Gilzeweg 55c - CHAAM

Vraagprijs € 585.000,- k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1994
Woonoppervlakte228 m²
Perceeloppervlakte7.300 m²
Inhoud939 m³
Bergruimte238 m²
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Verwarmingc.v.-ketel en houtkachel
Warm waterc.v.-ketel
Ligging buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving
Tuinachtertuin
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM
Gilzeweg 55c - CHAAM

Omschrijving

Nabij natuur gelegen vrijstaande woning (agrarisch) met vrijstaande garage (37,5 m²), schuur (200 m²), tuin, oprit, rijbak (20 x 40 m) en weide, op totaal 7.300 m² grond.... lees meer

Situering
In het buitengebied van Chaam, gelegen nabij de Chaamse bossen, ligt deze agrarische (bedrijfs)woning met garage, schuur, rijbak en weide, op circa 7.300 m² grond.
De plaats Chaam ligt in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg ten zuiden van de rijksweg A58. Chaam is een landelijk gelegen dorp in de uitgestrekte provincie Noord-Brabant. Gemeente Alphen-Chaam heeft een oppervlakte van ruim 9.000 ha en telt ongeveer 9.500 inwoners. Chaam heeft vele aantrekkelijke voorzieningen voor jong en oud zoals: basisonderwijs, sportverenigingen, kerk, musea, cultureel centrum, openluchtzwembad, een winkelcentrum, een rijk verenigingsleven en diverse uitgaansgelegenheden. Daarnaast bevinden zich rondom Chaam diverse natuurgebieden, namelijk de Chaamse bossen in het noordoosten en de Strijbeekse Heide in het westen.

De woning
De woning is gebouwd omstreeks 1994 en heeft een inhoud van circa 939 m³ en een woonoppervlakte van circa 228 m². De woning is opgebouwd in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit metselwerk spouwmuren, betonnen begane grond- en verdiepingsvloer, houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing en het zadeldak met wolfseinden is gedekt met pannen. De woning is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde voorzien van 2 dakkapellen.

Indeling
De entree is afgewerkt met een natuurstenenvloer, schoonmetselwerk als wandafwerking en spachtelputz als plafondafwerking. De entree geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of kantoor, de badkamer en de trap naar de eerste verdieping.
Het toilet is afgewerkt tegels als vloer- en wandafwerking en voorzien van een staand closet en een fonteintje.
De meterkast is voorzien van 13 keer 220V en twee aardlekschakelaars.

De keuken is afgewerkt met een natuurstenenvloer, spachtelputz als wand- en plafondafwerking met een Joodse (platte) plint. De keuken in L-opstelling is voorzien van een granieten aanrechtblad, 5-pits gasfornuis, spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, magnetron, oven en voldoende onder- en bovenkastjes. De keuken is voorzien van een erker, welke is afgewerkt met een houten vloer, spotverlichting, kunststof kozijnen en openslaande tuindeuren.
Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van een natuurstenenvloer, tegelwerk als wandafwerking en spachtelputz als plafondafwerking. De bijkeuken is voorzien van een opbergkast en een keukenblok met spoelbak.

De woonkamer is afgewerkt met een natuurstenen vloer, deels spachtelputz deels schoonmetselwerk als wandafwerking en een houten balken plafond. Een gedeelte van het plafond loopt door tot aan de nok, waardoor de woonkamer zeer ruimtelijk aan doet. De woonkamer is tevens voorzien van een houtkachel en openslaande tuindeuren. De vaste trap in de woonkamer geeft toegang tot de vide op de eerste verdieping.

De slaapkamer op de begane grond is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz als wand- en plafondafwerking. De ramen zijn voorzien van (handmatige) rolluiken. Vanuit de slaapkamer is de aangrenzende badkamer bereikbaar.

De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en spachtelputz als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, staand toilet, een wasbak en een radiator.

Eerste verdieping
Middels de vaste trap in de entree is de overloop van de eerste verdieping te bereiken welke toegang geeft tot een twee slaapkamers, de badkamer en de vide.
De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, schoonmetselwerk wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking.
De twee slaapkamers zijn beide afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking. Een van de slaapkamers geeft toegang tot de zolder middels een vlizotrap. Op de zolder bevindt zich de opstelplaats van de Nefit topline cv-ketel.
De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en spachtelputz als plafondafwerking. De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, wastafel en een staand toilet.
De vide beschikt over een houten verdiepingsvloer en is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wandafwerking en hout als plafondafwerking. Vanaf de vide heeft met zicht op de woonkamer, welke ook te bereiken is middels de vaste trap. Het is mogelijk om van de vide een derde slaapkamer te maken.

Tuin
De tuin is voorzien van diverse soorten meerjarige beplanting zoals diverse soorten bomen, hagen, gazon en bijpassende sierbestrating.

De garage (5 x 7,5 m = 37,5 m²) is gebouwd omstreeks 1994 en heeft een vrije hoogte van 3 m tot de verdiepingsvloer en 5,5 m tot de nok. De garage is voorzien van een verdiepingsvloer. Het betreft een traditioneel gedegen bouwconstructie, opgetrokken uit metselwerk spouwmuren, betonnen vloer en houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Het zadeldak is opgebouwd uit stalen spanten en houten gordingen en gedekt met pannen. De garage is voorzien van een eigen entree door middel van een loopdeur en een elektrische garagedeur.
De garage leent zich eventueel, door de degelijke bouwconstructie, goed voor gebruik als kantoorruimte of mantelzorg.

De loods (10 x 20 m = 200 m²) is gebouwd omstreeks 1994 en heeft een vrije hoogte tot de nok van 6 m¹ en 4,5 m¹ tot de goot. De loods is opgetrokken uit een betonvloer en een metselwerk borstwering met daarboven stalen damwandprofielplaten. Het zadeldak is opgebouwd uit stalen spanten en houten gordingen en gedekt met golfplaten. De loods is voorzien van een overheaddeur en een loopdeur. In de loods zijn zowel normale groepen 220V als krachtgroepen 380V aanwezig.

Paardenbak en weide
Achter de loods is de paardenbak (20 x 40 m) en de weide van circa 5.000 m² gesitueerd. De paardenbak en de weide zijn omsloten met een houten afrastering.


Bijzonderheden
Aanvullende gegevens:
• Unieke locatie nabij natuurgebied;
• Gelegen nabij de Chaamse bossen;
• Ruimte voor paard(en) aan huis;
• Garage met mogelijkheden voor kantoor/mantelzorg;
• Loods van 200 m² met mogelijkheden voor paardenstalling;
• Rijbak en paardenweide circa 5.000 m²
• Riante landelijke woning;
• Grote voor- en achtertuin;
• Eigen oprit;
• Agrarische bestemming;

Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied Alphen-Chaam” van de gemeente Alphen-Chaam, vastgesteld op 12 juni 2018, heeft het object de bestemming: ‘Agrarisch – Agrarisch bedrijf’ met de functieaanduiding ‘bedrijfswoning’.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier