De Sterrenkijker

Omschrijving

'De Sterrenkijker: samen wonen onder de Brabantse sterrenhemel.'

Uw droomhuis op maat.
Rustig en ruimtelijk wonen aan de westkant van Made, met volop sport- en winkelmogelijkheden en veel groen op loopafstand. Die droom wordt werkelijkheid, met de ontwikkeling van nieuwbouwproject de Sterrenkijker door Zwaluwe Projectontwikkeling uit Hooge Zwaluwe.

De sterrenkijker biedt woonplezier aan bewoners in elke levensfase. Starters en senioren, kleine en grote gezinnen: voor elke doelgroep een woningtype naar wens. Kenmerkend voor deze nieuwe wijk is de uitstraling van het middengebied, gebaseerd op een natuurlijk boerenerf. Daaromheen een ruim opgezette ring woningen met royale tuinen. In het plan is er veel aandacht voor groenbeleving en duurzaam wonen. Grote kans dat u hier uw nieuwe droomhuis vindt!

Wist u dat elk woningtype de naam draagt van een ster? Elke ster staat een aantal lichtjaren van de aarde vandaan. Hoe groter die afstand in lichtjaren, hoe meer er nog te ontdekken valt in het leven. Dit verhaal ziet u terug in het logo van de Sterrenkijker: de aarde als middelpunt en daaromheen, op verschillende afstanden, vier symbolen. De vier sterren: Adara, Bellatrix, Castor en Sirius. Bijzondere namen voor bijzondere woningen.

Genieten onder de sterren
Het mooie van sterren kijken is dat het overal ter wereld kan. Maar vanuit de Sterrenkijker extra goed. Hoe dat komt? De wijk grenst aan fraaie groenstroken. Dat zorgt voor een natuurlijk gevoel, maar ook voor weinig lichtvervuiling en dus een diepdonkere hemel. Hierdoor geniet u optimaal van de sterren. En van uw woning natuurlijk.
De Sterrenkijker biedt elke doelgroep een woning naar wens. Op zoek naar een compact huis waar alle ruimte zo slim mogelijk gebruikt wordt? Dan zijn de Adara façadewoningen iets voor u. Behoefte aan meer slaapkamers? De Bellatrix hoek- en tussenwoningen hebben er drie. Misschien heeft u graag alle voorzieningen op de begane grond? Dat vindt u in de Sirius patiowoningen. En als u gaat voor maximale ruimte, binnen en buiten, passen de Castor twee-onder-een-kapwoningen daar uitstekend bij.
In de Sterrenkijker woont u levensloopbestendig en duurzaam. Er is bewust gekozen voor hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle woningen zijn energiezuinig door de aanwezigheid van zonnepanelen en een warmtepomp. De woningen voldoen tevens aan de BENG eisen (bijna-energie-neutraal-gebouw).
In het middengebied zijn diverse centrale voorzieningen, zoals voldoende openbare parkeerplekken en speeltoestellen voor de kinderen. Het hart van de wijk biedt volop ruimte om te spelen en elkaar te ontmoeten.

De Sterrenkijker ligt aan de rand van het Brabantse dorp Made, in de gemeente Drimmelen. Dat betekent de natuur binnen handbereik én het gemak van de supermarkt op loopafstand.
Het gezellige centrum van Made ligt op vijf minuten fietsen. Daar vindt u een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden. En met de auto bent u in tien minuten bij de levendige jachthaven van Drimmelen.
Na een drukke week even lekker ontspannen? Vanuit uw huis loopt u zo naar de sportvelden, waar volop gehockeyd, gevoetbald en getennist wordt. Ook de sporthal en het buitenzwembad zijn dichtbij. Maar misschien geniet u liever van een wandeling of fietstocht door de nabijgelegen binnenpolder van Terheijden. Of van het water en de vogels in Nationaal Park de Biesbosch, op 15 minuten rijden. De omgeving biedt volop mogelijkheden.
Made is gunstig gelegen in de buurt van de A59 en andere belangrijke uitvalswegen. Het bruisende Breda ligt op slechts twintig minuten rijden en in minder dan een uur staat u in het centrum van Rotterdam of Antwerpen.

Bekijk alle benodigde informatie ook op www.sterrenkijkermade.nl

Bouwtypes

Adara

Beschikbaar

  Bellatrix

  Beschikbaar

   Castor

   Beschikbaar

    Sirius

    Beschikbaar

     Contactformulier