Meester Molstraat 1 - KRUISLAND

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2000
Woonoppervlakte160 m²
Perceeloppervlakte592 m²
Inhoud750 m³
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers2
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND
Meester Molstraat 1 - KRUISLAND

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage, ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden op ca. 592 m2 grond.... lees meer

Situering
In de kern van Kruisland is deze vrijstaande woning gelegen. Kruisland beschikt over diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals een basisschool, een supermarkt en verscheidene verenigingen. De steden Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen liggen op tien autominuten afstand en de steden Breda, Rotterdam en Antwerpen liggen op dertig autominuten afstand. Gelegen naast de basisschool

De woning
Het vrijstaande woonhuis is gebouwd omstreeks 2000 en heeft een inhoud van circa 750 m3. Het betreft een traditionele gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren , betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer en hardhouten kozijnen met HR ++ beglazing. Het schilddak is opgebouwd uit houten spanten en houten gording, is volledig geïsoleerd en gedekt met geglazuurde pannen. De woning wordt verwarmd door middel van een Nefit HR combiketel (bj. 2000). De begane grond beschikt over vloerverwarming en over elektrische rolluiken, de eerste verdieping beschikt tevens over rolluiken welke handmatig te bedienen zijn.


Indeling
De woning heeft de volgende indeling:

Begane grond: De entree is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels schoonmetselwerk, deels pleisterwerk als wandafwerking en pleisterwerk als plafondafwerking. De entree geeft toegang tot de keuken, het toilet en de woonkamer. Middels de beuken trap is de eerste verdieping bereikbaar. Het toilet is afgewerkt met tegels als wand- en vloerafwerking en pleisterwerk plafondafwerking. Het toilet is voorzien van een hangend closet en een fonteintje.

De woonkamer is afgewerkt met parket vloerafwerking, gespoten stucwerk wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. Tevens beschikt de woonkamer over een Faber gaskachel (bj. 2000) met marmeren schouw, diverse raampartijen welke de ruimte voorzien van veel daglicht en een deur welke toegang biedt tot de tuin en het terras. Alle vensterbanken zijn uitgevoerd in marmer.

De keuken is afgewerkt met een natuurstenen aanrechtblad en voorzien van een 4-pits keramische kookplaat (Zanussi), dubbele spoelbak, afzuigkap, vaatwasser (Bosch), koelkast (Siemens), voldoende onder- en bovenkastjes en een kastenwand met apothekerskast. De keuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels tegels, deels pleisterwerk als wandafwerking en pleisterwerk als plafondafwerking. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels tegels, deels pleisterwerk als wandafwerking en pleisterwerk als plafondafwerking. De bijkeuken beschikt over een keukenblok met enkele spoelbak, afzuigkap en een wasmachineaansluiting. De bijkeuken biedt toegang tot de voortuin.

De kastenkamer is afgewerkt met tegels als vloerafwerking en pleisterwerk als wandafwerking en als plafondafwerking. De kastenruimte beschikt over een tweetal grote vaste kasten en functioneert momenteel als inloopkast. De kastenkamer biedt toegang tot de badkamer.


De ruime badkamer is afgewerkt met tegels als zowel vloer- en wandafwerking en pleisterwerk als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad, een toilet, een inloopdouche en badmeubel met enkele wastafel. De badkamer biedt toegang tot de slaapkamer.

De slaapkamer is afgewerkt met parket als vloerafwerking, behang als wandafwerking en pleisterwerk als plafondafwerking. De slaapkamer biedt doormiddel van een enkele deur toegang tot de tuin en het terras.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer gesitueerd. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaat vloerafwerking en pleisterwerk als wand- en plafondafwerking. De slaapkamer biedt toegang tot een technische ruimte. De royale slaapkamer kan simpel opgedeeld worden in twee slaapkamers. Tevens is middels een vlizotrap de zolder bereikbaar. In de technische ruimte is de CV- ketel en de vloerverwarmingsinstallatie gesitueerd.

Op de eerste verdieping bevindt zich tevens een extra ruimte welke van alle voorbereidingen is voorzien voor het aanleggen van een badkamer en apart toilet.

Tuin
De tuin is voorzien van sierbestrating en diverse soorten meerjarige beplating. Tevens beschikt de tuin over een royaal gazon en een terras.

Vrijstaande garage
De vrijstaande garage is gebouwd omstreeks 2000 en heeft een oppervlakte van circa 40 m2. De garage is opgetrokken uit metselwerkspouwmuren, heeft een betonnenvloer, houten spanten, houten gordingen en het zadeldak is geïsoleerd en gedekt met geglazuurde pannen. De voorzijde van de garage is voorzien van een elektrische garagedeur en aan de zij zijde bevindt zich een aparte entree deur. De garage beschikt over water en elektriciteit.

Bijzonderheden
Bestemming
Conform het vigerende bestemmingsplan “Paraplubestemmingsplan 2015” van de gemeente Steenbergen heeft de woning met bijgebouwen de bestemming “Enkel bestemming wonen”. Voor nadere informatie over deze bestemmingswijzigingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Staal Makelaars.

Aanvullende informatie
• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit en gas;
• De woning is gelegen in een rustige omgeving;
• Gelegen naast de lokale basisschool;
• Zeer ruime tuin;
• Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein;
• De woning is in zeer goede staat van onderhoud;
• De woning beschikt over diverse oudedagsvoorzieningen, maar is ook zeer geschikt voor gezinnen met
kinderen;
• Binnen 10 autominuten op de snelweg A17/A58;
• Binnen 10 autominuten in het centrum van Steenbergen en Roosendaal;
• Uitstekende mogelijkheid om wonen en hobby te combineren.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier