Moerstraatseweg 19 - HEERLE

Vraagprijs € 595.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1969
Woonoppervlakte145 m²
Perceeloppervlakte6.160 m²
Inhoud660 m³
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Ligging buiten bebouwde kom, in woonwijk en landelijk gelegen
Tuinvoortuin
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE
Moerstraatseweg 19 - HEERLE

Omschrijving

Vrijstaande landelijk gelegen woning met paardenstallen, ruime loods, tuinhuis, erf, tuin, weiland en verdere aanhorigheden op circa 6.160 m² grond. Zeer geschikt voor paarden-/dierenliefhebbers en beroep/opslag aan huis. De ruime en multifunctionele schuur is voor vele doeleinden te gebruiken. ... lees meer

Situering
In een landelijke omgeving tussen de kernen Bergen op Zoom en Roosendaal in het dorp Heerle is deze sfeervolle vrijstaande woning met tuinhuis, loods en paardenstallen op circa 6.160 m² grond gelegen. Op korte afstand van uitvalswegen en de uitgebreide voorzieningen van de plaatsen Bergen op Zoom en Roosendaal. Kortom een fraaie woon- werklocatie aan de rand van het dorp in een landelijke en centrale omgeving.

Indeling
De woning
De woning is gebouwd omstreeks 1969 en uitgebreid in 2008. De woning heeft een inhoud van circa 660 m³. Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit metselwerkspouwmuren voorzien van dubbele beglazing, betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloer en volledig geïsoleerd. Het zadeldak is gedekt met pannen. De woning wordt verwarmd door middel van een HR combiketel (bouwjaar 2009).

De woning heeft de volgende indeling:
De entree geeft toegang tot de hal. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de keuken en de 1e verdieping. Vanuit de woonkamer is de bijkeuken en middels twee tuindeuren de tuin bereikbaar. Vanuit de keuken is tevens de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken geeft toegang tot het toilet, badkamer en de tuin.


Eerste verdieping
De entree (ca. 5 m²) is afgewerkt met plavuizen als vloerafwerking. In de entree bevindt zich een meterkast met 8 groepen en twee aardlekschakelaars. De entree geeft toegang tot de tussenhal welke toegang biedt tot de woonkamer, keuken en de eerste verdieping.

De keuken (ca. 21 m²) in L-opstelling is afgewerkt met parket als vloerafwerking. De keuken is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad en voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, een RVS spoelbak en voldoende onder en boven kastjes. Tevens beschikt de keuken over een inbouwkast en rolluiken. De keuken geeft toegang tot bijkeuken.

De woon- /eetkamer (ca. 54 m²) is afgewerkt met visgraat parket als vloerafwerking, vliesbehang als wandafwerking en geschuurd stukwerk als plafondafwerking. De bijzondere raampartij in hoek van de woonkamer zorgt voor sfeervolle daglichttoetreding, dit maakt de woonkamer ook overdag een zeer aangename plek om te verblijven. De eetkamer beschikt over een sfeervolle allesbrander en middels twee tuindeuren is de tuin bereikbaar. De woonkamer geeft toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken (ca. 10 m²) is in 2008 volledig vernieuwd en is afgewerkt met tegels als vloerafwerking. In de bijkeuken bevindt zich de aansluiting voor de was- en droogmachine. Tevens beschikt de bijkeuken over een compleet keukenblok en een royale schuifkastenwand en rolluiken. Via de vlizotrap is een van de bergzolders toegankelijk waar de HR combiketel is gevestigd. Vanuit de bijkeuken is het toilet en de badkamer bereikbaar.

De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking. En beschikt over een inloopdouche, een wastafel en vloerverwarming in het douchegedeelte. Het toilet is eveneens volledig betegeld met tegels. Het toilet is voorzien van een hangcloset.

Tweede verdieping
Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn via de overloop vier slaapkamers, een toilet en twee inbouwkasten bereikbaar. Door de symmetrisch toegepaste ramen is ook op de overloop veel daglicht toetreding.

De slaapkamers zijn afgewerkt met parket als vloerafwerking en vliesbehang als wandafwerking. Een van de slaapkamers beschikt over een wastafel. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde van de woning is de berg/speelzolder bereikbaar. De oppervlaktes van de slaapkamers zijn ca. 7 m², 7 m², 12 m² en 13 m². Het toilet is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en is voorzien van een duobloc closet. De slaapkamer gesitueerd aan de noord-west zijde van de verdieping beschikt tevens over aansluitingen en leidingen voor het realiseren van een badkamer op de eerste verdieping. Tevens is er via een knieschot een ruime bergzolder bereikbaar.

Tuin
De tuin is voorzien van diverse meerjarige beplanting waaronder diverse buxus en hortensia’s, meerdere terrassen en is gedeeltelijk voorzien van bestrating. Vanuit de tuin heeft men zicht op de rondom gelegen paardenweides en buitenrijbaan. Daarnaast zijn vanuit de keuken en de verschillende terrassen de buitenluiken van de paardenstallen zichtbaar, zo is er vanuit huis en vanuit de tuin altijd direct contact met de paarden.


Bijzonderheden
Bijgebouwen
De locatie beschikt over diverse bijgebouwen waaronder; een tuinhuis ingericht als ponystal, een stal voorzien van twee ruime paardenboxen met buitenluiken (Corton) en een ruime multifuncionele loods welke in 2001 gebouwd is.

De stal (ca. 45 m²) is in 1999 gebouwd en heeft een inhoud van ca. 145 m³. De stal is voorzien van twee paardenboxen met buitenluiken (Corton) en beschikt over een wasruimte voor de paarden met warm water aansluiting. De afmeting van de stal is circa 10 x 4,5 meter. De stal is tevens voorzien van een geïsoleerd dak en een betonvloer. Door de buitenluiken staan de stallen altijd in verbinding met de tuin en de woning.

De ruime loods (ca. 108 m²) is in 2001 gebouwd en heeft een inhoud van circa 450 m³. De loods is volledig geïsoleerd en beschikt over een zolder met extra opslagruimte. De afmetingen van de loods zijn circa 9 x 12 meter. De loods is voorzien van 2 ruime, elektrische, overheaddeuren en een vaste trap naar de zolder/eerste verdieping. Deze verdieping is multifunctioneel te gebruiken en zou uitermate geschikt zijn voor kantoor aan huis of mantelzorg woning.

Buitenrijbaan en weiland
Op het perceel zijn een aantal ruime weides en een buitenrijbaan met verlichting aanwezig (ca. 23m x 76m). Door de grootte van de rijbaan is het mogelijk om binnen de huidige afrastering van de buitenrijbaan eveneens een longeercirkel of paddock(s) op zand te realiseren. Door de beschutte ligging van de rijbaan is rijden in de buitenlucht bijna het gehele jaar door mogelijk. Een ander belangrijk kenmerk van dit perceel is de hoogte waarop het zich bevindt, door deze hoogte beschikt het gehele perceel over een goede afwatering en zijn de weides, de rijbaan en de tuin nagenoeg altijd droog. De rijbaan en weides zijn omheind met hekwerk en/of schrikdraad.

Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘’Buitengebied Wouw’’ van de gemeente Roosendaal heeft de woning met bijgebouwen de bestemming ‘’Enkelbestemming wonen’’.

Binnen de huidige bestemming zijn diverse mogelijkheden voor een kleinbedrijf of kantoor aan huis, maar ook mantelzorg behoort tot de mogelijkheden!

Aanvullende informatie:
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas, kabel en riolering;
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig;
- Rustig gelegen met prachtig uitzicht op de rondom gelegen landerijen;
- Hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- Naast ruimte voor de dieren/paarden beschikt de woning over een fraaie siertuin;
- Het huis is voorzien van vloer-, wand- en plafondisolatie;
- Sfeervol uitgebouwde woning met ruime bijgebouwen;
- Ideaal geschikt voor het houden van dieren en paarden aan huis;
- De omgeving biedt vele mogelijkheden om te recreëren en te sporten;
- De locaties is bij uitstek geschikt om wonen-, werk en hobby te combineren;
- Tuin, weides en rijbaan zijn voorzien van beregeningsinstallatie;
- De ruime schuur is voorzien van 2 elektrische overheaddeuren;
- Uitzicht op de paardenweides.

Voor nadere informatie over deze bestemmingswijzigingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Staal Makelaars

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier