Vaartweg 34 - OUDENBOSCH

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1975
Woonoppervlakte190 m²
Perceeloppervlakte1.570 m²
Inhoud690 m³
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Ligging aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom
Tuintuin rondom

Foto's (klik voor vergroting)

Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH
Vaartweg 34 - OUDENBOSCH

Omschrijving

Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op 1.570 m² grond. Aankoop extra grond mogelijk tot circa 6.400 m²! ... lees meer

Situering
Oudenbosch is een dorp gelegen ten westen van de provincie Noord-Brabant. Oudenbosch is sinds 1997 samengevoegd met de kernen Bosschenhoofd, Hoeven, Oud-Gastel en Stampersgat tot de gemeente Halderberge. Bekendheid heeft Oudenbosch vooral gekregen door de Basiliek, die een kleine kopie van de Sint-Pietersbasiliek in Rome vertegenwoordigd. Zowel lagere als middelbare scholen, sportverenigingen, een bibliotheek, zorgcentra, een ruim winkelaanbod, horeca en een binnenhaven zijn aanwezig.
Aan de rand van Oudenbosch, centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (snelweg A58 en de A17) en de plaatsen, Hoeven, Etten-Leur, Roosendaal en Breda, is deze fraaie vrijstaande woning met 1.570 m² grond gelegen.

De woning
Deze fraaie vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1975. De woning heeft een woon-oppervlakte van ca. 190 m² en een inhoud van ca. 690 m³. De woning is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit metselwerk spouwmuren, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en hardhouten kozijnen voorzien van enkele beglazing (het kantoor is wel voorzien van dubbel glas). Het zadeldak is gedekt met pannen. Het platdak is in 2015 voorzien van nieuwe bitumen dakbedekking. De woning wordt verwarmd door middel van een cv-combiketel (type Intergas Kompakt HRE, bouwjaar 2013). Op een paar ramen na is de gehele woning voorzien van rolluiken.
De woning heeft de navolgende indeling:
Begane grond
De hal/entree (ca. 21 m²) is voorzien van een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten plafondafwerking. In de hal bevindt zich de meterkast (8 groepen 220V). Vanuit de hal/entree zijn de woonkamer, het toilet, de badkamer en de slaapkamer bereikbaar. De open, hardhouten bordestrap biedt toegang tot de eerste verdieping. Het toilet is geheel vernieuwd in 2015 en afgewerkt met een tegelvloer, deels tegels en deels stucwerk wandafwerking en een gestuct plafond, voorzien van een verhoogd hangcloset en fonteintje.

De slaapkamer op de begane grond (ca. 16,5 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een raamrolhor. De kamer is afgewerkt met een parketvloer, gestucte wanden en plafond.

De (gedateerde) badkamer op de begane grond (ca. 4,5 m²) is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan en twee wastafels met spiegels. De vloer is voorzien van een tegelvloer, de wanden deels tegels, deels gestuct en een gestucte plafondafwerking.

De sfeervolle doorzon woonkamer (ca. 46 m²) is voorzien van grote ramen en geeft een prachtig uitzicht over de achtertuin en weilanden. In de woonkamer is aan de voorzijde een inbouwhaard gesitueerd. De ruimte is afgewerkt met een fraaie parketvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafondafwerking, voorzien van diverse lichtpunten. De woonkamer geeft toegang tot de keuken en bijkeuken.

De keuken (ca. 11,5 m²) in hoekopstelling is voorzien van een inductiekookplaat (Siemens), afzuigkap (Smeg), 1,5 spoelbak, koel-/vriescombinatie (Siemens), een oven (Siemens), vaatwasser (Siemens) en diverse onder- en bovenkasten. Het geheel is afgewerkt met een tegelvloer, gestucte wanden en gestuct plafond.

Vanuit de keuken is de bijkeuken (ca. 14,5 m²) met opstelplaats voor de wasmachine en droger bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van 3 vaste opbergkasten en een koudwaterkraan. Deze ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, gestucte wand- en plafondafwerking. Via de bijkeuken is het kantoor alsmede de achtertuin bereikbaar.

De kantoorruimte (ca. 18,5 m²) is afgewerkt met een tegelvloer, gestucte wanden en een plafond voorzien van Agnes platen. Vanuit deze ruimte is een kleine bergzolder bereikbaar, gesitueerd aan de voorzijde, waar de cv-ketel is gesitueerd. Tevens is er een vaste opbergkast aanwezig. In het kantoor is een kelder (ca. 18,5 m²) aanwezig, welke toegang biedt tot de kruipruimte.

Eerste verdieping
Overloop (ca. 5,5 m²) met houten vloerafwerking, toeganggevend tot drie slaapkamers, een toilet en een grote inloopkast / opbergruimte.

Slaapkamer 2 (ca. 25 m²) is zeer royaal en gelegen aan de linkerzijde. De kamer is voorzien van een wastafel met spiegel. De kamer is voorzien van een houten vloer zonder afwerking, gestucte wanden en een gipsplaten plafond-afwerking. Deze kamer is eenvoudig om te bouwen naar 2 slaapkamers.

Slaapkamer 3 (ca. 11 m²), gelegen aan de rechter achterzijde, is afgewerkt met vloerbedekking, deels stucwerk deels kunststof wandafwerking en een gipsplaten plafondafwerking.

Slaapkamer 4 (ca. 9,5 m²), gelegen aan de rechtervoorzijde, is voorzien van vloerbedekking, gestucte wanden en een gipsplaten plafondafwerking. Tevens is er een wastafel met spiegel aanwezig.

De tuin is rondom voorzien van diverse bomen en beplanting. Er zijn twee terrassen gecreëerd, te weten aan de achterzijde van de woning en midden in de achtertuin. Tevens is er een mooie vijverpartij aanwezig. U kunt hier heerlijk genieten van het prachtige uitzicht! Via een lange oprit, welke voorzien is van straatklinkers, is de woning bereikbaar.

Bestemmingsplan
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘herziening Buitengebied”, vastgesteld op 22 september 2011 en heeft de bestemming ‘Agrarisch’.
Voor nadere details van het bestemmingsplan (uitbreiding woning- /bedrijfsgebouw etc. ) kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bijzonderheden
• Gelegen aan de rand van het dorp, met een prachtig landelijk uitzicht;
• Gelegen nabij de snelwegen A58 en de A17;
• Alle voorzieningen (winkels, scholen, verenigingen) zijn op korte afstand gelegen;
• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas en kabel;
• Grote, lichte woonkamer met inbouwhaard;
• De woning is nagenoeg overal voorzien van rolluiken;
• Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
• Mogelijkheid tot aankoop van extra grond mogelijk;
• Bebouwingsuitbreiding behoort tot de mogelijkheden;
• Kortom, een ideale plek om wonen en werken te combineren!

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier