Meerkoetpad 2 - HANK

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1980
Woonoppervlakte87 m²
Perceeloppervlakte195 m²
Inhoud375 m³
Overige inpandige ruimte17 m²
Bergruimte25 m²
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Ligging in woonwijk
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK
Meerkoetpad 2 - HANK

Omschrijving

Hoekwoning met vrijstaande garagebox, stenen berging, ondergrond, tuin, erfverharding en verdere aanhorigheden op 195 m² grond. ... lees meer

De hoekwoning
De hoekwoning is gebouwd omstreeks 1980 en heeft een inhoud van circa 375 m³ en een gebruiksoppervlakte wonen van circa 87 m². De woning is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, metselwerk spouwmuren, betonnen begane grondvloer en betonnen verdiepingsvloeren, kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing en het zadeldak met houten spanten en gordingen is gedekt met dakpannen.
De woning wordt verwarmd middels een Cv-combiketel (huurketel € 32,- p/m). De woning heeft een energielabel C.Indeling
Begane grond
De entree/hal (ca. 1.9 x 2.3 m) is afgewerkt met een grindvloer, granol als wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking. De entree geeft toegang tot de woonkamer, de keuken, het toilet en de meterkast. De meterkast is voorzien van 6 groepen (220V), 2 aardlekschakelaars en 1 x krachtstroom.
Het toilet is afgewerkt met een tegelvloer, deels tegelwerk en deels stucwerk als wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking. Het toilet is voorzien van een staand closet met fonteintje.

De woonkamer met open verbinding naar de keuken (ca. 4.5 x 3.7 m) is afgewerkt met een grindvloer, deels stucwerk deels schoonmetselwerk wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking. In de woonkamer bevindt zich de vaste trap naar de 1e verdieping.

De keuken (ca. 3.0 x 5.7 m) is afgewerkt met een grindvloer, deels tegelwerk en deels stucwerk wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking. De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling en voorzien van een kunststof aanrechtblad, oven (Whirpool), keramische kookplaat (Whirpool) en een wasbak. In de keuken bevindt zich de wasmachine- en drogeropstelling. De keuken geeft toegang tot de achtertuin.


Eerste verdieping
Eerste verdieping
De overloop (ca. 2.0 x 1.0 m) is afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking. De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Via de vlizotrap is de bergzolder te bereiken.
Het is mogelijk om een vaste trap te realiseren naar de bergzolder!

Slaapkamer 1 (ca. 3.7 x 3.5 m) is afgewerkt met een laminaatvloer, granol wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking. De slaapkamer is voorzien van een draaikiepraam.
Slaapkamer 2 (ca. 4.0 x 2.7 m) is afgewerkt met een laminaatvloer, granol wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking. De slaapkamer is voorzien van een draaikiepraam.
Slaapkamer 3 (ca. 2.9 x 2.7 m) is afgewerkt met een laminaatvloer, granol wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking. De slaapkamer is voorzien van een draaikiepraam.
De badkamer (ca. 2.3 x 1.9 m) is afgewerkt met vloer- en wandtegels en stucwerk plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en een staand toilet.

Tweede verdieping
De bergzolder is voorzien van een betonvloer en het dak is opgebouwd uit houten spanten met houten gordingen en is met hout onderlaten.
Door het realiseren van een vaste trap en een dakkapel kan er een extra kamer worden gerealiseerd.

Tuin
De achtertuin
De achtertuin is gelegen op het noordoosten en is deels verhard met straatwerk. De tuin is voorzien van meerjarige beplanting en een gazon. Daarnaast is de tuin voorzien van meerdere zithoeken met een overkapping.

Aan de achterzijde van de tuin is de stenen berging gesitueerd. De berging is opgetrokken uit metselwerk muren, betonvloer en bitumen dakbedekking en beschikt over stroom.
Bijzonderheden
De vrijstaande garage
De vrijstaande garage (ca. 6.2 x 2.9 m) is opgetrokken in metselwerk muren, een betonvloer en een plat dak met bitumen dakbedekking. De garage is voorzien van een kanteldeur en elektra door middel van een tussenmeter.

Aanvullende gegevens:

• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: gas, water, elektriciteit, CAI en riolering;
• Voldoende parkeergelegenheid bij huis;
• De woning is centraal gelegen in het dorp en aan een rustige straat;
• Alle van belang zijnde voorzieningen in de directe omgeving aanwezig;
• Vrijstaande garagebox aan huis;
• Vrijstaande stenen berging;
• Riante achtertuin met eigen achterom;

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier