Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1912
Woonoppervlakte130 m²
Perceeloppervlakte4.319 m²
Inhoud850 m³
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Ligging aan rustige weg en buiten bebouwde kom
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL
Huijbergseweg 34 - ROOSENDAAL

Omschrijving

Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa 4.319 m² grond. ... lees meer

Situering
In een landelijke omgeving, slechts één kilometer ten zuidwesten van de stad Roosendaal, ligt deze fraaie woonboerderij met aanpandige schuur, een werktuigenberging en landbouwschuur op circa 4.319 m² grond. De woonboerderij ligt in de buurtschap Haiink, iets ten zuiden van de A58 richting Bergen op Zoom. Een prima bereikbare en rustig gelegen woonlocatie met uitzicht op agrarische landerijen doch centraal gelegen op korte afstand van voorzieningen en uitvalswegen.


Indeling
De woning
De woning met aanpandige schuur is gebouwd omstreeks 1912 en heeft een inhoud van circa 850 m³. De woning heeft een traditionele gedegen bouwconstructie, steense muren, houten verdiepingsvloer, het dak is voorzien van geïsoleerde dupanelplaten en is gedekt met pannen. De kozijnen zijn gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Begane grond: hal/ entree, over de volle breedte van de woning gesitueerd, is voorzien van een tegelvloer, gedeeltelijk, houten wand- en plafond afwerking. De hal geeft toegang tot een portaal naar de opkamer, de kelder met stenen vloer en gewelven, het betegelde toilet, de slaapkamer met inbouwkast en geeft toegang tot de keuken met aangrenzend de woonkamer. De keuken heeft een tegelvloer, board plafond en een houten keuken in rechte opstelling voorzien van diverse onder- en bovenkasten, een stenen aanrechtblad met spoelbak, een inbouw kookplaat, afzuigkap, een oven en een koelkast. In de keuken is een schouw met houtkachel gesitueerd. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van een tegelvloer, boardplafond en een gaskachel. De keuken biedt toegang tot de aangrenzende schuur.

Via een portaal met deur vanuit de hal/entree wordt de opkamer bereikbaar. De opkamer (is voorzien van een houten vloer, houten wanden en gipsplaten plafond afwerking.

Eerste verdieping
Via een vaste trap, vanuit het portaal bij de opkamer, is de tweede verdieping met voorzolder te bereiken. De voorzolder biedt toegang tot de geheel betegelde lichte badkamer, voorzien van een badkamermeubel, ligbad en douchegelegenheid. De ruime open bergzolder is eveneens via de voorzolder bereikbaar en is voorzien van een houten vloer.

Tuin
Tuin
Aan de voorzijde van het woonhuis bevindt zich de fraai aangelegde siertuin. De voortuin is voorzien van een terras en meerjarige beplanting. Achter de schuren is een dierenweide gerealiseerd.


Bijzonderheden
De aangrenzende stal/berging
Aansluitend aan het woonhuis bevindt zich de voormalige stal/ berging zowel bereikbaar via dubbel openslaande garagedeuren, loopdeuren en via de keuken. De stal/ berging is voorzien van een holle bouwstenen plafond, deels betontegelvloer en deels betonvloer. De kap is onbeschoten en deels met pannen en deels met abc-golfplaten gedekt. Boven het stalgedeelte is een open zolderruimte aanwezig met betonvloer. In de stal/ berging is het tweede toilet, de opstelplaats van de wasmachine en droger en een keuken in rechte opstelling met warm water boiler gesitueerd.

Garage
De garage (circa 35 m²) is uitgevoerd in metselwerk en het dak is gedekt met abc-golfplaten. De garage heeft een betonvloer en is voorzien van een kanteldeur.

Landbouwschuur
De landbouwschuur is gebouwd omstreeks 1932 en heeft een oppervlakte van (circa 15 x 26 m = 390 m²). De landbouwschuur heeft een traditionele bouwconstructie, uitgevoerd in metselwerk, het zadeldak heeft houten spanten en gordingen en het dak is gedekt met abc-golfplaten. De vloer is voorzien van deels beton en deels beton roostervloer. De landbouwschuur heeft twee roldeuren aan de voorzijde en één roldeur aan de achterzijde. In de landbouwschuur zijn de voorzieningen aanwezig voor het houden van klein vee.

De werktuigenberging
De werktuigenberging is gebouwd omstreeks 1980 en heeft een oppervlakte van (circa 12 x 22 m = 264 m²). De schuur is voorzien van houten wand afwerking, een betonvloer en het dak is gedekt met abc-golfplaten.

Erfverharding
De erfverharding rondom de gebouwen is voorzien van deels klinkerverharding, deels betonplaten en biedt ruime parkeergelegenheid. Het erf en de schuren zijn middels twee op- en afritten vanaf de Bulkenaarsestraat te bereiken. Het woonhuis is middels een oprijlaan voorzien van grint, bereikbaar vanaf de Huijbergseweg.

Aanvullende informatie

• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: gas, water, elektriciteit, drukriolering en centrale antenneninrichting;
• De woning is landelijk doch centraal gelegen, omgeven door veel groen;
• Uitermate geschikt voor diverse teelten en doeleinden;
• Uitermate geschikt voor het houden van dieren;
• Er is voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein;
• Op perceel kadastraal bekend: gemeente Roosendaal en Nispen, sectie Q, nummer 532 rust herinrichtingsrente tot eindjaar 2024;
• Uitstekende mogelijkheden om wonen en werken te combineren.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier