Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1949
Woonoppervlakte143 m²
Perceeloppervlakte565 m²
Inhoud579 m³
Bergruimte50 m²
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers3
Verwarmingc.v.-ketel
Ligging in woonwijk
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL
Canadeselaan 6 - ROOSENDAAL

Omschrijving

Vrijstaande, sfeervolle Oostenrijkse woning met berging, ruime tuin en verdere aanhorigheden op circa 565 m² grond. ... lees meer

Situering
Gelegen op een unieke locatie nabij het centrum van Roosendaal en in een kindvriendelijke omgeving is deze unieke Oostenrijkse woning gelegen. Dit unieke en karakteristieke pand is omgeven door veel groen.
In de wijk Westrand te Roosendaal ligt deze vrijstaande woning met bijgebouw op circa 565 m² grond.

De locatie is centraal gelegen nabij de uitvalswegen de A17 en de A58. Roosendaal beschikt over vele voorzieningen waaronder meerdere basisscholen, voortgezet onderwijs, diverse sportverenigingen, vele winkels en dergelijke.

Deze Oostenrijkse woningen kennen een rijke historie! Nieuwsgierig? Download dan onze brochure voor meer informatie.

Indeling
De woning
De vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1949 en heeft een woonoppervlakte van circa 143 m² en een inhoud van circa 579 m³. De woning is grondig gerenoveerd vanaf 2009 en is uitgebouwd in 2015/2016. Het betreft een traditionele gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit een volledig houten constructie en houten wanden, deels betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en hardhouten kozijnen grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Het zadeldak is gedekt met pannen. De woning wordt verwarmd door middel van een Itho C.V.-ketel (bj. 2006).

De houten woning heeft een unieke en warme uitstraling, deze houten basis heeft een goede isolerende functie. De stookkosten voor deze vrijstaande woning zijn dan ook laag in verhouding tot normale steense woningen.

De hal/ entree is afgewerkt met originele rode plavuizen als vloerafwerking, houten wanden als wandafwerking en een zachtboard plafond. In de hal/entree is de meterkast gesitueerd.
Vanuit de hal is tevens de woonkamer, de eetkamer, het hangcloset en de trap welke toegang geeft tot de eerste verdieping bereikbaar.

De woonkamer is afgewerkt met een originele vurenhouten vloer, houten wanden en een zachtboard plafond. Middels openslaande tuindeuren is de tuin te bereiken. De woonkamer beschikt over een TV hoek en een losse zithoek. Bij de verbouwing is het rookkanaal in tact gelaten, hierdoor is het mogelijk om gemakkelijk weer een kachel of openhaard in de woonkamer te plaatsen.

De keuken is voorzien van diverse elementen; een los spoel-/werkelement, een vaste kasten-wand en een kookgedeelte. Deze losse elementen beschikken over de volgende voorzieningen; een dubbele gootsteen, een 5-pits gasfornuis (Falcon, ter overname), een afzuigkap en de kas-tenwand is voorzien van een losse vaatwasser (ter overname). De keuken biedt uitzicht op de tuin en is afgewerkt met een houten vloer, houten wanden en een gipsplatenplafond. Vanuit de keuken zijn de tuin en de kelder te bereiken. De kelder is geheel afgewerkt met tegels en beschikt over een opstelplaats voor wasmachine en droger. Daarnaast is de kelder een verlenging van de keuken en biedt deze ruimte veel opslagmogelijkheden.

De eetkamer is afgewerkt met een grijze gietvloer, houten wanden en een zachtboard plafond. Vanuit de eetkamer is de multifunctionele ruimte bereikbaar. De eetkamer en de volledige aanbouw zijn voorzien van vloerverwarming. De eetkamer beschikt tevens over twee vaste inbouw-kasten. Vanuit de eetkamer is tevens de aanbouw bereikbaar.

De aanbouw (gerealiseerd in 2015) is multifunctioneel in te delen. De aanbouw beschikt over 2 ruimtes, een eigen toegangsdeur en een los toilet. In de voorkamer zijn tevens een wateraansluiting en een afvoer aanwezig. Deze ruimtes zouden dus perfect kunnen dienen voor een kantoor-/ of praktijk aan huis, een mantelzorg verblijf of een slaapkamer met mogelijkheid tot badkamer op de begane grond. De aanbouw is volledig afgewerkt met een grijze gietvloer (voorzien van vloerverwarming), houten wanden en stucwerk als plafondafwerking met sierbalken. De voor-kamer is voorzien van twee dakramen welke zorgen voor veel lichtinval. Vanuit de voorkamer is de achter/tuinkamer bereikbaar. Tevens is in de voorkamer een toilet gesitueerd.

De achterkamer, momenteel in gebruik als kantoor is eveneens afgewerkt als de voorkamer. Middels vier openslaande tuindeuren zijn de sfeervolle tuin en het terras te bereiken. De achter-kamer is dankzij het vele daglicht een zeer aangename plek om rustig te werken of te verblijven.

De badkamer is afgewerkt met tegels als wandafwerking, deels tegel en deels houten wanden en een zachtboard plafond. De badkamer is voorzien van een douche, een enkele wasbak en een radiator. Door het plaatsen van een dakkapel is de badkamer gemakkelijk te vergroten.

Eerste verdieping
De compacte 1e verdieping beschikt over een badkamer en 3 slaapkamers.

De overloop is afgewerkt met een houtenvloerafwerking, houten wanden als wandafwerking en een zachtboard plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, een badkamer en een vaste bergkast.

De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een traditionele houtenvloer als vloerafwerking, houten wanden als wandafwerking en een zachtboard plafond. De slaapkamers beschikken over bergruimte achter de knieschotten. Vanuit de masterbedroom is middels een losse trap de bergzolder te bereiken. Op deze bergzolder is tevens de CV ketel gesitueerd.

Tuin
De tuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een bamboehouten terras. De tuin is voorzien van meerjarige beplanting, een grindpad en een groene beukenhaag aan de voorzijde van de woning. Tevens is de tuin omheind met gaaswerk welke begroeid is met klimop. In de tuin bevindt zich een tuinhuis/kippenverblijf. Een groot deel van de woning en kozijnen is recent geschilderd (2017). De voorzijde van de woning is voor het laatste geschilderd in 2015. De vlonder/het terras gelegen rondom de woning is in 2016/2017 aangelegd en gemaakt van zeer duurzaam bamboe. De tuin beschikt tevens over een losse betonnen berging en aan de voorzijde één verharde parkeerplaats op eigen terrein.


Bijzonderheden
Vergunningsvrije aanbouw
Binnen het huidige bestemmingsplan is het tevens mogelijk om vergunningsvrij een twee aanbouw te realiseren. Onderstaande tekening ter visualisatie van de mogelijkheden.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan zeker de brochure voor meer informatie over de uitbreidingsmogelijkheden.


Aanvullende informatie

• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas en riolering;
• Ideaal geschikt voor een aan huis gebonden beroep;
• Gelegen in een groene en kindvriendelijke buurt;
• Op loop/fietsafstand van het stadscentrum;
• Binnen 2 autominuten op de snelwegen A58 en A17;
• Winkels voor de dagelijkse voorzieningen op loop-/fietsafstand;
• Tuin op het zuiden;
• Multifunctionele aanbouw (2015) met diverse mogelijkheden voor kantoor/praktijkruimte aan huis, mantelzorg ruimte en/of slaapkamer op de begane grond;
• Uitbouwen behoort tot de mogelijkheden;
• Lage stookkosten door de isolerende eigenschap van de houtenwoning.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier