Dorpsstraat 45App. 6 - WAGENBERG

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort appartementportiekflat
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2019
Woonoppervlakte82 m²
Perceeloppervlakte82 m²
Inhoud229 m³
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Verwarmingwarmtepomp
Schuur/berginginpandig

Foto's (klik voor vergroting)

Dorpsstraat 45App. 6 - WAGENBERG
Dorpsstraat 45App. 6 - WAGENBERG
Dorpsstraat 45App. 6 - WAGENBERG
Dorpsstraat 45App. 6 - WAGENBERG
Dorpsstraat 45App. 6 - WAGENBERG
Dorpsstraat 45App. 6 - WAGENBERG
Dorpsstraat 45App. 6 - WAGENBERG

Omschrijving

Het fraaie en eigentijds nieuwbouwplan ‘De Smid’ dat midden in het landelijk gelegen plaatsje Wagenberg gerealiseerd zal worden. Een zorgvuldig doordacht nieuwbouwplan met grondgebonden woningen en appartementen voor een ieder die graag in een kleinere gemeenschap woont en niet de drukte van een stad wenst. In totaal worden er 11 woonruimten met ruim voldoende parkeergelegenheid gerealiseerd. Wie kiest voor de ‘De Smid’ in Wagenberg kiest voor modern woongenot in een prachtige landelijke omgeving.... lees meer

NIEUWBOUWPLAN "DE SMID"
Het nieuwbouwplan ‘De Smid’ is flexibel en wordt ontwikkeld voor meerdere doel-groepen, waaronder starters, doorstromers en senioren.
Het plan bestaat uit 8 appartementen van 3 bouwlagen, 1 aan het appartementenblok gebouwde woning en 1 ‘twee-onder-één-kapwoningen’.
De hoofdentree van het appartementencomplex is gelegen aan de Dorpsstraat en biedt toegang tot de centrale ontvangsthal.
Op de begane grond bevinden zich 8 ruime bergingen, een technische ruimte en een containerruimte. In de centrale hal bevindt zich een intercomsysteem, brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en een lift.
De appartementen variëren van 61 m2 tot 108 m2 en hebben ieder één eigen parkeerplaats. Het is mogelijk een extra parkeer plaats te kopen.
Het parkeerterrein is gelegen aan de achterzijde van het complex en is ’s avonds verlicht.

PLANGEBIED "DE SMID"
De Smid is centraal gelegen en in de buurt van verschillende voorzieningen. Van oudsher heeft er zich een smederij bevonden, vandaar
de naam van het plan. In de loop der jaren zijn er heel wat ambachten uitgevoerd door de familie Roest zoals het onderhoud van voertuigen tot en met het adviseren en het aansluiten van complete duurzame verwarmingsinstallaties. Enkele jaren geleden is het bedrijf verhuist naar de rand van Wagenberg en heeft de voormalig eigenaar van het bedrijf, het op zich genomen om de oude locatie kwalitatief en duurzaam te herontwikkelen naar een woningbouw plan. Na ruim 130 jaar is het de bedoeling dat de Smid voorgoed een fijne woonlocatie wordt waar men kan genieten van alles wat Wagenberg verder nog te bieden heeft.

WONEN IN WAGENBERG, IN DE VOORTUIN VAN DE BIESBOSCH
Met het prachtige natuurgebied De Biesbosch in de voortuin is het goed toeven in het pittoreske Wagenberg, dat deel uitmaakt van de gemeente Drimmelen. Wagenberg telt in totaal ca. 2.200 inwoners en heeft diverse kleinschalige voorzieningen, waaronder een supermarkt en een warme bakker Deze voorzieningen zijn centraal gelegen en op loopafstand van ‘De Smid’. De faciliteiten van Made en Breda zijn in vijf respectievelijk tien minuten bereikbaar. Wagenberg heeft uitstekende (per auto én openbaar vervoer) verbindingen met andere steden in de omgeving, zoals
Den Bosch, Antwerpen en Rotterdam. Vanuit “de Smid” is de A59 in nog geen 5 autominuten te bereiken. Het station in Breda is per auto in circa vijftien minuten te bereiken. Kortom landelijk sfeervol wonen in een strategische omgeving.

HISTORIE
‘De Smid’ is fraai gelegen aan de Dorpsstraat in Wagenberg. Een locatie met 130 jaar historie. Het project ‘De Smid’ dankt zijn naam aan de smederij die 130 jaar geleden hier gevestigd was. Vele andere ambachten volgden, totdat de familie Roest deze bedrijfslocatie van ‘van Alphen en Roest Installatie’ overnam. Na ruim 130 jaar krijgt de historische werkplaats ‘De Smid’ een duurzame herbestemming: modern wonen
in het lommerrijk gelegen Wagenberg. Enkele jaren geleden is het bedrijf verhuisd naar de rand van Wagenberg en heeft de voormalig eigenaar van het bedrijf het op zich genomen om de oude locatie kwalitatief en duurzaam te herontwikkelen. Na ruim 130 jaar is het de bedoeling dat
de Smid voorgoed een fijne en goede duurzame invulling krijgt.

DAT IS WONEN BIJ "DE SMID" IN WAGENBERG
Het kopen van een woning in het project ‘De Smid’ brengt het grote voordeel met zich mee dat u úw woning naar eigen wens kunt samenstellen. Zo kiest u een praktische standaard plattegrond en mag zelf nog een naar eigen smaak wenselijke indeling bedenken, welke de kopers begeleiding met u zal bespreken naar haalbaarheid en kosten. Daarnaast hebben wij een aantal keuzeopties voor u. Voor ieder wat wils!

Uw woonwensen kunnen werkelijkheid worden: “De Smid is een nieuwbouw plan waar men haar wensen kan loslaten op indeling
en inrichting. Er is de mogelijkheid om wanden te verplaatsen of te laten vervallen. Het plan is op variatie gericht voor kopers die zoeken naar een betaalbare unieke woning. De appartementen zijn goed doordacht maar men kan natuurlijk specifieke ideeën bespreken om tot een eigen ideale indeling te komen.

Ieder individu is uniek:
Voor de grond gebonden woningen kan men dromen werkelijkheid laten worden. Bedenk zelf uw ideale indeling en eventuele opties zoals garage, schuur, dakkapellen en/of aanbouw. De Smid biedt u een basis aan waarbij de flexibiliteit van het ontwerp doorslaggevend dient te zijn. Zo maakt u úw woning uniek! Vraag tijdens het verkoopgesprek naar de mogelijkheden.

Afwerkingsniveau
De 8 appartementen en 3 woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en bieden optimaal wooncomfort. Hieronder nemen wij u mee in het kort door de hoogtepunten van de belangrijkste specificaties van de woningen. Alle details vindt u terug in de technische omschrijving, welke is opgenomen op hoofdlijnen in deze brochure.

Sanitair en tegelwerk
Uw huis is in de badkamer en het toilet voorzien van tegelwerk en sanitair. Omdat smaken verschillen, zal voor het sanitair en tegelwerk een gerenommeerde partij voor u geselecteerd worden. Men zal een breed assortiment hebben waarmee u de badkamer en het toilet geheel naar eigen wens kunt inrichten. Zij zullen te zijner tijd contact met u opnemen voor een afspraak, zodat er alle tijd is om uw wensen te bespreken. Kiest u toch liever voor een andere leverancier? Dat is geen probleem. Wij zorgen graag voor de benodigde aansluitpunten bij de oplevering.

Keuken
Voor de keuze van uw keuken zal een gerenommeerde leverancier voor u geselecteerd worden. Men zal een uitgebreid aanbod keukens hebben in diverse prijsklassen en geeft u tevens projectkorting op uw keuken. Zij nodigen u te zijner tijd uit voor een afspraak in de showroom waar men alle tijd zal hebben om uw wensen te bespreken. Neem uw kopersmap mee, dan heeft u alle gegevens bij de hand. Wanneer u liever een
andere leverancier benadert, bent u daar geheel vrij in. Ook dan zorgen wij graag voor de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van uw huis.

DE VOORDELEN VAN NIEUWBOUW OP EEN RIJ
Het kopen van een nieuwbouwwoning heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen van een bestaande woning.
Hieronder hebben we een aantal voordelen voor u op rij gezet:
• U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten, u koopt de woning immers vrij op naam.
• De onderhoudskosten zijn zeker de eerste 10 jaar een stuk lager.
• U heeft gemiddeld lagere energiekosten. De woning voldoet namelijk aan het hoogste energielabel.
• Er zit een SWK/Woningborg garantie op de woning. Dit zorgt ervoor dat u de komende jaren zeker kunt zijn van uw woongenot.
• Maximaal wooncomfort doordat de woning nieuw is.


Indeling
• Woonoppervlakte van ca. 82 m²
• Zonnige woonkamer met ruime open keuken
• 2 Slaapkamers, waarvan 1 zeer ruime
• Inpandige berging in appartement en op de begane grond
• Luxe badkamer met inloopdouche
• Zonnig ruim balkon op het westen

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier