Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE

verkocht onder voorbehoud
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1960
Woonoppervlakte110 m²
Perceeloppervlakte9.880 m²
Inhoud476 m³
Overige inpandige ruimte14 m²
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Ligging buiten bebouwde kom en landelijk gelegen
Tuintuin rondom
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's (klik voor vergroting)

Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE
Mariabaan 6b - WOUWSE PLANTAGE

Omschrijving

*Vanwege de grote belangstelling is er op dit moment een wachtlijst*... lees meer

(Voormalige) boerderij met opstallen op een perceel van circa 9.880 m². Deze boerderij is gelegen op een mooie locatie in het buitengebied van de Wouwse Plantage. Optioneel aan te kopen is de grond eveneens gelegen aan de Mariabaan. Dit vierkante perceel heeft een oppervlakte van ca. 42.810 m².

Let op: het betreft hier een agrarische bestemming.

Situering
In het landelijk gelegen dorp de Wouwse Plantage, op circa 15 minuten rijafstand van Roosendaal, Bergen op Zoom en tegen de Belgische grens ligt deze voormalige boerderij met opstallen op een perceel van circa 9.880 m². De Wouwse Plantage werd vroeger ook wel Pindorp (De Pin) genoemd en behoort tot de gemeente Roosendaal. De voormalige boerderij is op korte afstand van voorzieningen gelegen, waaronder een basisschool en peuterspeelzaal. Ook is er een supermarkt gevestigd in het nabijgelegen dorp Wouw en bevinden er op een kleine 5 kilometer afstand uitvalswegen richting Rotterdam (A16), Antwerpen (E 19) en Breda (A58). Het object is gelegen op 2,5 km van de Belgische grens en daarmee is het dorp en het daarbij behorende treinstation in Essen zeer goed bereikbaar.
Voor natuur- en paardenliefhebbers liggen de natuurgebieden Kalmthoutseheide, Brabantse wal en het bosgebied van Wouwse Plantage binnen handbereik!

De woning
De boerderij is gebouwd omstreeks 1960. De woning heeft een inhoud van circa 476 m³ en een woonoppervlakte van circa 110 m². De woning dient geamoveerd of zeer grondig gerenoveerd te worden. De locatie dient voorzien te worden van een propaan gastank en is nog voorzien van een oude septictank.

Indeling
De woning is te betreden aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde. Wanneer u de woning vanuit de achterzijde betreedt komt u terecht in de bijkeuken, deze beschikt over een oppervlakte van 12 m². Vanuit de bijkeuken bevindt zich een deur richting de keuken. De keuken is 8,6 m² en beschikt over een kelder. De woonkamer heeft een oppervlakte van 27,9 m² en is bevonden met de hal waar de voordeur gevestigd zit. In deze hal bevinden zich de badkamer, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Deze gehele ruimte tezamen is 11 m2.
De gehele woning beschikt over enkelglas, niet geïsoleerde spouwmuren, een zadeldak gedekt met pannen en is voorzien van houten constructie vloeren.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot alle vier de slaapkamers. De overloop biedt opbergmogelijkheden waaronder een vliering. De hoofdslaapkamer bevindt zich op het zuidoosten en beschikt over een oppervlakte van 12,7m². De overige slaapkamers beschikken over een oppervlakte van 10,9 m², 9m² en 5,7 m².

Tuin
De tuin is gesitueerd op het zuiden en is voorzien van een oprit, garage, enkele beplanting een gazon en een terras. Vanuit de tuin is het erf met bijgebouwen bereikbaar.

Bijgebouwen en erf
Daarnaast beschikt het object nog over enkele bijgebouwen, namelijk 2 voormalige veeschuren. De schuren zijn op het moment niet meer in gebruik. De asbesthoudende dakbedekking/golfplaten zijn verwijderd van de schuren. De bijgebouwen dienen gesloopt te worden en zijn constructief niet meer toegankelijk. Het gehele terrein betreft agrarisch bouwblok.

Grond
Optioneel aan te kopen is de grond eveneens gelegen aan de Mariabaan. Dit vierkante perceel heeft een oppervlakte van ca. 42.810 m².

Bijzonderheden
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: septictank, water en elektriciteit (propaan gastank inmiddels verwijderd);
- Schitterend uitzicht over de rondom gelegen landerijen;
- Landelijk gelegen woning;
- Voorzien van garage, schuren en tuin;
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein;
- Zeer geschikt als agrarisch (aanverwant) bedrijf;
- De grondsoort betreffen zandgronden;
- De locatie is zeer geschikt om uw droombedrijf of woning te realiseren;
- Voor privégebruik mogelijk bij bestemmingswijziging.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier