Zandsteeg

Omschrijving

ZANDSTEEG
Heerlijk wonen en genieten in het huis van uw dromen, op een royale kavel met uitzicht over de landerijen. Dat kan binnen het project ‘Zandsteeg’, net buiten het dorp Nieuwendijk. Hier vindt u volop rust en ruimte, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Op deze unieke locatie ‘Zandsteeg’, te midden van het groen, kiest u de woning die het beste bij u past. In de gemeente Altena, net ten noorden van de kern van Nieuwendijk, vindt u zes schitterende bouwkavels van ca. 2.008 m² tot 2.440 m². Niet alleen de ruime kavels staan garant voor kwaliteit van wonen. Ook keuzevrijheid bepaalt voor een groot deel uw woongenot. Het bestemmingsplan van ‘Zandsteeg’ staat de ontwikkeling van diverse soorten woningen toe. Dus: of u nu van een klassieke of meer moderne woningstijl houdt, u kunt hier het huis van uw dromen realiseren.

OVERAL DICHTBIJ
Vanuit het landelijke ‘Zandsteeg' bent u snel in steden als Dordrecht, Rotterdam, Breda of Den Bosch. Dat betekent: thuis heerlijk genieten van alle rust en toch de bruisende gezelligheid binnen handbereik. Lekker shoppen, uitgaan, naar een expositie of theatervoorstelling: het kan allemaal. In de omgeving van Nieuwendijk vindt u diverse fraaie golfcourts, maneges en sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit uw droomwoning zo in de jachthaven van Drimmelen, het Nationaal Park de Biesbosch, natuurgebied Tiendgorzen en op het unieke eiland Tiengemeten.
In Nieuwendijk vindt u een basisschool. In Sleeuwijk, Gorinchem en Raamsdonksveer zijn volop mogelijkheden voor vmbo, havo en vwo en voor hoger en middelbaar beroepsonderwijs.

Bouwtypes

Akkerkers

Beschikbaar

  Kalmoes

  Beschikbaar

   Sterrenkroos

   Beschikbaar

    Waterkers

    Beschikbaar

     Waterkers (kavel 3)

     Beschikbaar

      Waterlelie

      Beschikbaar

       Zwanenbloem

       Beschikbaar

        Contactformulier