Damesweg 2 - RILLAND

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1961
Woonoppervlakte138 m²
Perceeloppervlakte3.320 m²
Inhoud674 m³
Overige inpandige ruimte43 m²
Bergruimte203 m²
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel

Foto's (klik voor vergroting)

Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND
Damesweg 2 - RILLAND

Omschrijving

Situering
Deze vrijstaande woning met schuur en garage is gelegen in Zeeland, in het buitengebied van het dorpje Rilland, gemeente Reimerswaal. De woning is op slechts 2 km verwijderd van de kern Woensdrecht, 4 km van de kern Hoogerheide en de kern Rilland is binnen 8 km te bereiken. Hoogerheide en Woensdrecht kennen verschillende voorzieningen in de buurt waaronder: supermarkten, winkels met overige dagelijkse levensmiddelen, cafés, restaurants, basisonderwijs, een huisarts en apotheek en verdere aanhorigheden. Binnen 4 km bij Hoogerheide ligt tevens het natuurgebied de Brabantse Wal gesitueerd.
De woning is makkelijk bereikbaar via de A58 (Bergen op Zoom-Goes) en de A4 (Amsterdam – Rotterdam – Bergen op Zoom). Kortom een landelijke omgeving, uitstekend om wonen en werk te combineren. ... lees meer

De woning
De vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1961 (BAG). De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 138 m² en een inhoud van circa 674 m³. Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, betonnen vloeren, hardhouten kozijnen op de begane grond en kunststof kozijn op de eerste verdieping, voorzien van dubbele beglazing. Het zadeldak is gedekt met pannen. De vrijstaande woning wordt verwarmd middels een Atag cv-ketel (bj. 2006).


Indeling
De entree/hal aan de voorzijde van de woning is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. De hal geeft toegang tot de keuken, de woonkamer, de meterkast en biedt middels een bedekte trap toegang tot de eerste verdieping.

De woonkamer met serre is afgewerkt met laminaat als vloerafwerking, spachtelputz als wandafwerking en een stucwerkplafond met plafondlijsten. De woonkamer beschikt over een originele schuifpui welke toegang geeft tot de serre. De woonkamer is voorzien van een elektrische kachel en een kelderkast waar zich een watermeter bevindt. De serre is voorzien van screens.

De keuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, deels spachtelputz deels tegelwerk als wandafwerking en een stucwerk plafond. De keuken is voorzien van een hardstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, 4-pits keramische kookplaat (Siemens), oven (Siemens), dubbele spoelbak en voldoende onder- en bovenkastjes. De keuken is voorzien van elektrische vloerverwarming.

De achterentree is afgewerkt met tegels als vloerafwering, spachtelputz als wandafwerking en een stucwerk plafond. De achterentree geeft toegang tot het toilet, een vaste kast, een douche ruimte, de garage en de tuin.

De doucheruimte en het toilet zijn beide afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en een kunststof plafond. Het toilet is voorzien van een hangend closet en een fonteintje.

Eerste verdieping
De overloop op de 1e verdieping is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wandafwerking en een gipsplaten plafond. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer en is voorzien van een vaste kast. De gehele bovenverdieping is voorzien van kunststof kozijnen. Middels een vlizotrap is de zolder te bereiken.

De drie slaapkamers zijn afgewerkt met (2x) laminaat en (1x) vloerbedekking als vloerafwerking, spachtelputz als wandafwerking en een gipsplaten plafond. Alle kamers zijn voorzien van een vaste kast.

De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en een gipsplaten plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafel en een opstelling voor de wasmachine en droger.

Tweede verdieping
De zolder is opgebouwd uit een houten dakconstructie.

Tuin
De tuin is voorzien van meerjarige beplanten en een sfeervol terras met overkapping. De tuin is deels betegeld en is voorzien van een royaal gazon. Hier kunt u optimaal genieten van de rust en ruimte om u heen. Vanuit de tuin heeft u een magnifiek uitzicht op de achtergelegen landerijen.

Bijzonderheden
De aangebouwde stenen garage (ca. 3,8m x 6,5m = 24,7 m²) is afgewerkt met een betonvloer, deels tegels, deels stucwerk als wandafwerking. Het zadeldak is gedekt met pannen. In de garage is de opstelplaats van de Atag cv-ketel (bj. 2006). De garage is voorzien van openslaande deuren en een deur naar de achtertuin. De garage heeft een capaciteit van één auto.

De schuur (ca. 11m x 20m = 220 m²) is gebouwd omstreeks 1961 en heeft een oppervlakte van ca. 220 m². Het betreft een traditionele bouwconstructie bestaande uit 1,5 steens metselwerk muren, een betonvloer en een houten dakconstructie. Het dak is gedekt met staal golfplaten. De schuur is voorzien van een inpandige garage en een werkplaats. De schuur beschikt over een schuifdeur (3.53m hoog), een stalen overheaddeur (garage), twee maal dubbele schuifdeuren en diverse loopdeuren.

Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2016’ van de gemeente Reimerswaal, heeft deze vrijstaande woning met bijgebouwen de bestemming ‘Agrarisch’. Er zijn diverse mogelijkheden om de activiteiten en de opstallen op het perceel uit te breiden.
Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden van deze locatie? Neem vrijblijvend contact op met Staal Makelaars.
Er zijn diverse mogelijkheden voor het omzetten van de bestemming naar wonen, dan wel een plattelandswoning.


Aanvullende informatie:
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas en CAI;
- Glasvezelaanleg in 2020;
- Schitterend uitzicht;
- Gelegen op 8 km van het dorp Rilland, 4/2 km van dorp Hoogerheide/Woensdrecht;
- Op het perceel bevindt zich een septictank;
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig;
- Landelijk gelegen;
- Ruime bijgebouwen;
- Binnen enkele minuten op de snelweg;
- De locaties is bij uitstek geschikt om wonen-, werk en hobby te combineren;
- Ideaal geschikt voor een ZZP’er of kleinbedrijf.
- De omgeving biedt vele mogelijkheden om te recreëren en te sporten;
- Schitterende locatie voor het creëren van een bed and breakfast.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier