Arendshof 98 - OOSTERHOUT

Huurprijs € 30.000,- p/j
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Winkelruimte194 m²
Aantal bouwlagen (winkel)2

Foto's (klik voor vergroting)

Arendshof 98 - OOSTERHOUT
Arendshof 98 - OOSTERHOUT
Arendshof 98 - OOSTERHOUT
Arendshof 98 - OOSTERHOUT
Arendshof 98 - OOSTERHOUT

Omschrijving

Winkelcentrum Arendshof heeft onlangs een flinke vernieuwing ondergaan waarbij er een nieuwe tegelvloer is geplaatst en er diverse sfeer makende accenten zijn aangebracht zoals plantenbakken en gezellige zithoekjes.
Ook de groetere detaillisten zoals de H&M hebben zich recent in het winkelcentrum Arendshof gevestigd.
Wilt u uw winkel ook graag profileren in dit vernieuwde winkelcentrum? De winkelruimte is direct nabij één van de ingangen gelegen. Deze representatieve winkelruimte is per direct beschikbaar. ... lees meer

De winkelruimte gelegen aan de Arendshof 98 te Oosterhout is ca. 130 m² B.V.O. groot en heeft een frontbreedte van 5,50 meter. De winkel heeft een achteringang, vanuit waar bevoorraad kan worden en is beveiligd met een automatisch bedienbaar rolluik. Tevens bevindt zich aan de achterzijde een pantry en naastgelegen toilet.

Winkelcentrum Arendshof is een winkelcentrum met een regionale functie. Het centrum van Oosterhout heeft de gezelligheid van een dorp maar het aanbod van een stad. Met het overdekte winkelcentrum Arendshof heeft het centrum van Oosterhout iets extra's. Consumenten kunnen hier voor alles terecht.
Zo zijn o.a. H&M, Blokker, Action, Hema, Cool Cat, La Place, ANWB, WE, Handyman, T-Mobile, Van Haren, Only, Open 32 etc. gevestigd in dit mooie pas vernieuwde winkelcentrum.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Contactformulier / Brochure aanvraag