Leeuwerikstraat ong - MADE

verkocht onder voorbehoud
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2021
Woonoppervlakte112 m²
Perceeloppervlakte263 m²
Inhoud441 m³
Bergruimte19 m²
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Verwarmingvloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin

Foto's (klik voor vergroting)

Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE

Omschrijving

De Bellatrix hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van 108m² tot 112m². De drie tussenwoningen tellen 108m². Alle woningen hebben drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Een vaste trap leidt naar de zolder, waardoor u deze ruimte makkelijk gebruikt. Een extra slaapkamer nodig? Deze creëert u eenvoudig op deze plek, door een dakraam of dakkapel toe te voegen. ... lees meer

Op de benedenverdieping zorgen ramen tot aan de grond voor veel lichtinval in de woonkamer en een mooi uitzicht over de tuin. Bij bijna alle hoekwoningen hoort een bergruimte aan huis van ca. 19m². U parkeert uw auto op uw eigen oprit. De tussenwoningen hebben een makkelijk bereikbare berging in de tuin. Uw auto kunt u dichtbij huis parkeren, op een openbare groene parkeerplek.

De Bellatrix woningen zijn rustig gelegen aan de rand van de Sterrenkijker. Door de variatie aan voorgevels ontstaat er een speels straatbeeld. Kiest u voor een woning met Franse balkons en een dakkapel? Voor het comfort van een luifel boven de voordeur en het keukenraam? Of gaat u voor nóg meer lichtinval, met een erker aan de zijkant van uw hoekwoning? Mogelijkheden genoeg!

Geniet van de ruimte in uw riante achtertuin. En van een weids uitzicht als u staat te koken. Elke Bellatrix hoek- of tussenwoning is een heerlijk plek om bij te komen van de dagelijkse hectiek. Hier komt u écht thuis.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier