Schenkeldijk 19 - HANK

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1970
Woonoppervlakte104 m²
Perceeloppervlakte4.210 m²
Inhoud351 m³
Bergruimte282 m²
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
C.V.-ketelgas gestookt ketel Intergas hr combiketel uit 2012
Ligging aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen

Foto's (klik voor vergroting)

Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK
Schenkeldijk 19 - HANK

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 350 m³) met schuur (ca. 375 m²) gelegen op 4.210 m² grond (woonbestemming). Unieke ligging met vrij uitzicht over het polderlandschap!... lees meer

Bekijk de woning op onze website in 3D!Indeling
De woning
De woning is gebouwd omstreeks 1970 en heeft een inhoud van circa 350 m³ en een woonoppervlakte van circa 104 m². De woning is opgebouwd in houtskeletbouw, fundering op staal, metselwerk gevels met luchtspouw, deels houten en deels betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Het zadeldak is opgebouwd uit houten gordingen en gedekt met dakpannen.
De woning is in 2017/2018 voorzien van een nieuwe achterpui en deels nieuwe kozijnen. Tevens is de woning in 2017/2018 volledig voorzien van dubbele beglazing. In 2018 is de woning voorzien van nieuw schilderwerk.
De woning wordt verwarmd door middel van een (Intergas) HR combiketel (bj. 2012) op propaangas (Primagaz). De propaangastank van Primagaz is gekeurd op 3 december 2018, het keuringsbewijs is 6 jaar geldig. De woning is aangesloten op het elektriciteitsnet en het gemeentelijk riool.

De entree (ca. 2.5 x 3.1 m) is afgewerkt met een zeil als vloerafwerking, deels houten lambrisering en deels stucwerk wandafwerking en een zachtboard plafondafwerking. De vaste trap geeft toegang tot de eerste verdieping. Vanuit de entree is de woonkamer, keuken, eetkamer, slaap-/kantoorvertrek, meterkast en het toilet bereikbaar. De meterkast is voorzien van een 3 x 35A aansluiting, meerdere groepen en een krachtgroep t.b.v. de schuur.

De woonkamer (ca. 3.6 x 6.1 m) is afgewerkt met zeil als vloerafwerking, behang als wandafwerking en een zachtboard plafond. De woonkamer is voorzien van een nieuwe achterpui met loopdeur naar de achtertuin.

De eetkamer (ca. 3.1 x 3.9 m) is afgewerkt met zeil als vloerafwerking, stucwerk als wandafwerking en een zachtboard plafond. De eetkamer is voorzien van twee inbouwkasten.

Het toilet is afgewerkt met zeil als vloerafwerking, deels tegelwerk en deels stucwerk als wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking. Het toilet is voorzien van een staand toilet en een fonteintje.
Het slaap-/kantoorvertrek (ca. 3.1 x 2.7 m) is afgewerkt met zeil als vloerafwerking, behang als wandafwerking en een zachtboard plafond. De kamer is voorzien van een inbouwkast.

De keuken (ca. 2.5 x 2.9 m) is afgewerkt met zeil als vloerafwerking, gedeeltelijk tegelwerk en gedeeltelijk stucwerk als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. De keuken in L-opstelling is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van een 4 pits-gasfornuis (Pelgrim), afzuigkap (Bauknecht), vrijstaande koelkast en een enkele spoelbak.

Vanuit de keuken is de bijkeuken (ca. 2.5 x 3.1 m) bereikbaar. De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer, deels tegelwerk en deels betonverf als wandafwerking en een houten balken plafond. Vanuit de bijkeuken is de keuken, badkamer, CV-ruimte en de achtertuin bereikbaar.

De badkamer (ca. 2.1 x 1.2 m) is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel.Eerste verdieping
De overloop (ca. 2.4 x 5 m) op de eerste verdieping geeft toegang tot twee slaapkamers en een inloopkast. De overloop is afgewerkt met zeil als vloerafwerking, schrootjes als wandafwerking en houten planken als plafondafwerking. De overloop is voorzien van een dakraam.

Slaapkamer 1 (ca. 3.2 x 5 m) is afgewerkt met zeil als vloerafwerking, behang als wandafwerking en een zachtboard plafond. De slaapkamer beschikt over 2 inbouwkasten.

Slaapkamer 2 (ca. 3.6 x 5 m) is afgewerkt met zeil als vloerafwerking, schrootjes als wandafwerking en gipsplaten als plafondafwerking. De slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel.

Tuin
De onder architectuur aangelegde achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van gazon, meerjarige beplanting en tuinverlichting. De tuin biedt een schitterend en uniek uitzicht over de omliggende landerijen.

Bijzonderheden
De schuur
De vrijstaande schuur (totaal ca. 375 m²) is gebouwd in 3 fase (1968, 1977 en 1985). De schuur is voorzien van een elektrische overheaddeur (ca. 3.5 x 4 m) en een loopdeur. De schuur beschikt over verlichting en stroomvoorzieningen (tevens krachtgroepen).
1968: de oorspronkelijke schuur is gebouwd omstreeks 1968 en is opgetrokken uit een betonvloer, metselwerk spouwmuren, deels houten en deels betonnen kozijnen met enkel glas en het zadeldak (geïsoleerd) opgebouwd uit een staalconstructie met houten gordingen en gedekt met bitumen dakbedekking.
1977: de aanbouw is gebouwd omstreeks 1977 en is opgetrokken uit een betonvloer, metselwerk spouwmuren en het plat dak is opgebouwd uit stalen liggers met houten balken, stalen profielplaten gedekt met bitumen dakbedekking (bitumen dakbedekking vernieuwd in 2014).
1985: de kistenbewaarplaats is gebouwd omstreeks 1985 en is opgetrokken uit een betonvloer, metselwerk borstwering met daarboven houten planken en het zadeldak is opgebouwd uit houten gordingen en gedekt met asbest golfplaten.
Indeling:
De schuur is opgedeeld in een centrale hal die toegang biedt tot vier geïsoleerde compartimenten af te sluiten middels schuifdeuren.

Aanvullende gegevens:
• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, propaangas en aansluiting op het riool;
• Volledige woonbestemming;
• Ruime uitbreidingsmogelijkheden van de woning;
• Achtertuin gelegen op het zuiden;
• Metselwerk schuur ca. 375 m²;
• Ruimte voor een paard aan huis;
• Schitterend uitzicht over de rondom gelegen landerijen;
• Landelijk gelegen en tevens op korte afstand van de snelwegafrit;
• Binnen 5 autominuten op de snelweg de A27;
• De woning is in 2017/2018 voorzien van een nieuwe achterpui en grotendeels nieuwe hardhouten kozijnen;
• De woning is in 2017/2018 volledig voorzien van dubbele beglazing;
• De combinatie vrijstaand wonen in het buitengebied met vrij uitzicht over het polderlandschap én een zeer goede ontsluiting naar de snelweg zorgt voor de ideale locatie wonen/werken/paard aan huis/hobby.

Conform het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Werkendam, vastgesteld op 16 november 2016, heeft het object de bestemming: ‘Enkelbestemming Wonen’.

Situering
In het buitengebied van Hank, in het polderlandschap tussen Hank en Nieuwendijk, staat deze vrijstaande woning met schuur op een perceel van 4.210 m²! Hank is een bedrijvig en sfeervol dorp waar veel georganiseerd en ondernomen wordt. Het dorp heeft diverse voorzieningen op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, cultuur en sport. Hank is een karakteristiek Brabants dorp met een historische en karakteristieke uitstraling. Het is een klein maar levendig dorp met een actief verenigingsleven en de nodige winkels. Er zijn volop mogelijkheden om te sporten of te recreëren. Tevens beschikt Hank over een jachthaven “Vissershang” met een directe verbinding naar het Nationaal Park De Biesbosch en de Aakvlaai.
Hank is strategisch gelegen aan de A27 en nabij de A59. Vanaf de Schenkeldijk is de snelwegoprit binnen 5 autominuten te bereiken. De steden in de omgeving zoals Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en ook Utrecht zijn goed bereikbaar. Kortom: wonen in het buitengebied met een snelle verbinding naar de snelweg en steden!

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier