Binnenpad 12 - HALSTEREN

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1981
Woonoppervlakte167 m²
Perceeloppervlakte1.020 m²
Inhoud712 m³
Overige inpandige ruimte98 m²
Bergruimte72 m²
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestookt combiketel Vaillant combiketel HR exclusief uit 2012
Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN
Binnenpad 12 - HALSTEREN

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met inpandige garage, vrijstaande garage/loods, ruime oprit met meerdere parkeerplaatsen, tuin op het zuidwesten en gelegen op een riant perceel van 1.020 m² grond. Op loopafstand van het centrum! ... lees meer

Situering
In het centrum van het dorp Halsteren is deze vrijstaande woning met 1.020 m² grond gesitueerd. Halsteren is een dorp gelegen in de gemeente Bergen op Zoom en heeft circa 12.000 inwoners. Middels de uitvalswegen de A58 (Bergen op Zoom – Roosendaal – Breda) en de A4 (Antwerpen – Bergen op Zoom – Rotterdam) zijn Oost Brabant, de Randstad en Antwerpen goed bereikbaar. Halsteren heeft diverse voorzieningen zoals basisscholen, supermarkten, sportfaciliteiten en een winkelstraat met alle basisvoorzieningen.

Ligging
De winkelstraat van Halsteren met voorzieningen als supermarkten (Albert Heijn, Plus), pinautomaat, slagerij, bakkerij, Kruidvat, cafetaria, chinees restaurant, etc. is op loopstand gelegen. Doordat de woning in een zijstraat is gesitueerd is er geen overlast van de nabijgelegen winkelstraat. Kortom: alleen de voordelen!

De vrijstaande woning
De vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1981 en heeft een woonoppervlakte van circa 167 m² en een inhoud van circa 712 m³. Het betreft een traditionele bouwconstructie, opgetrokken uit metselwerk spouwmuren voorzien van een trasraam, een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer, hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en een geïsoleerd zadeldak gedekt met dakpannen.
De woning wordt verwarmd middels een Cv-combiketel (Vaillant combiketel HR exclusief bj. ca. 2012). Vrijwel de gehele woning is voorzien van rolluiken. De woning is voorzien van alle nutsvoorzieningen zijnde gas, water, elektra en CAI. Tevens is de woning volledig beveiligd met een alarminstallatie (bedienbaar via app) voorzien van bewegingsdetectoren die is doorgeschakeld met de meldkamer.

- Riant perceel van 1.020 m² grond;
- Zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten;
- Ruim opgezette straat;

De vrijstaande garage heeft een vrije overspanning en is volledig opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, een betonvloer en het zadeldak is opgebouwd uit stalen spanten met houten gordingen, isolatieplaten en gedekt met dakpannen. De garage heeft een oppervlakte van circa 40 m² (7.4 x 5.4) en beschikt over een dubbele opbergzolder. De garage is voorzien van hoge openslaande garagedeuren en een loopdeur. Tevens is de garage voorzien van verwarming (3 x radiator), elektra (3 x 380V en 220V aansluitingen) en water waardoor de garage voor vele doeleinden te gebruiken is.
Indeling
De woning heeft de navolgende indeling:
Begane grond

Entree
De entree (ca. 3.5 x 3.7 m) is afgewerkt met een tegelvoer, deels stucwerk en deels schoonmetselwerk als wandafwerking en een systeemplafond voorzien van spotverlichting. In de hal is de meterkast gesitueerd welke is voorzien van (10 x 220V), (1x 380V), (3x aardlekschakelaars) en (1x hoofdschakelaar). De hal geeft toegang tot het toilet, de woonkamer, de keuken, de opbergkast en de trap naar de eerste verdieping.
Het toilet is afgewerkt met vloer- en wandtegels en een systeemplafond. Het toilet beschikt over een staand closet en een wasbak.

- Op loopafstand van de winkelstraat;
- Vrijstaande garage/loods, unieke kans voor ZZP ’ers;
- Ruime oprit met toegang tot de vrijstaande garage/loods;

Woonkamer
De woonkamer (ca. 9.5 x 4 m) is afgewerkt met een tegelvloer, deels behang en deels schoonmetselwerk als wandafwerking en een houten balkenplafond. De woonkamer beschikt over een sfeervolle schouw voorzien van een allesbrander.
De grote raampartijen zorgen voor een aangename lichtinval en middels de tuindeur is het terras in de achtertuin direct toegankelijk.

Keuken
De keuken (ca. 3.5 x 4.7 m) is afgewerkt met een tegelvloer, deels spachtelputz en deels lambrisering als wandafwerking en een systeemplafond.
De keuken is uitgevoerd in een L-opstelling en is voorzien van een enkele wasbak, koelkast (Siemens), een 4-pits gasfornuis (Bauknecht), een oven (Bauknecht) en voldoende onder- en bovenkastjes. Vanuit de keuken is de hal, de woonkamer en de bijkeuken bereikbaar.

Bijkeuken
De bijkeuken (ca. 1.9 x 4.7 m) is afgewerkt met een tegelvloer, deels stucwerk en deels tegelwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond. Vanuit de bijkeuken is de kelder, de achtertuin, de keuken en de inpandige garage bereikbaar.

Inpandige garage
De inpandige garage (ca. 3.8 x 4.7 m) + (ca. 2.7 x 4.7 m) is afgewerkt met een tegelvloer, metselwerk wanden en een geïsoleerd plafond. De garage is voorzien van elektrische bedienbare openslaande garagedeuren (op afstand bedienbaar), een 360⁰ alarmsysteem (bewegingssensoren) en een extra opbergkast. Vanuit de inpandige garage is de extra berging (ca. 2.7 x 2.9 m) bereikbaar.
De inpandige garage is eenvoudig om te bouwen naar woonruimte waardoor er een slaapkamer, badkamer of kantoorruimte op de begane grond gecreëerd kan worden.

- Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Ruime inpandige garage met veel mogelijkheden;
- Volledig aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van prieeltje, tuinverlichting en sproei installatie;Eerste verdieping
Eerste verdieping

Overloop
Middels de trap in de hal is de royale overloop (ca. 4.5 x 3.5 m) bereikbaar. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, deels spachtelputz, deels lambrisering en deels schoonmetselwerk als wandafwerking en een systeemplafond. De overloop beschikt over een dakkapel.
De overloop geeft toegang tot de 4 ruime slaapkamers, de badkamer, de opbergkast en de vliering.

De eerste slaapkamer (ca. 3.3 x 4 m) is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en een badkamermeubel met wasbak.
Slaapkamer twee (ca. 3.3 x 4 m) is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten.
In slaapkamer twee is de was- en drogeropstelling gesitueerd.
Slaapkamer drie (ca. 3.3 x 4.8 m) is afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten.
Slaapkamer vier (ca. 3.3 x 4.8 m) is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten en een badkamermeubel met wasbak.

In de opbergkast welke te bereiken is via de overloop, is de CV-combiketel (HR exclusief Vaillant bj. 2012) gesitueerd.
De badkamer (ca. 3.5 x 2.2 m) is afgewerkt met wand- en vloertegels en een systeemplafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, staand closet en een badkamermeubel met wasbak.
Tuin
De zonnige en onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over tuinverlichting en een sproei installatie (voor- en achtertuin) aangesloten op een grondwaterpomp. Het terras is voorzien van elektrische zonwering.

De achtertuin beschikt over een sfeervol prieeltje welke is opgetrokken uit hout en het dak is gedekt met bitumen leitjes. Het prieeltje is afgewerkt met tegels als vloerafwerking en kan door middel van een zeil volledig worden afgesloten waardoor het prieeltje in alle jaargetijden te gebruiken is. Het prieeltje beschikt over verlichting, terrasverwarming (heater) en een aansluiting voor tv.Bijzonderheden
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Kom Halsteren’ van de gemeente Bergen op Zoom d.d. 17 november 2010 heeft de vrijstaande woning de bestemming ‘Wonen’. Voor nadere informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met Staal Makelaars.

Aanvullende informatie:
• Breed opgezette straat met voldoende parkeerruimte en meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein;
• De woning beschikt over het energielabel B;
• Zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten voorzien van prieeltje, tuinverlichting en sproei installatie aangesloten op een grondwaterpomp;
• Voorzien van een alarminstallatie werkend op bewegingssensoren en deurcontactsensoren te bedienen met een app of bedieningspaneel. De alarminstallatie is doorgeschakeld met de meldkamer;
• Unieke kans voor ZZP’ers (wonen, werken en opslag);
• Vrijwel alle deuren en ramen zijn voorzien van rolluiken (met uitzondering van badkamer en overloop);
• Dicht bij het centrum en op loopafstand van de winkelstraat gelegen;
• Garage opgetrokken uit metselwerk muren en voorzien van verwarming, elektra (220 V en 380V) en water;
• Inpandige garage met mogelijkheid voor creëren slaapkamer, badkamer of kantoorruimte;
• Maak snel een afspraak om dit object te bezichtigen!

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier