Leeuwerikstraat ong - MADE

verkocht onder voorbehoud
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormnieuwbouw
Bouwjaar2021
Woonoppervlakte74 m²
Perceeloppervlakte66 m²
Inhoud389 m³
Bergruimte5 m²
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Verwarmingwarmtepomp en warmte terugwininstallatie
Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuinvoortuin

Foto's (klik voor vergroting)

Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE
Leeuwerikstraat ong - MADE

Omschrijving

Typisch Adara
Type Adara biedt een volledig woonprogramma op een oppervlakte van circa 74m². Met twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping vent u van alle gemakken voorzien. De zolder is ideaal als bergruimte voor spullen die u minder vaak nodig heeft. Op de begane grond bevindt zich de lichte woonkamer met open keuken. Hier stapt u zo de tuin in, die aan de voorkant van het huis gelegen is. Daar zit u heerlijk op een terras met een fraaie pergola. Naast het terras een vaste berging, waar uw fietsen binnen handbereik staan. Uw tuin gaat over in de openbare ruimte, voor een optimaal ruimtelijk gevoel en mooi uitzicht over het groen in de wijk.... lees meer

De woningen van type Adara zijn ontworpen met een knipoog naar het natuurlijk wonen op een boerenerf. Z hebben ze allemaal een schuurvorm en een doorlopend dak over de berging omlaag. En meer bijzondere details verwijzen naar het boerenleven: de hanenbalk in de nok en de combinatie van metselwerk met geveldelen in houtstructuur op de berging en de kopgevel. Duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Uniek en comfortabel! Dat zijn de Adara façadewoningen, in het hart van de Sterrenkijker. Compact wonen door efficiënt gebruik van de ruimte, met alle faciliteiten voor optimaal woongemak.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier