Gompenstraat 37 - WAALWIJK

prijs op aanvraag
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2020
Bedrijfshal2661 m²
Kantoorruimte960 m²
Aantal bouwlagen (kantoor)3

Foto's (klik voor vergroting)

Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK
Gompenstraat 37 - WAALWIJK

Omschrijving

Moderne multifunctionele bedrijfsruimte, op te delen in meerdere compartimenten en met diverse kantoorruimtes en kantine, totaal grondoppervlakte ca. 5.140 m².... lees meer

Situering
De bedrijfsruimte is gelegen aan de Gompenstraat te Waalwijk, op het industrieterrein Haven Zeven. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid, zoals zakelijke dienstverlening, logistiek, industrie, bouwnijverheid en groothandel. De bedrijfsruimte heeft een uitstekende bereikbaarheid naar de A59 en de N261. Door de ligging heeft de locatie goede aansluitingen naar Rotterdam, Breda, Antwerpen en Utrecht.
Tevens ligt de bedrijfsruimte dichtbij de Waalwijkse Haven.

Bouwaard
De bedrijfsruimte is vrij indeelbaar. De bedrijfsruimte is gebouwd in 2020 en opgebouwd uit een gevlinderde vloeistofdichte betonvloer, stalen spanten, geïsoleerde sandwichpanelen gevelbekleding, aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing en het dak is gedekt met geïsoleerde sandwichpanelen.
De bedrijfsruimte is aan de voor- en linkerzijgevel voorzien van drie elektrische overheaddeuren, een loading dock, diverse loopdeuren en diverse grote raampartijen. De kantoorruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en naar eigen wens en voorkeur af te werken en in te richten.

Opleveringsniveau
De begane grond van de eerste loods is voorzien van een entree, bedrijfshal (ca. 1.574 m²), twee kantoren (b.g. ca. 238 m² en 1e verd. ca. 238 m²), op de tweede verdieping bevindt zich een zelfde oppervlakte van ca. 238 m² enkel is hier geen daglichttoetreding. Daarnaast bevinden er zich meerder sanitaire ruimte met voorzieningen in het kantoorpand.

De begane grond van de tweede loods is voorzien van een entree, bedrijfshal (ca. 1.087 m²), twee kantoren (b.g. ca. 238 m² en 1e verd. ca. 238 m²), op de tweede verdieping bevindt zich een zelfde oppervlakte van ca. 238 m² enkel is hier geen daglichttoetreding.

De bedrijfshallen zijn vrij indeelbaar en hebben een hoogte van 10 m¹. De kantoren zijn nog niet afgewerkt en kunnen in overleg met de huurder nader afgewerkt en ingedeeld worden.

Begane grond:
- Gevlinderde vloeistofdichte betonvloer
- Elektrische overheaddeuren
- Loadingdock
- Sanitaire voorzieningen
- Kantoren voorzien van vloerverwarming

Eerste en tweede verdieping
De gang op de eerste verdieping van de eerste loods biedt toegang tot een kantoor, een technische ruimte en een bergruimte.
De gang op de eerste verdieping van de tweede loods biedt toegang tot een ruim kantoor en diverse sanitaire voorzieningen.
Beide loodsen zijn op de tweede verdieping voorzien van opslag/ bergruimte met ieder een oppervlakte van ca. 238 m². Beide opslagruimtes zijn te bereiken middels een vaste trap.

Buitenterrein:
Het buitenterrein aan de achterzijde heeft een oppervlakte van ca. 1.500 m² en is deels verhard met klinkers en deels met beton. Het terrein is voorzien van ca. 40 parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan
Conform het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Haven’ van de gemeente Waalwijk, vastgesteld op 20 juni 2013, heeft de bedrijfsruimte met ondergrond de bestemming ‘Enkelbestemming bedrijf’.

Voor vragen omtrent deze bestemming kunt u contact opnemen met Staal Makelaars.

Bijzonderheden
Aanvullende informatie
Huurperiode
De huurperiode is vanaf 5 jaar.

Huurprijs
De huurprijs is excl. BTW en excl. servicekosten.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso

Contract
Er zal een standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, gesloten worden.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na datum huuringang, zal de huurprijs aangepast worden op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
De kosten van gas, water, elektra en riool- en reinigingsrechten zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

Zekerheidsstelling
- Een bankgarantie zal gesteld worden ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief 21% BTW.
- Bankgarantie ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW

Bijzonderheden
- Verhuurder behoudt zich het recht bepaalde branches om moverende redenen te weigeren.
- Het is mogelijk reclamevoering op, aan of bij het pand aan te brengen na toestemming van verhuurder. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde vergunningen van overheidswege.
- Bij opzegging van de huur dient bij oplevering alles in oorspronkelijke staat te worden opgeleverd of in nader overleg.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier