Brieltjenspolder 15 - MADE

verhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2000
Bedrijfshal250 m²
Kantoorruimte50 m²
Terrein50 m²
Aantal bouwlagen (kantoor)1

Foto's (klik voor vergroting)

Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE
Brieltjenspolder 15 - MADE

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte totaal ca. 250 m² en 50 m² buitenterrein.... lees meer

Situering
De multifunctionele bedrijfsunit is gelegen aan de Brieltjenspolder op bedrijventerrein “Brieltjenspolder”, ten zuidwesten van de kern van Made. Het bedrijventerrein is gelegen langs de autosnelweg A59. Bedrijventerrein “Brieltjenspolder” is in de jaren '90 gerealiseerd en heeft een oppervlakte van ca. 11 ha. Het is een hoogwaardig bedrijventerrein met een zeer representatieve uitstraling en een goede bereikbaarheid. Binnen drie autominuten bevindt u zich op de A59. Tevens liggen de A16 (Rotterdam/Antwerpen/knooppunt Zonzeel) en de A27 (Breda/Utrecht/Den Bosch/knooppunt Hooipolder) op enkele kilometers afstand. Een perfecte uitvalsbasis voor uw onderneming. De Randstad en handelssteden zoals Antwerpen, Rotterdam, en Eindhoven zijn uitstekend bereikbaar.

Indeling
De bedrijfsunit
De multifunctionele bedrijfsunit is gebouwd omstreeks 2000 en is gehuisvest in een bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsunit heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 250 m². Begane grondvloer (9,8 m¹ breed x 19,8 m¹ diep) en 1ste verdiepingsvloer ( 9,8 m¹ breed x 5 m¹ diep). De mogelijkheid is aanwezig om de ruimte gedeeltelijk als bedrijfsruimte en/of kantoorruimte te gebruiken en is naar eigen invulling in te delen.

Op de begane grond bevinden zich de entree, de opslagruimte/hal met overheaddeur, het toilet en de meterkast. De eerste verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Op de eerste verdieping bevinden zich twee kantoorruimtes.


Bouwaard
De bedrijfsunit is voorzien van een gladde betonvloer, opgetrokken uit een vrij overspannen staalconstructie, geïsoleerde metselwerkspouwmuur borstwering met daarboven geïsoleerde sandwichpanelen als gevelbekleding en aluminium kozijnen voorzien dubbele beglazing. De bedrijfsunit heeft een vrije hoogte van ca. 7,30 m¹ en een elektrische overheaddeur (3,5 m¹ breed x 3,9 m¹ hoog). Het aanbrengen van extra voorzieningen is bespreekbaar.


Bijzonderheden
Afwerking
Begane grond (oppervlakte ca. 200 m²) De entree is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerk als wandafwerking, een systeemplafond en aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing.

De opslagruimte/bedrijfshal is afgewerkt met een betonvloer, metselwerk als wandafwerking en is voorzien van een overheaddeur.

1e verdieping De eerste verdieping (oppervlakte ca. 50 m²) is afgewerkt met vloerbedekking, voorzetwanden en kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing.


Voorzieningen:
- Systeemplafond
- Toilet
- Keukenblok met wasbak
- Airconditioning
- Verwarming d.m.v. een gasheater en een Cv-combiketel Remeha W28 ECO
- Meterkast
- Eigen nutsvoorzieningen: gas, water en elektriciteit (220V & 380V)
- Ca. 50 m² verhard buitenterrein
- Tl-verlichting
- Buitenverlichting
- Elektrische overheaddeur (ca. 3,5 m¹ breed x 3,9 m¹ hoog)


Huurperiode
De huurperiode is in overleg overeen te komen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.400,- per maand excl. BTW. Dit is excl. servicekosten.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso

Contract
Er zal een standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003, gesloten worden.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na datum huuringang, zal de huurprijs aangepast worden op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
De kosten van gas, water, elektra (d.m.v. een tussenmeter) en riool- en reinigingsrechten zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan. De overige servicekosten zullen in de bijdrage VVE worden verwerkt. Hierin wordt vooralsnog opgenomen: Bestuursaansprakelijkheidsverzekering; Opstalverzekering; Onderhoud buitenterrein en parkeerplaatsen; Reservering groot onderhoud.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie zal gesteld worden ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief 21% BTW. Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW

Bijzonderheden
Verhuurder behoudt zich het recht bepaalde branches om moverende redenen te weigeren. Het is mogelijk reclamevoering op, aan of bij het pand aan te brengen na toestemming van verhuurder. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vergunningen van overheidswege. Bij opzegging van de huur dient bij oplevering alles in oorspronkelijke staat te worden opgeleverd of in nader overleg.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier