Dreef 49 - MADE

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1965
Woonoppervlakte159 m²
Perceeloppervlakte627 m²
Inhoud551 m³
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Ligging in centrum
Tuinachtertuin
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE
Dreef 49 - MADE

Omschrijving

Dreef 49 / Valkenbergstraat 46 Made... lees meer

Vrijstaand woonhuis met multifunctioneel bijgebouw, twee opritten, erf en tuin, staande en gelegen op circa 627 m² grond.

Situering
Nabij centrum van de kern Made is dit vrijstaande woonhuis met kantoor- opslagruimte gesitueerd op een perceel van circa 627 m² grond met een tuin gelegen op het zuiden. Made vervult een centrumfunctie binnen de gemeente Drimmelen. Made is gelegen ten noorden van Breda en dicht bij Geertruidenberg en Oosterhout. Made beschikt over een groot aantal voorzieningen zoals, onderwijsvoorzieningen, een gevarieerd winkelaanbod waaronder meerdere supermarkten en een rijk verenigingsleven. Made ligt vlakbij de A59 en heeft hierdoor een prima verbinding met steden in de omgeving zoals Breda en ’s-Hertogenbosch.

De woning
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1965 en in 2008 volledig gerenoveerd, heeft een inhoud van circa 551 m³ en een woonoppervlakte van circa 159 m². De woning is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, een betonnen geïsoleerde begane grondvloer, betonnen eerste verdiepingsvloer, houten tweede verdiepingsvloer, hardhouten kozijnen welke deels zijn voorzien van dubbele beglazing en het geïsoleerde zadeldak is gedekt met pannen. De woning wordt verwarmd door middel van een Nefit Topline Cv-ketel (2008).

Het multifunctionele bijgebouw is gebouwd omstreeks 1965/1971 en heeft een inhoud van circa 1.203 m³ en een oppervlakte van circa 333 m² (ca. 250 m² b.g. en ca. 83 m²) eerste verdieping). De ruimte is opgetrokken uit steens metselwerk muren, deze muren zijn voorzien van houten rabatdelen (gepotdekseld). De ruimte is verder voorzien van een betonnen vloer en betonnen kozijnen met enkele beglazing.

Begane grond
De hal/entree is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels behang en deels lambrisering als wandafwerking en een schuurwerk plafond. De hal geeft toegang tot de keuken, toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De trap is bekleed met laminaat (Upstairs Traprenovatie).

Het geheel betegeld toilet met schuurwerk plafond is voorzien van een zwevend toilet.

De meterkast is voorzien van 9 x 220V, 1 x 380V en aardlekschakelaars.

Vanuit de hal komt u in de ruime keuken. De keuken in L-opstelling is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad en voorzien van een 5-pits gasfornuis, koelkast, een vaatwasser (Bosch), een afzuigkap (Indesit), 1,5 gootsteen en een combimagnetron (Whirlpool). De keuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels tegelwerk en deels stucwerk als wandafwerking en een schuurwerk plafond. In de keuken bevindt zich een ruime kelderkast.
De keuken biedt toegang tot de woonkamer en achtertuin.

De ruime woonkamer is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd en afgewerkt met een eikenhouten vloer, stucwerk wandafwerkingen een verlaagd schuurwerk plafond met rondom verlichting. Middels de in de aanbouw geplaatste aluminium schuifpui heeft men toegang tot de tuin/het terras.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, structuurverf wandafwerking en stucwerk plafondafwerking.

De slaapkamers zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer, structuurverf als wandafwerking en stucwerk plafondafwerking.

De masterbedroom beschikt over een riante inloopkast.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.

De moderne badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel, design radiator en toilet.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereikt men de 2e verdieping. Deze verdieping bestaat uit twee compartimenten en is afgewerkt met een laminaatvloer, deels behang/deels spachtelputz als wandafwerking en gipsplaten als plafondafwerking. Er is de mogelijkheid om op de tweede verdieping een vierde slaapkamer te creëren. Tevens bevind zich hier de opstelplaats van de Nefit Topline Cv-ketel (2008).

Multifunctioneel bijgebouw
Naast de woning beschikt het registergoed over een vrijstaand multifunctioneel bijgebouw welke zeer geschikt is voor bijvoorbeeld kantoor-/ werkruimte, opslagruimte of hobbyruimte aan huis. Het multifunctionele bijgebouw is gebouwd omstreeks 1965/1971 en heeft een inhoud van circa 1.203 m³ en een oppervlakte van circa 333 m² (ca. 250 m² b.g. en ca. 83 m²) eerste verdieping) en is te bereiken via een eigen ingang met oprit aan de achterzijde. Deze ruimte is afgewerkt met deels pvc-vloerafwerking, deels betonvloer, steens metselwerk muren en bekleed met houten rabatdelen (gepotdekseld), betonnen kozijnen voorzien van enkel glas, zadeldak gedekt met pannen, een overheaddeur 3,5 x 3 m en een eigen CV-ketel (Bosch, ± 20 jaar oud).
Het kantoor beschikt over diverse kantoor-/werkruimtes, opslagruimte, een pantry, toilet en een bergkast.

Tuin
De privacy biedende achtertuin, met achterom, is gelegen op het zuiden en voorzien van diverse terrassen.
Op eigen terrein is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De vrijstaande woning met bijgebouw zijn zowel van de voorzijde als achterzijde te ontsluiten.

Aanvullende informatie:
− De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas, CAI en riolering;
− Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
− Wonen en werken zeer goed te combineren;
− Zeer geschikt als hobbyruimte;
− Binnen circa 5 autominuten op de snelweg A59;
− De woning is voorzien van dubbelglas;
− Gelegen nabij het centrum en alle dagelijkse voorzieningen;
− Het multifunctionele bijgebouw is voorzien van een eigen huisnummer.

Oplevering: In onderling overleg.

Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen.
Voor nadere informatie en/ of een afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen.

Staal Makelaars
Brieltjenspolder 40
4921 PJ MADE
Tel. nr.: 0162 – 570 471
Fax. nr.: 0162 – 570 472
www.staalmakelaars.nl
info@staalmakelaars.nl

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier