Bavelseweg 100 - GILZE

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1928
Woonoppervlakte195 m²
Perceeloppervlakte3.000 m²
Inhoud850 m³
Overige inpandige ruimte37 m²
Bergruimte300 m²
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Ligging open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Tuintuin rondom
Schuur/bergingvrijstaand hout

Foto's (klik voor vergroting)

Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE
Bavelseweg 100 - GILZE

Omschrijving

Vrijstaande woning met inpandige garage, schuur, tuinhuis, oprit en tuin op 3.000 m² grond. Aankoop extra grond mogelijk! Levensloopbestendige woning: slaapkamer en badkamer op de begane grond.... lees meer

Situering
Het object is gelegen tussen Bavel en Gilze op ca. 1 km afstand van de Chaamse Bossen en het St Annabosch. Gilze is een dorp gelegen binnen de gemeente Gilze en Rijen. De gemeente Gilze en Rijen bestaat uit de kernen Gilze, Rijen, Hulten en Molenschot en tellen samen ca. 26.000 inwoners. Gilze telt ca. 8.000 inwoners. De kern Gilze is goed bereikbaar en heeft een directe ontsluiting op de snelweg de A58 (Breda – Tilburg – ’s-Hertogenbosch).

Het object is gelegen in het buitengebied van Gilze en heeft daarmee de rust en ruimte van het buitengebied én de voorzieningen van de kernen Bavel en Gilze op ca. 5 autominuten afstand. Tevens biedt het object, met de Chaamse Bossen op fietsafstand, een uitgelegen kans voor de natuurliefhebber en/of paardenliefhebber.

• Gelegen in het buitengebied van Gilze, op korte afstand van alle voorzieningen;
• Natuurgebied op fietsafstand (Chaamse Bossen);
• Op korte afstand van het centrum van Breda (ca. 10 autominuten);
• Riant perceel van 3.000 m², aankoop extra grond mogelijk;
• Unieke kans voor de paardenliefhebber;
• Ruime woning met inpandige garage;
• Multifunctionele schuur van ca. 300 m²;
• Ca. 3.000 m² woonbestemming!
• Levensloopbestendige woning;


Indeling
De vrijstaande woning
De vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1928, volgens BAG en heeft een woonoppervlakte van circa 195 m² en een inhoud van circa 723 m³. De woning is omtrent het jaar 1992 gerenoveerd en aangebouwd. Het betreft een traditionele bouwconstructie opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, gedeeltelijk betonnen en gedeeltelijk houten begane grond- en verdiepingsvloer, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en een geïsoleerd (voorzien van geïsoleerde dakplaten) zadeldak gedekt met dakpannen. De woning is aan de buitenkant recentelijk (2017) volledig opgeschilderd.
De woning wordt verwarmd middels een Cv-combiketel (Nefit bj. ca. 2013) en is voorzien van alle nutsvoorzieningen zijnde gas, water, elektra en CAI.
Levensloopbestendige woning
De woning beschikt over een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De woning heeft de navolgende indeling:

Begane grond
Entree
De entree (ca. 2.5 x 3.3 m) is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wandafwerking en een spuitwerk plafond. De entree geeft toegang tot de slaapkamer op de begane grond, de badkamer op de begane grond, de woonkamer en de meterkast voorzien van (7 x 220V, 3-fase kookgroep, 2x aardlekschakelaar).

De slaapkamer (B.G.) (ca. 4 x 3,8 m) is afgewerkt met vloerbedekking, behang als wandafwerking en een spuitwerk plafond.

De badkamer (B.G.) (ca. 4 x 2 m) is afgewerkt met wand- en vloertegels en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, hangend closet, bidet en een badkamermeubel met wasbak.

De woonkamer (ca. 7.8 x 3.7 m) en (ca. 4.1 x 3.3 m) heeft, door de grote raampartijen, aangenaam veel lichtinval. De woonkamer bestaat uit een zitkamer en een eetkamer en is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en schroten plafond. De woonkamer, voorzien van een allesbrander gesitueerd in een metselwerk schouw, geeft toegang tot de keuken, kelder, inbouwkast en de vaste trap naar de eerste verdieping.
Keuken

De keuken (ca. 4.1 x 4.5 m) is afgewerkt met vloerbedekking/tapijttegels, behang als wandafwerking en een hardboard plafond. De keuken geeft toegang tot de woonkamer, bijkeuken en inpandige garage.

De keuken is uitgevoerd in een L-opstelling welke is voorzien van een kunststof aanrechtblad, magnetron (Whirlpool), koelkast, 4-pits gasfornuis (Whirlpool), afzuigkap (Whirlpool), wasbak, vaatwasser (Whirlpool) en voldoende opbergkastjes. De keuken is boven het aanrechtblad voorzien van spotverlichting. In de keuken is nog een originele gaskachel gesitueerd.

De bijkeuken/achter entree (ca. 2.5 x 4.5 m) is afgewerkt met een tegelwerk vloer- en wandafwerking en een houten plafond voorzien van lichtplaten. De bijkeuken geeft toegang tot de voormalige badkamer, toilet, inpandige garage en de achtertuin. In de bijkeuken is de was-/ en drogeropstelling gesitueerd.

De inpandige garage (ca. 3.5 x 6.6 m) is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerk wanden en een spuitwerk plafondafwerking. De garage is voorzien van krachtstroom (380V), twee loopdeuren en een garagedeur die toegang biedt tot de ruime oprit. In de garage is de Cv-combiketel (Nefit bj. ca. 2013) gesitueerd.
De garage is opgetrokken uit een betonvloer en metselwerk spouwmuren waardoor de garage eenvoudig is om te bouwen voor andere doeleinden. Voorbeelden van andere doeleinden kunnen zijn woonruimte of kantoorruimte in combinatie met de mogelijkheden voor beroep aan huis.Eerste verdieping
Overloop
Middels de vaste trap in de woonkamer is de ruime en lichte overloop (ca. 9 x 1.7 m) bereikbaar. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, behang als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De overloop is voorzien van 2 grote dakramen waardoor er extra veel lichtinval is. Daarnaast is de overloop voorzien van meerdere inbouwkasten.
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.

Badkamer
De badkamer (ca. 2.5 x 3 m) is afgewerkt met wand- en vloertegels en een gipsplaten plafond. De badkamer is voorzien van een douche, staand closet, badkamermeubel met wasbak en een groot dakraam wat zorgt voor extra lichtinval.

Slaapkamer 1 (ca. 4.1 x 3.8 m) is afgewerkt met vloerbedekking, behang als wandafwerking en een schrootjes plafond.
De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en biedt middels een vlizo trap toegang tot de bergzolder.

Slaapkamer 2 (ca. 4.1 x 3.9 m) is afgewerkt met vloerbedekking, behang als wandafwerking en een gipsplaten plafond.
De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en een dakkapel.

Slaapkamer 3 (ca. 4 x 5.5 m) is afgewerkt met vloerbedekking, behang als wandafwerking en een gipsplaten plafond.
Slaapkamer 3 is voorzien van meerdere inbouwkasten.


Tuin
De achtertuin

De goed onderhouden en diepe achtertuin is voorzien van terrassen, gazonnen en meerjarige beplantingen. De tuin wordt beregend door middel van een sproei installatie die is aangesloten op een grondwaterput. Daarnaast beschikt de achtertuin over een vijver, houten berging/tuinhuis en een hobbykas.

Paardenliefhebbers opgelet!
Aankoop extra grond mogelijk tot maximaal 3.26.96 ha. grond aan huis.


Bijzonderheden
De schuur
De schuur (ca. 7.5 x 16 m + ca. 9 x 19.5 m = ca. 300 m²) is opgetrokken uit houten wanden, houten spanten met houten gordingen en gedekt met abc golfplaten. De multifunctionele schuur is voorzien van krachtstroom (380V) en voor meerdere doeleinden te gebruiken.
De schuur is optioneel te gebruiken als paardenstalling en tevens uitermate geschikt voor zzp ’ers, kleinschalige bouwbedrijven, hoveniersbedrijven, etc. Door de ruime oprit is de schuur makkelijk te bereiken met groter vervoer.

Aanvullende informatie:
• Goed onderhouden woning, recentelijk (2017) opgeschilderd aan de buitenkant;
• Voorzien van een geïsoleerd dak (isolatie platen);
• Gelegen tussen Bavel en Gilze op korte afstand van natuurgebied (Chaamse bossen);
• Wonen in het buitengebied op ca. 10 autominuten van Breda;
• Groot perceel van 3.000 m², aankoop extra grond mogelijk;
• Unieke kans voor de paardenliefhebber;
• Multifunctionele schuur van ca. 300 m²;
• Ca. 3.000 m² woonbestemming!
• Levensloopbestendige woning (slaapkamer en badkamer op de begane grond);
• Ruime oprit met toegang tot de inpandige garage en de schuur;
• Inpandige garage (eenvoudig om te bouwen naar woonruimte cq. kantoorruimte);
• Op korte afstand van de snelweg de A58 (Breda – Tilburg – ’s-Hertogenbosch);

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier