Brieltjenspolder 18 - MADE

Huurprijs € 1.500,- p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2001
Bedrijfshal250 m²

Foto's (klik voor vergroting)

Brieltjenspolder 18 - MADE
Brieltjenspolder 18 - MADE
Brieltjenspolder 18 - MADE
Brieltjenspolder 18 - MADE
Brieltjenspolder 18 - MADE
Brieltjenspolder 18 - MADE
Brieltjenspolder 18 - MADE
Brieltjenspolder 18 - MADE
Brieltjenspolder 18 - MADE
Brieltjenspolder 18 - MADE

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfsunit met bedrijfshal, kantoorruimte/magazijn en twee parkeerplaatsen.... lees meer

Situering
De multifunctionele bedrijfsunit is gelegen aan de Brieltjenspolder op bedrijventerrein “Brieltjenspolder”, ten zuidwesten van de kern van Made. Het bedrijventerrein is gelegen langs de autosnelweg A59. Bedrijventerrein “Brieltjenspolder” is in de jaren '90 gerealiseerd en heeft een oppervlakte van ca. 11 ha. Het is een hoogwaardig bedrijventerrein met een zeer representatieve uitstraling en een goede bereikbaarheid.

Binnen drie autominuten bevindt u zich op de A59. Tevens liggen de A16 (Rotterdam/Antwerpen/knooppunt Zonzeel) en de A27 (Breda/Utrecht/Den Bosch/knooppunt Hooipolder) op enkele kilometers afstand. Een perfecte uitvalsbasis voor uw onderneming. De Randstad en handelssteden zoals Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven zijn uitstekend bereikbaar.

De bedrijfsunit
De multifunctionele bedrijfsunit is gebouwd omstreeks 2001 en is gehuisvest in een bedrijfsverzamelgebouw. De bedrijfsunit heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 245 m², begane grondvloer (24,75 m¹ breed x 9,93 m¹ diep). De mogelijkheid is aanwezig om de ruimte gedeeltelijk als bedrijfsruimte en/of kantoorruimte te gebruiken en is naar eigen invulling in te delen.

Op de begane grond bevinden zich de entree, de kantine, 3 kantoren, hal met douche, toilet en urinoir en het dames en heren toilet.

Bouwaard
De bedrijfshal (ca. 245 m²), hoogte ca. 7 m¹, is voorzien van een vloeistofdichte gevlinderde betonvloer, opgetrokken uit een vrij overspannen staalconstructie en stalen spanten. De bedrijfsunit heeft een overheaddeur (5,0 m¹ breed x 4,6 m¹ hoog). De hal is voorzien van:

- 2x TL lichtstraat
- Meterkast: 9x 220V, 9x 380V, 3x 125 Amp. (meterkast hal), 3x 40 Amp.
- Cv-combiketel (Remeha Calenta)
- Wandcontactdozen (220V & 380V)
- Alarminstallatie met camerabeveiliging
- Brandmeldinstallatie

Begane grond
De gezamenlijk entree is afgewerkt met een tegelvloer, behang als wandafwerking, systeemplafond en voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De hal aan de achterzijde van het gebouw is afgewerkt met een tegels als wand- en vloerafwerking en een systeemplafond. De hal geeft toegang tot een volledig betegeld toilet met staand closet, een volledig betegelde douche, een urinoir en een dubbele wastafel. Tevens is het mogelijk een ruimte in te richten als pantry.
Het magazijn/ kantoorruimte is afgewerkt met een tegelvloer, behang als wandafwerking en een systeemplafond.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier