Marktstraat 22 - MADE

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1930
Woonoppervlakte126 m²
Perceeloppervlakte324 m²
Inhoud499 m³
Overige inpandige ruimte30 m²
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Verwarmingc.v.-ketel
Ligging in centrum en in woonwijk
Tuinpatio/atrium

Foto's (klik voor vergroting)

Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE
Marktstraat 22 - MADE

Omschrijving

Twee-onder-een-kap woning in het centrum van Made met slaapkamer en badkamer op de begane grond, garage en tuin, op circa 324 m² grond, gelegen aan de Marktstraat 22 te Made. ... lees meer

Situering
In het centrum op loopafstand van de winkels in Made ligt deze twee-onder-een-kap woning op circa 324 m² grond. Het dorp Made is één van de zes dorpskernen van de gemeente Drimmelen en is centraal gelegen tussen Breda, Oosterhout en Geertruidenberg. Made heeft diverse voorzieningen te bieden aan haar inwoners waaronder supermarkten, onderwijsvoorzieningen, sportaccommodaties en een rijk verenigingsleven. Made ligt vlakbij de A16 en A59 en heeft op die manier een prima verbinding met de grote steden in de omgeving zoals Den Bosch, Antwerpen en Rotterdam. Vanuit de woning aan de Marktstraat is de A59 in nog geen 5 autominuten te bereiken. Het centrum van Breda is per auto in circa 15 minuten te bereiken.

Indeling
De woning
De twee-onder-een-kap woning is gebouwd omstreeks 1930 en heeft een inhoud van circa 499 m³ en een woonoppervlakte van 126 m². Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit metselwerk muren, deels betonnen deels houten begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en het zadeldak is gedekt met pannen. De hardhouten kozijnen zijn deels voorzien van dubbele beglazing en de ramen aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken. De woning wordt verwarmd door middel van een Vaillant CV-ketel (bouwjaar 2000).
Omstreeks 2000 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd door een gerenommeerd aannemersbedrijf. Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, geïsoleerde betonnen begane grondvloer, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en het plat dak is gedekt met bitumineuze dakbedekking.

De entree
De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, gedeeltelijk spachtelputz gedeeltelijk schrootjes als wandafwerking en schrootjes plafondafwerking. De meterkast beschikt over 5 groepen van 220V. De entree geeft toegang tot de kelder, de woonkamer en de keuken.

De woonkamer
De woonkamer (circa 28 m²), voorzien van een erker aan de voorzijde van de woning, is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, gedeeltelijk spachtelputz gedeeltelijk schoonmetselwerk als wandafwerking en zachtboard plafondafwerking. Het raam aan de achterzijde is voorzien van een rolluik en zonnescherm. Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar.

De keuken
De keuken (circa 9 m²) is afgewerkt met vinyl als vloerafwerking, gedeeltelijk spachtelputz gedeeltelijk tegelwerk als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De keuken in rechte opstelling is voorzien van een kunststof aanrechtblad, een vaatwasser (2016), 4-pits gasfornuis, oven (Pelgrim), koelkast en afzuigkap. Het draaikiepraam in de keuken is voorzien van een rolluik. De keuken geeft toegang tot de aanbouw en de patiotuin.

De aanbouw (bj. 2000)
De aanbouw is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, gedeeltelijk tegels, gedeeltelijk spuitwerk als wandafwerking en spuitwerk als plafondafwerking. De aanbouw geeft toegang tot het toilet, de technische ruimte, de slaapkamer op de begane grond, de garage, de patiotuin en de zijentree naar buiten.
Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een hangend closet en een fonteintje.
In de technische ruimte bevindt zich de wasmachine- en drogeropstelling en de opstelplaats van de Vaillant CV-ketel (2000).

Slaapkamer begane grond
De slaapkamer op de begane grond (circa 17 m²) is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking en spuitwerk als wand- en plafondafwerking. De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer op de begane grond.

De badkamer (circa 6 m²) is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en spuitwerk als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad, hangend closet, douchebak, badkamermeubel met enkele spoelbak en een spiegel voorzien van spiegelverwarming.

Eerste verdieping
Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot vier slaapkamers. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, behang als wandafwerking en zachtboard plafondafwerking.
De slaapkamers (circa 5,5 m², 10 m², 7 m² en 13 m²) zijn afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, gesausde wanden als wandafwerking en zachtboard plafondafwerking. De twee slaapkamers aan de achterzijde beschikken over rolluiken en een deur welke toegang geeft tot het balkon. Het balkon geeft zicht op de tuinpatio en het achterterrein.

Tuin
De tuin
De patiotuin, te bereiken vanuit de keuken en de aanbouw, de tuin is volledig voorzien van sierbestrating. De aanbouw is voorzien van een zonnescherm.

Bijzonderheden
De garage
De garage is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, betonnen vloer en het plat dak is gedekt met bitumineuze dakbedekking. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing, water en elektra.
Het volledig bestraatte achterterrein biedt voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. Het achterterrein is afgeschermd met een ijzeren hekwerk.

Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Kern Made’ van de gemeente Drimmelen heeft de twee-onder-een-kap woning de bestemming ‘Enkelbestemming centrum’.

8.1 Bestemmingsomschrijving
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel en dienstverlening;
b. horeca categorie I en II;
c. maatschappelijke voorzieningen;
d. cultuur en ontspanning;
e. kantoren;
f. ter plaatse van de aanduiding 'parkeergarage' een ondergrondse parkeergarage met in- en uitrit;
g. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en overige verhardingen;

De locatie is geschikt voor het vestigen van een winkel, een horeca gelegenheid, maatschappelijke doelstellingen en leent zich uitstekend voor een kantoor en/of beroep aan huis.  

Aanvullende gegevens:
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: gas, water, elektriciteit, CAI en riolering;
- Geschikt als senioren- en/of mantelzorgwoning;
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond;
- Ruime garage;
- Elektrische garagedeur;
- Ideaal voor kantoor/ beroep aan huis;
- Meerdere parkeergelegenheden op eigen terrein;
- Gelegen in het centrum met winkels voor de dagelijkse voorzieningen;
- Binnen 5 autominuten op de snelweg A59 en op 20 autominuten afstand van het centrum
van Breda.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier