Postbaan 15A - PRINSENBEEK

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Grondsoortzand
Perceeloppervlakte20535 m²

Foto's (klik voor vergroting)

Postbaan 15A - PRINSENBEEK
Postbaan 15A - PRINSENBEEK

Omschrijving

Vrijstaande woning met rijhal, paardenstallen, opslagruimte, opfokstal, stapmolen, buitenbak, weilanden en verdere aanhorigheden op circa 2.05.35 ha grond.... lees meer


Indeling
Indeling:

Entree
De entree is afgewerkt met Noorse leistenen vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. In de hal zijn de meterkast, de unit voor de vloerwarming een provisiekast onder de trapopgang en een garderobenis gesitueerd. De hal biedt toegang tot de werkkamer, woonkamer en de toiletruimte. Een trapopgang biedt toegang tot de 1e verdieping. Het toilet is volledig betegeld en uitgerust met een hangend toilet en een fonteintje.

Woonkamer
De royale, L-vormige woonkamer is afgewerkt met een leistenen vloer, gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met sierlijsten en inbouwverlichting. De woonkamer is voorzien van een prettig lichtinval middels de grote raampartijen alsmede de dubbele, openslaande deuren in de achtergevel. Alle raampartijen zijn voorzien van zonwering. Verder beschikt de woonkamer over design radiatoren en een sfeervolle, marmeren schouw met gashaard.

Keuken
De open keuken wordt middels een op maat gemaakte kastenwand deels gescheiden van de woonkamer. De keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting in dubbele rechte opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur als een elektrische kookplaat met een grilplaat en wokbrander (gas), een vaatwasser (2016), oven, stoomoven, ½ spoelbak, koelkast en voldoende onder- en bovenkastjes. Middels een loopdeur is de achtertuin te bereiken.

Werkkamer
De werkkamer is afgewerkt met een leistenen vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. In een grote, ingebouwde kast met openslaande deuren is de opstelling van de c.v.-ketel (Nefit Topline, ca. 2011) weggewerkt. De werkkamer biedt een mogelijkheid voor een extra slaapkamer of speelkamer.

Bijzonderheden
Tuin
De fraai aangelegde en uitstekend onderhouden tuin is rondom de woning gesitueerd. De voortuin is voorzien van een groot gazon met diverse borders. De achtertuin beschikt over een royaal, verhoogd gelegen terras met een grote zonneluifel. Verder is er een gazon en meerjarige beplanting aanwezig in grote borders. Tevens beschikt de tuin over sfeervolle verlichting.

Stal/gastenverblijf
Het vrijstaande stenen bijgebouw naast de woning is opgetrokken uit metselwerk muren met houten spanten en het dak is met pannen gedekt. Het bijgebouw heeft voorheen gediend als paardenstal maar ombouwen naar gastenverblijf is zeer gemakkelijk te realiseren. Een echt multifunctioneel indeel baar bijgebouw! De zolder is afgewerkt met een houten vloer, een hooiluik en houten dakbeschot.

Erf
Het geheel omheinde perceel is toegankelijk middels een oprit ter plaatse van de woning en een oprit ter plaatse van de hippische accommodatie. Beiden zijn afgesloten met een openslaande poort. Het perceel is verder geheel omheind met hekwerk. Het met klinkers verharde erf biedt voldoende parkeergelegenheid voor auto’s, trailers en/of een vrachtwagen.

Carport
De carport is afgewerkt met een klinkervloer en een houten balken plafond. De carport heeft een capaciteit van 2 auto’s.

Rijhal met paardenstallen
De vrijstaande rijhal met aangrenzende paardenstal is gebouwd door Lambert Geerkens in 1996. Het object is opgetrokken uit geïsoleerde betonelementen met metselwerk motief en stalen spanten. Het dak is met asbestvrije golfplaten gedekt. De binnenbak (ca. 35×17 m) is voorzien van een Agterberg bodem, beregeninginstallatie en een kunststof bakrandkering. De rijhal is voorzien van drie schuifdeuren waarvan 2 toegang bieden tot het erf en de ander tot het naastgelegen stalgedeelte.

De stal is afgewerkt met een beklinkerde vloer en een geïsoleerd, deels lichtdoorlatend dak. De stal is verder voorzien van 8 paardenboxen (zesmaal 3x3 m en tweemaal 3x3,5 m), een wasplaats, een zadelkamer met toiletruimte en een voerberging. De boxen zijn afgewerkt met deels gepoedercoate, deels hardhouten voorwanden met draaideuren, hardhouten tussenwanden en een betonnen achterwand. In de stal is een rondpomp- en verwarmingssysteem aanwezig. De stal beschikt over een loopdeur en een schuifdeur welke toegang bieden tot het erf.

De wasplaats is afgewerkt met een betonnen vloer en betonnen wanden. De zadelkamer is ingericht met een kitchenette en een toiletruimte, welke is voorzien van een toilet en een fonteintje. De zadelkamer beschikt over een raampartij welke zicht biedt op de rijhal.

Opfokstal
De opfokstal is gebouwd omstreeks 2009 en is opgetrokken uit betonelementen met metselwerk profiel, stalen spanten en asbestvrij golfplaten dak. De gevels zijn deels uitgevoerd in damwand. De stal is aan de rechterzijde voorzien van een open front met windbreekgaas.
De stal is voorzien van 4 loopstallen (ca. 8×5), waarvan 3 stallen in het midden deelbaar zijn met een draaibare, gegalvaniseerde wand. De stallen zijn afgewerkt met een betonnen vloer en deels hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden.

Buitenbak
De buitenbak (ca. 40×20 m) is met bielzen en hout omheind en voorzien van een zandbodem en beregening.

Stapmolen
De stapmolen heeft een capaciteit van 4 paarden en is afgewerkt met een beklinkerde bodem en een houten omheining.

Mestvaalt
De mestvaalt is afgewerkt met een betonnen vloer en betonnen wanden.

Weiland
De weilanden zijn rondom de hippische accommodatie gelegen en zijn volledig omheind met gaas en stroomdraad.

Aanvullende informatie

• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas en riolering;
• Winkels voor de dagelijkse voorzieningen op loop-/fietsafstand;
• Prachtig uitzicht over de landerijen;
• De woning is aan de binnenzijde afgewerkt met paneeldeuren.
• Het object is aangesloten op een alarminstallatie.
• Op het object rust een agrarische bestemming.
• Er is een milieuvergunning aanwezig voor het houden van 30 paarden.
• Het betreft een praktisch ingerichte en goed onderhouden hippische accommodatie.
• Gesitueerd op een volop privacybiedende locatie met een prachtig vrij uitzicht rondom.
• Een goed bereikbare locatie, aan de rand van het dorp en op ± 15 autominuten van Breda, nabij de snelweg A16 Rotterdam –Antwerpen.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier