daglichttoetreding middels raampartijen in de buitenmuur van de productieruimte. Vanuit deze productieruimte heeft u tevens toegang tot de naastgelegen opslagruimte.

Opslagruimte
De opslagruimte is circa 220 m² groot. Met een vrije hoogte van 4 m1 is de opslagruimte voor (kleinere) voertuigen goed toegankelijk. Naast opslagruimte op de begane grond heeft de ruimte ook de beschikking over een kleine bergzolder. Hier is het opslaan, afhankelijk van het totale gewicht, van kleine goederen mogelijk. Echter is deze ruimte is niet verwarmd.

Buitenterrein
Bij het gehuurde krijgt u tevens de beschikking over circa 500 m² verhard buitenterrein. Dit buitenterrein maakt deel uit van een groter geheel waarbij de toegang gedeeld wordt met overige gebruikers. Het totale terrein is omheind en biedt toegang middels een rolpoort.
Parkeren
Voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.
Voorzieningen
- glad afgewerkte vloer in de productieruimte;
- geïsoleerd plafond in de productieruimte;
- separate toegangsdeur in de productieruimte;
- verwarmde productieruimte middels heaters;
- productie en opslagruimte verlicht middels TL armaturen;
- (ruwe) betonvloer in de opslagruimte;
- krachtstroom aansluiting in de opslagruimte;
- overheaddeur in de opslagruimte; (3,85 m x 3,52 m)
- toiletten (2);
- kantineruimte voorzien van een keukenblok;
- kantoorruimte voorzien van tegelvloer;
- kantoorruimte voorzien van verwarming;


Bijzonderheden
Tuin
Deze woning beschikt over een riante (deels zonnige), geheel omheinde, tuin met grote stenen berging.
Er is in deze tuin meer dan voldoende ruimte om ook uw privé auto, op eigen terrein, achter het hekwerk te parkeren.

Bestemmingsplan
De bestemming “Bedrijf” biedt vele mogelijkheden betreft het gebruik van deze bedrijfsruimte.
In de bijlage ziet u dan ook een nadere omschrijving van de bestemming. Bedrijfsvoering met een maximale milieucategorie 2 zijn hier dan ook toegestaan. Voor de complete en actuele informatie over de mogelijkheden verwijzen naar het bestemmingsplan “Leijsenakkers” en kunt u eveneens terecht bij de gemeente Oosterhout.

Aanvullende informatie
• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas, kabel en gemeentelijke riolering;
• Woning van binnen gerenoveerd in 2010,
• Perceeloppervlakte circa 1.650 m²
• Buiten schilderwerk woning in 2016
• Op korte afstand gelegen van de snelweg A27
• Woning is tevens (deels) beroepsmatig te gebruiken
• Ideale locatie om wonen en werken te combineren

Huurprijs: € 3.250,00 excl. BTW (BTW is alleen van toepassing op de bedrijfsgebouwen) en excl. servicekosten (gas, water, elektra, gemeentelijke belastingen en rioolreinigingsrechten).
Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2006=100).
Opleverdatum
Aanvaarding kan in overleg geschieden.
Huurperiode
Minimaal 3 jaar.
Waarborgsom
Bij aanvang van de huur dient huurder en waarborgsom te storten overeenkomstig aan 3 maanden huur (inclusief servicekosten).
Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ-model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.
Voorbehoud en vergunning
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar en een uit te voeren kredietcheck.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier