Liesstraat 64 - BREDA

Vraagprijs € 765.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1978
Woonoppervlakte264 m²
Perceeloppervlakte6.615 m²
Inhoud1.022 m³
Overige inpandige ruimte24 m²
Aantal kamers11
Aantal slaapkamers7
Verwarmingvloerverwarming gedeeltelijk en gashaard
Ligging aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen

Foto's (klik voor vergroting)

Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA
Liesstraat 64 - BREDA

Omschrijving

Multifunctionele locatie met garage, tuin, parkeerterrein, ondergrond, mogelijkheid voor het bouwen van een bijgebouw (500 m²) en verdere aanhorigheden op circa 6.615 m² grond. Tevens zeer geschikt voor de ontwikkeling van een mantelzorgwoning!... lees meer

De vrijstaande woning
De vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1978 en heeft een inhoud van circa 1.022 m³ en een woonoppervlakte van 264 m². Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en het geïsoleerde zadeldak is opgebouwd uit houten gordingen en gedekt met pannen. De woning wordt verwarmd middels een Nefit Ecomline HR-ketel. De woning is tevens voorzien van beveiligingscamera’s rondom de woning en een alarmsysteem (Armed).

Indeling
De entree aan de voorzijde van de woning is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, spachtelputz als wandafwerking en pleisterwerk met rondom in het werk gesmeerde platte (Joodse) plinten als plafondafwerking. De entree geeft toegang tot de meterkast, het toilet, de keuken, de woonkamer, meerdere slaapkamers en de badkamer op de begane grond.
Het volledig betegelde toilet is voorzien van een hangend closet en een fonteintje.
De meterkast is voorzien van 9 groepen van 220V en 3 groepen van 380V.

De woonkamer met serre is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, spachtelputz als wandafwerking en pleisterwerk met platte plint als plafondafwerking. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard en is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer en serre is de achtertuin met het terras bereikbaar.

De keuken met eetkamer is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, schoonmetselwerk wanden en een systeemplafond als plafondafwerking. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, vaatwasser (Siemens), anderhalve spoelbak, oven, inductie kookplaat (Fagor), koelkast en een afzuigkap. Vanuit de keuken is via de achter entree de garage en de bijkeuken bereikbaar. De keuken is tevens voorzien van vloerverwarming.

De master bedroom op de begane grond is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en een systeemplafond als plafondafwerking. Vanuit de slaapkamer is de bijbehorende badkamer bereikbaar.

De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en een systeemplafond als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een bubbelbad met douchemogelijkheid (Itho), een staand toilet en een badkamermeubel. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.

De overige twee slaapkamers op de begane grond zijn afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en pleisterwerk als plafondafwerking. Beide slaapkamers zijn voorzien van een wastafel.

De achter entree is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, gedeeltelijk schoonmetselwerk, gedeeltelijk stucwerk als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. De achter entree is voorzien van een wasbak. Vanuit de achter entree is de bijkeuken en de garage bereikbaar.

De bijkeuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, schoonmetselwerk als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. In de bijkeuken bevindt zich de wasmachine- en drogeropstelling, de opstelplaats van de Nefit Ecoline CV-ketel, de extra boiler (80 liter, Nefit) en trap welke toegang geeft tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping
De overloop is afgewerkt met linoleum als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en een kunststof systeemplafond. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, een werk-/ slaapkamer en een badkamer. De overloop is voorzien van knieschotten.

De master bedroom op de eerste verdieping is afgewerkt met linoleum als vloerafwerking en kunststof schrootjes als wand- en plafondafwerking. De master bedroom is voorzien van dakramen, een dakkapel en knieschotten voor extra bergruimte.

De tweede grote slaapkamer is afgewerkt met linoleum als vloerafwerking en kunststof schrootjes als wand- en plafondafwerking. De slaapkamer beschikt over een airco-aansluiting en knieschotten met bergruimte.

De derde slaapkamer/ het atelier is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en kunststof schrootjes als plafondafwerking. De slaapkamer is voorzien van een wastafel en een dakkapel.

De werk-/ slaapkamer is afgewerkt met zeil als vloerafwerking, gedeeltelijk stucwerk, gedeeltelijk timmerwerk als wandafwerking en een kunststof systeemplafond. De slaapkamer is voorzien van een dakraam en knieschotten.

De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en kunststof schrootjes als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een staand closet, inloopdouche en een wastafel. De badkamer beschikt over mechanische ventilatie.

Bijzonderheden
De garage
De inpandige garage is afgewerkt met tegels als vloerafwerking en schoonmetselwerk voorzien van latex als wandafwerking. De garage is voorzien van een elektrische garagedeur, water en elektra.

De oprit is bestraat en voorzien van diverse parkeerplaatsen. Vanaf de oprit is de kas bereikbaar.
De kas met corridor is gebouwd omstreeks 1976 en heeft een totale oppervlakte van circa (4.400 m²). De kas is in het midden voorzien van een betonnen pad. Daarnaast is de kas voorzien van een beregeningsinstallatie en gasheaters in het voorste en achterste gedeelte van de kas.

De corridor ca. 200 m² is opgetrokken uit een metselwerk borstwering, betonnen vloer, vrij overspannen staalconstructie en een overheaddeur. Het zadeldak is opgebouwd uit stalen spanten met houten gordingen en gedekt met asbesthoudende golfplaten. De meterkast beschikt over meerdere groepen 220 V en 380 V. De corridor is tevens voorzien van een loopdeur, bronnering en pomp (ca. 8 ³ per uur) en een beregeningsinstallatie.

Aanvullende informatie:
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas, riolering en CAI;
- Schitterend uitzicht;
- De woning is voorzien van een alarmsysteem;
- Landelijk gelegen;
- Ruime bijgebouwen;
- Binnen enkele minuten op de snelweg;
- Gelegen in de buurt van Breda;
- Ideale locatie om wonen en werken te combineren.
- De corridor is goed bruikbaar door de vrij overspannen staalconstructie.
- Schitterende locatie voor het creëren van een bed and breakfast.
- Uitbreiding met meer grond bespreekbaar.

Situering
Aan de westelijke zijde van Breda, op korte afstand van de woonboulevard en het Liesbos, ligt deze royale vrijstaande woning. De woning ligt op korte afstand van diverse openbare voorzieningen en uitvalswegen naar en centrum van Breda en verschillende buurgemeenten. Commercieel gezien is het een geweldige plek doordat verschillende uitvalswegen naar de steden Antwerpen, Rotterdam, Bergen op Zoom, Utrecht, Tilburg en ’s-Hertogenbosch binnen enkele autominuten bereikbaar zijn.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier