Leeuwerikstraat ong - MADE

verkocht onder voorbehoud
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2021
Woonoppervlakte105 m²
Perceeloppervlakte139 m²
Inhoud460 m³
Bergruimte5 m²
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Verwarmingvloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin
Schuur/bergingaangebouwd steen

Foto's (klik voor vergroting)

Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE

Omschrijving

Typisch Sirius
In de Sirus patiowoningen woont u gelijkvloers, met naast de woonkamer en open keuken een slaapkamer, badkamer en apart toilet op de begane grond. op de eerste verdieping heeft u bovendien één slaapkamer en hobbyruimte, een wasruimte en de mogelijkheid om een extra badkamer te realiseren. De totale woonoppervlakte varieert van 150m² tot 108m².
Aan de woonkamer grenst de fijne binnentuin. Hier geniet u in alle rust van de zon. Even eropuit? U pakt eenvoudig de fiets uit de vaste berging, die ook te bereiken is via een brandgang achter het huis. Heel gemakkelijk!... lees meer

De Sirius patiowoningen zijn gelegen in het middengedeelte van de Sterrenkijker, veelal met uitzicht op het groen. Alle woningen hebben een voorgevel met een dakkapel en sfeervolle vaste luiken naast de hoge ramen. Aan de zijkant van de woning is het metselwerk gecombineerd met geveldelen, waardoor de zijgevel de speelse uitstraling van een schutting krijgt.

Levensloopbestendig wonen? Dat kan, in een van de comfortabele Sirus patiowoningen. Praktisch ingedeeld, met ruimtes waar het daglicht volop naar binnen schijnt en een intieme binnentuin. Gemak gecombineerd met genieten!

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier