Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1900
Woonoppervlakte94 m²
Perceeloppervlakte2.985 m²
Inhoud326 m³
Bergruimte49 m²
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Ligging aan rustige weg, vrij uitzicht en open ligging
Tuinachtertuin
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN
Achterdijk 57 - ZEVENBERGEN

Omschrijving

**LET OP - BIEDEN VANAF €450.000,-**... lees meer

Vrijstaande woning met garage, berging, ruime tuin en schitterend uitzicht over de rondom gelegen landerijen, gelegen op circa 2.985 m² grond.
Mogelijkheden voor een ruime uitbreiding van woonhuis en bijgebouwen!

Situering
In het buitengebied van Zevenbergen ligt deze vrijstaande woning op geringe afstand van uitvalswegen en de voorzieningen van Zevenbergen, maar ook van de steden Roosendaal, Breda en Rotterdam. De snelwegen A16 en A17 zijn per auto in ongeveer 10 minuten te bereiken. Het station in Zevenbergen is op ca. 10 à 15 minuten fietsen bereikbaar. Zevenbergen heeft een volwaardig voorzieningenpakket, waaronder voldoende winkels, scholen, zorginstellingen en sport- en culturele accommodaties.

De woning is gebouwd omstreeks 1900 en is in de loop der jaren gerenoveerd. De woning heeft een inhoud van circa 326 m³ en een woonoppervlakte van circa 94 m². De woning is opgebouwd in een traditionele bouwconstructie bestaande uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing met uitzondering van een slaapkamer boven. Het zadeldak is gedekt met dakpannen.
De verwarming van de woning en garage worden verwarmd door middel van een Atag cv-ketel (2012).


Indeling
Begane grond
De entree is afgewerkt met een tegelvloer, deels schoonmetselwerk deels stucwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De centrale hal verleend toegang tot de keuken, opbergkast, de meterkast en de trapopgang richting de eerste verdieping. De meterkast beschikt over 6x 220V, krachtstroom naar het schuurtje en een slimme meter.

De keuken is afgewerkt met een linoleum vloer, stucwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De keuken is uitgevoerd in een L-opstelling en voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, afzuigkap, oven, een enkele spoelbak en voldoende onder- en bovenkastjes. Vanuit de keuken is de woonkamer, de achtertuin en de bijkeuken/ achter entree bereikbaar.

De woonkamer is afgewerkt met laminaat, spachtelputz als wandafwerking en een gipsplaten plafond en beschikt over voldoende lichtinval door de grote raampartijen aan weerskanten van de woonkamer.

De achter entree/ bijkeuken is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De bijkeuken beschikt over een berging met wasmachine en droger aansluiting, een opbergkast voor de Atag cv-ketel en een toilet.
Het toilet is voorzien van een tegelvloer, deels tegels, deels stucwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond.Eerste verdieping
De vaste trap geeft toegang tot de overloop. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Middels een vlizotrap is de zolder te bereiken.

Een slaapkamer is afgewerkt met laminaat, deels behang deels kunststof schrootjes als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De slaapkamer is voorzien van een ingebouwde opbergkast.

De andere twee slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking als vloerafwerking, behang als wandafwerking en een gipsplaten plafond. De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten.

De badkamer is afgewerkt met tegels als vloer- en wandafwerking en is voorzien van een douche en een wastafel.


Tuin
De tuin op het noordwesten is voorzien van een betonnen terras, meerjarige beplanting, een gazon, diverse waterkranen en is recent omheind met een houten schutting, voorzien van fundering. De tuin biedt toegang tot de garage.

Achter de garage is een gedraineerd royaal gazon gesitueerd met nieuw geplante bomen. De tuin biedt tevens toegang tot het schuurtje en een houten dierenverblijf.


Bijzonderheden
De garage
De garage (inh. 81 m³) is opgetrokken uit halfsteens muren, een betonvloer, gipsplaten als wandafwerking en het platte dak is deels voorzien van dakisolatie. De garage is voorzien van een wasmachine en drogeropstelling en nutsvoorzieningen als water, verwarming, elektra en internet aansluiting. Aan de achter- en zijkant van de garage zijn twee extra bergingen te bereiken.

Het schuurtje
De schuur (inh. 63 m³) is opgetrokken in halfsteensmuren, een betonvloer en is voorzien van houten openslaande deuren. Het schuurtje is voorzien van elektra en krachtstroom.

Linksachter op het perceel is fundering gestort voor het bouwen van een extra bijgebouw.

De bestemming
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Moerdijk, datum 01-03-2018, heeft de woning met bijgebouwen en ondergrond de bestemming ‘Enkelbestemming Wonen’. De tuin heeft de bestemming ‘Enkelbestemming Tuin’.
Het bestemmingsplan biedt tal van mogelijkheden voor deze locatie. Volgens het bestemmingsplan mag de woning uitgebreid worden tot 750 m³. Daarnaast mag de oppervlakte aan bijgebouwen bij elkaar 100 m² zijn!
Voor meer informatie over het bestemmingsplan, kunt u te allen tijde contact opnemen met ons kantoor.

Aanvullende gegevens:
• De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit (krachtstroom), kabel, gas en aansluiting op het riool;
• Vrij gelegen en een schitterend uitzicht over de rondom gelegen landerijen;
• Royale tuin op het noordwesten;
• Het object is voorzien van goten die het hemelwater opvangen en afvoeren naar de sloot;
• Het royale perceel achter de woning is voorzien van leidingen voor beregening, welke nog aangesloten dienen te worden;
• De locatie is volledig omheind met hekwerk/ heg;
• De woning mag, volgens het bestemmingsplan, uitgebreid worden tot 750 m³;
• De bijgebouwen mogen uitgebreid worden tot samen 100 m²;
• Voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein;
• Goede ontsluiting naar de snelweg.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Contactformulier / Brochure aanvraag