Heerle 68 - HOOGSTRATEN

Vraagprijs € 839.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1990
Woonoppervlakte366 m²
Perceeloppervlakte4.000 m²
Inhoud1.700 m³
Aantal kamers10
Aantal slaapkamers4
Verwarmingc.v.-ketel
Ligging vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Tuintuin rondom
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN
Heerle 68  - HOOGSTRATEN

Omschrijving

Heerle 68, Meerle België ... lees meer

Hoogwaardig afgewerkte woonboerderij met multifunctioneel bijgebouw, appartement, tuin en verdere aanhorigheden op circa 4.000 m² grond.

Gelegen in het buitengebied van het dorpje Meerle, ligt deze woonboerderij met bijgebouwen op circa 4.000 m² grond. Meerle is een van de meest noordelijk gelegen dorpen in België en is een deelgemeente van de stad Hoogstraten. De dorpskern met de kerk, het dorpsplein, het raadhuis en de school is beschermd als dorpsgezicht. Ten westen van Meerle is natuurgebied Den Rooy gelegen, in de toekomst wordt het natuurgebied opengesteld voor wandelaars. Meerle beschikt over diverse kleinschalige voorzieningen, waaronder een kruidenierswinkeltje en een basisschool. De uitgebreide voorzieningen van Hoogstraten, Turnhout en Breda en zijn goed bereikbaar.

De woonboerderij is gebouwd omstreeks 1990 en heeft een inhoud van circa 1.700 m³. Het betreft een traditionele gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit geïsoleerde metselwerkspouwmuren, Beauvallon stenen bogen, kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het zadeldak is gedekt met geglazuurde pannen en is opgetrokken uit houten spanten met houten gordingen en is volledig geïsoleerd. Het dak is voorzien van overstekken met kunststof dakgoten. De woonboerderij wordt verwarmd door middel van een Saint Roch CV-ketel (bouwjaar 2005). Tevens is de woning voorzien van een Aritech alarmsysteem met meerdere bedieningspanelen door de gehele woning.

Indeling
De woning heeft de volgende indeling:

Begane grond: de ruime entree geeft direct toegang tot de woonkamer, atelier met opkamer en kelder, de technische ruimte, een toilet en de betonnen in het werk gestorte trap met onderkwart afgewerkt met een Franse natuursteen (Beauvallon) en voorzien van nachtverlichting welke toegang biedt tot de eerste verdieping. De woonkamer biedt toegang tot de hal en vanuit de hal is de keuken, de bijkeuken en de badkamer bereikbaar.

Entree (circa 34m²) is afgewerkt met natuurstenen tegels als vloerafwerking, pleisterwerk met lijsten
als wand- en plafondafwerking. De entree biedt direct toegang tot het atelier, de technische ruimte en een apart toilet. Het toilet is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels tegels en deels pleisterwerk als wand- en plafondafwerking. Het toilet beschikt over een hangend closet en een wastafel met marmeren blad.

Het atelier (circa 31m²) is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, pleisterwerk met lijsten als wand- en plafondafwerking. Het atelier biedt toegang tot de opkamer. De opkamer is afgewerkt met een eiken houten vloer als vloerafwerking, pleisterwerk met lijsten als wand- en plafondafwerking. De opkamer geeft middels een luik verwerkt in de trap toegang tot de kelder. De kelder is afgewerkt met tegels als vloer-, wand- en plafondafwerking. De kelder (stahoogte 1.80 m) beschikt over een watermeter, bergruimte aan twee zijden en er is een bedieningspaneel van het alarm gesitueerd.

De royale woonkamer (circa 98 m²) is afgewerkt met geglazuurde natuurstenen tegels als vloerafwerking, pleisterwerk met lijsten als wand- en plafondafwerking. De woonkamer is voorzien van een alles brander (Barbas) met Beauvallon schouw. Verder beschikt de woonkamer over een verhoogd gedeelte in de hoek van de woonkamer, afgewerkt met een eiken houten vloer en zuilen. Middels twee openslaande tuindeuren is het terras bereikbaar.

De ruime woonkeuken (circa 53 m²) is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, pleisterwerk met lijsten als wand- en plafondafwerking. De handgemaakte keuken bestaat uit drie elementen, een kookeiland, een aanrecht in L-opstelling, een kastenwand en is afgewerkt met een composieten aanrechtblad en voorzien van een 4-pits keramische kookplaat (Whirlpool Easytronic), dubbele spoelbak, afzuigkap (Bauknecht), koelkast, apothekerskast, combimagnetron (Whirlpool), oven (Whirlpool) en voldoende beneden kastjes. De keuken is uitgevoerd in houten- en hoogglans afwerking. De meterkast is gesitueerd in de inbouwkast van de keuken en voorzien van 31 groepen 220V en 1 groep 380V met aardlekschakelaars.

De hal is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels pleisterwerk en deels lambrisering als wandafwerking en pleisterwerk met lijsten als plafondafwerking.

De royale badkamer is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels marmeren tegels, deels pleisterwerk als wandafwerking en pleisterwerk met lijsten als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een stoomdouche cabine met zitplek, bubbelbad (Whirlpool) met hout betimmert en afgewerkt met marmeren spatranden, hangend closet, bidet, designradiator en handgemaakt wastafelmeubel met enkele spoelbak, houten onderkastjes, afgewerkt met marmeren blad. Vanuit de badkamer is de bijkeuken bereikbaar.

De bijkeuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels tegels en deels pleisterwerk als wand- en plafondafwerking met lijsten. De bijkeuken is voorzien van een keukenblok in rechte opstelling met enkele wasbak. Tevens beschikt de bijkeuken over een wasmachine en droger aansluiting.

Eerste verdieping
De entree biedt middels een betonnen gestucte trap met onderkwart, afgewerkt met Franse steen, Bouvallon en voorzien nachtverlichting, toegang tot de eerste verdieping. Op de eerste verdieping zijn via de overloop twee royale slaapkamers, een studeerkamer, een walk in closet en een badkamer bereikbaar. De overloop is afgewerkt met een eikenhouten massieve vloer en pleisterwerk als wand- en plafondafwerking. Op de overloop zijn meerdere knieschotten met opbergruimte aanwezig. Verder beschikt de overloop over drie Velux-dakramen.

De master bedroom (circa 48 m²) is afgewerkt met een eiken houten vloer en pleisterwerk als wand- en plafondafwerking. De kamer beschikt over meerdere aansluitingen voor zowel muziek- als netwerkaansluiting, er is tevens een schotel antenne aan de gevel geïnstalleerd. In de master bedroom is een aparte zithoek/tv hoek gecreëerd.

De walk in closet is afgewerkt met een eiken houten vloer, pleisterwerk als wand- en plafondafwerking. De walk in closet is voorzien van ingebouwde handgemaakte kastenwanden met softclose sluitingen.

De studeerkamer (circa 18 m²) is afgewerkt met een eiken houten vloer en pleisterwerk als wand- en plafondafwerking en beschikt over een Velux dakraam.

De tweede slaapkamer (circa 36 m²) is afgewerkt met een eiken houten vloer, pleisterwerk als wandafwerking en schuurwerk plafondafwerking.

De badkamer is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels marmer en deels pleisterwerk wandafwerking en pleisterwerk plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad afgewerkt met marmeren spatranden, design radiator, staand closet en badkamermeubel met dubbele wastafel.

Tuin
De tuin is voorzien van deels sierbestrating, deels voorzien van meerjarige beplanting, een gazon, een terras, een tuinhuis, een garage met garagedeur, een bijgebouw met veranda en ondergrondse beregening. De voortuin beschikt over een eigen oprit met een stalen riante toegangspoort en bestraat met gebakken 7-duimers. De achtertuin beschikt over grotendeels Laurier als erfafscheiding.

Bijzonderheden
Multifunctioneel bijgebouw
Het multifunctioneel bijgebouw is gebouwd omstreeks 1994. De berging is opgetrokken uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, deels hardhouten en deels kunststof kozijnen voorzien van deels enkele en deels dubbele beglazing. Het geïsoleerde zadeldak is gedekt met pannen. Het bijgebouw is afgewerkt met een betonnen gecoate vloer, stucwerk als wandafwerking en een systeemplafond met TLverlichting en heeft een oppervlakte van circa 162 m². De berging beschikt over een keukenblok met kunststof blad en wastafel, wasmachineaansluiting, brandmelders en een elektrische kunststof roldeur (Hormann). Middels een houten trap is het appartement op de eerste verdieping bereikbaar.

Appartement
De hal geeft toegang tot de woonkamer en open keuken, vanuit de woonkamer en keuken is de badkamer, de bergruimte en de slaapkamer bereikbaar.

De keuken/ woonkamer (circa 53 m²) is afgewerkt met laminaat vloerafwerking en stucwerk wand- en plafondafwerking. De keuken bestaat uit twee elementen, een kookeiland en een aanrecht in L-opstelling. Het aanrecht is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad en voorzien van een dubbele spoelbak, oven/ combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Het kookeiland beschikt over een afzuigkap en een 4-pits keramisch fornuis. De woonkamer beschikt over drie royale Velux dakramen.

De slaapkamer (circa m 20 m²) is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking en stucwerk als zowel wand- en plafondafwerking. De slaapkamer beschikt over een kastenwand en een airco aansluiting.

De badkamer is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, stucwerk en tegels als wandafwerking en stucwerk plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een douchecabine, badkamermeubel met wastafel en hangend closet.

Bergruimte is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking en stucwerk als zowel wand- en plafondafwerking.

De garage
De garage (circa 28 m²) is opgetrokken uit spouwmuren met houten spanten, houten kozijnen voorzien van enkele beglazing en afgewerkt met tegels als vloerafwerking. Het zadeldak is gedekt met geglazuurde pannen. De garage beschikt over een afhang, stalen kanteldeur, water- en elektriciteitsaansluiting en een bronneringsput.

Het tuinhuis
Het tuinhuis (circa 22 m²) heeft een houten chalet bouw en het zadeldak is gedekt met geglazuurde pannen. Het tuinhuis beschikt over elektriciteitsaansluiting.

Aanvullende informatie
• Hoogwaardig afgewerkte woonboerderij;
• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas,
• Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein;
• De woonboerderij is landelijkgelegen net over de grens in België;
• Het object biedt vele gebruiksmogelijkheden;
• De woning is voorzien van een Saint Roch CV-ketel (bouwjaar 2005);
• Alarmsysteem (Aritech);
• Uitstekende mogelijkheid om wonen, werken en hobby te combineren;
• Diverse uitvalswegen in de nabije omgeving;
• Onderhoudsvriendelijke woonboerderij;
• Schitterend uitzicht over de landerijen.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier