Buitendijk 35Type 9 - HANK

verhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Soort appartementportiekflat
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2017
Woonoppervlakte89 m²
Perceeloppervlakte104 m²
Inhoud258 m³
Bergruimte8 m²
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Verwarmingvloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Warm waterzonneboiler
Ligging in woonwijk en vrij uitzicht
Schuur/berginginpandig

Foto's (klik voor vergroting)

Buitendijk 35Type 9 - HANK
Buitendijk 35Type 9 - HANK
Buitendijk 35Type 9 - HANK
Buitendijk 35Type 9 - HANK
Buitendijk 35Type 9 - HANK
Buitendijk 35Type 9 - HANK

Omschrijving

ZORGELOOS WONEN AAN DE RAND VAN DE BIESBOSCH
Daar draait het om in "Biesboschzicht". Deze luxe huurappartementen zijn ontwikkeld met als uitgangspunt dat haar bewoners er alles aantreffen om zolang als mogelijk op deze prachtige plek te kunnen blijven wonen. Bereikbaarheid, uitzicht, comfort, keuzemogelijkheden en de belangrijkste bestanddelen van gezondheidszorg onder één en hetzelfde dak. Leuker kan wonen niet zijn.... lees meer

Een keuze voor het leven
Voor het leven zoals u het zelf graag wilt beleven. Op een rustige locatie en met alle comfort zoals we het vandaag de dag voor u kunnen verwezenlijken. We willen dat u vanuit "Biesboschzicht" zorgeloos van het leven kunt genieten. De zonwering doet zichzelf, de video-intercom kondigt uw bezoek aan en de E-bike is in de berging oplaadbaar.

Zorg is altijd dichtbij
Ja, als u in "Biesboschzicht" woont is dat zo, zeker als u goed voor uzelf wilt zorgen. Wandel- en fietsroutes sluiten feilloos op de Buitendijk aan, en wat is er mooier dan een tochtje door één van de mooiste natuurgebieden van ons land? Mooi meegenomen, voor een bezoek aan de dokter of de masseur hoeft u de deur niet uit.

Oog voor duurzaamheid
De afrekening van de energiekosten van uw appartement zullen u in positieve zin verrassen. Het gebouw is bovengemiddeld geïsoleerd. De toepassing van de meest eigentijdse systemen op het gebied van energiebesparing zoals zonneboilers, luchtwarmtepompen en warmteterugwinning dragen hier nadrukkelijk aan bij. Daarom hebben we de jaarlijkse onderhoudskosten tot een minimum weten te beperken.

De appartementen
"Biesboschzicht" heeft drie woonlagen welke uiteraard per lift bereikbaar zijn. De appartementen variëren in grootte van 60 tot 140 vierkante meter en de huurprijzen van € 750,- tot € 1.190,- per maand exclusief de servicekosten. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats, buitenruimte en fietsenberging. Waar mogelijk zullen individuele wensen van huurders gehonoreerd worden. Zo is er een ruime keuzemogelijkheid voor de keukeninrichting en haar kleurstelling. De appartementen zijn levensloopbestendig, dorpelvrij en zoals gezegd energie- en onderhoudszuinig uitgevoerd.

Niets om u zorgen over te maken
Geen plaats op de wereld voelt zo vertrouwd als het huis waarin u woont. Tussen de dingen die u toebehoren, liggen uw persoonlijke herinneringen en voelt u zich op uw gemak. Dit gevoel van vertrouwen en veiligheid wordt versterkt door het feit dat uw buren eerstelijns gezondheidszorg aanbieden. U woont onder één dak met uw huisarts, apotheker en fysiotherapeut. Ook voor de jaarlijkse griepprik hoeft u de deur niet meer uit.

Hank, weidse vergezichten in een natuurrijke omgeving
Maar ook een warme bakker en keurslager op loopafstand en perfect openbaar vervoer. De Biesbosch en een nabijgelegen recreatiegebied met een jachthaven, een 9-holes golfbaan, een tropisch zwembad en een klimpark liggen op fietsafstand. Wandelaars en fietsers kunnen in de streek hun hart ophalen en tijdig een tussenstop maken bij één van de vele horecabedrijven en gezellige terrassen. "Biesboschzicht", mensen welke van natuur en cultuur houden zullen zich er snel helemaal thuis voelen.

De plattegronden
Naast 15 identieke appartementen zijn in ''Biesboschzicht'' nog 11 verschillende uitvoeringen van plattegronden gepland. Iedere eenheid beschikt minstens over:
- Woonkamer
- luxe inbouwkeuken
- slaapkamer
- logeerkamer
- badkamer met douche en toilet
- apart toilet
- berging/ voorraadkast

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier