Grindweg 3a - WOENSDRECHT

verkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuiswoonboerderij
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2005
Woonoppervlakte163 m²
Perceeloppervlakte49.280 m²
Inhoud580 m³
Overige inpandige ruimte12 m²
Bergruimte445 m²
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Verwarmingc.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en warmte terugwininstallatie
Warm waterc.v.-ketel
Tuintuin rondom

Foto's (klik voor vergroting)

Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT
Grindweg 3a - WOENSDRECHT

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin, erfverharding, cultuurgrond en verdere aanhorigheden op een perceel van circa 4.92.80 ha. ... lees meer

Situering
De boerderij is gelegen in het buitengebied van Woensdrecht. Het object is gelegen aan een rustige polderweg waardoor u optimaal kunt genieten van de rust en het uitzicht rondom. Het betreft een vrijstaand woonhuis met schuur, tuin, erfverharding en verdere aanhorigheden op een perceel van circa 1.88.00 ha. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het bijkopen van 3.04.80 ha. aan aangrenzende percelen.

Woensdrecht is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente Woensdrecht telt circa 22.019 inwoners. Binnen 2 autominuten bent u in het dorp Woensdrecht en binnen 5 autominuten bent u in het dorp Hoogerheide. Het dorp Hoogerheide is voorzien van alle faciliteiten en voorzieningen, zoals een supermarkt, huisartsenpost, apotheek, diverse winkels, scholen, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer. Vanuit het dorp Woensdrecht bereikt u binnen 15 autominuten de Belgische grens en binnen enkele minuten de provincie Zeeland.
Woensdrecht is centraal gelegen ten opzichte van Bergen op Zoom (15 min), Roosendaal (25 min.), Breda (35 min.) en Antwerpen (40 min.).

De woning
Het vrijstaand woonhuis is gebouwd in 2005 en heeft een woonoppervlakte van circa 163 m² en een inhoud van circa 580 m³. De woning is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, betonnen begane grond- en verdiepingsvloer, zolder beschikt over een houten verdiepingsvloer, kunststof kozijnen met houtnerf voorzien van dubbele beglazing, hardstenen waterslagen en een geïsoleerd zadeldak gedekt met pannen. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
De woning wordt verwarmd middels een Remeha Cv-ketel (bj. 2005) en beschikt over glasvezel, WTW installatie, IBA systeem en een propaan gastank.Indeling
Indeling

Entree
De entree geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast, het toilet, een opbergruimte onder de trap en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Begane grond
De entree is afgewerkt met tegels, stucwerk wanden en een sierlijst aan het plafond.
Het toilet is volledig betegeld en beschikt over een hangend closet en een fonteintje. De meterkast beschikt over 10 groepen en krachtstroom.

Woonkamer
De L-vormige woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk als wandafwerking en plafondafwerking met een sierlijst. De woonkamer is voorzien van een schuifpui naar het terras.

De keuken
De keuken is afgewerkt met tegels als vloerafwerking en deels stucwerk, deels tegels en deels lambrisering als wandafwerking en een stucwerk plafond met sierlijst. De keuken is voorzien van een kunststof aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, keramische kookplaat met afzuigkap (AEG), een oven (Whirlpool) en een vaatwasser (AEG). Tevens beschikt de keuken over een enkele spoelbak. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken
De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer, deels stucwerk, deels tegels als wandafwerking en een stucwerk plafond. De bijkeuken beschikt over een wastafel, wasmachine aansluiting en een kastenwand. De bijkeuken biedt toegang tot de tuin.
Eerste verdieping
Eerste verdieping
De hardhouten trap geeft toegang tot de eerste verdieping. Middels de overloop zijn de 4 slaapkamers, de badkamer en het toilet te bereiken.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat en stuwerk als wand- en plafondafwerking. De drie grootste slaapkamers beschikken over inbouwkasten

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine, een ligbad, badmeubel, wastafel, afzuiging en een design radiator.

Toilet
Het toilet is separaat van de badkamer, volledig betegeld en voorzien van een hangend closet.Tweede verdieping
Zolder
In een van de slaapkamers vindt u de vaste trap richting de zolder. Op zolder bevinden zich de CV Ketel en de WTW installatie.

Tuin
De tuin
De tuin is rondom de woning gesitueerd en voorzien van diverse terrassen en paden. Het grootste deel van de tuin is aan de achterkant van het huis gerealiseerd wat zich bevindt op het zuiden. Tevens is de tuin voorzien van een oprit/bestrating en enkele beplanting. Vanuit de tuin zijn het erf en het bijgebouw bereikbaar en heb je overal zicht op de omliggende en bijbehorende weilanden.


Bijzonderheden
Schuur/werktuigenberging
De schuur/werktuigenberging (22,5 m x 20 m) is gebouwd omstreeks 1973 en is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit metselwerk spouwmuren, betonvloer, stalen spanten en houten gordingen, kunststof dakgoot en asbest golfplaten. De schuur is voorzien van een geïssoleerd dak, handmatige roldeur, diverse ramen, 8 paardenstallen waarvan 2 stallen in de voormalige koelcel gesitueerd zijn. Daarnaast is de schuur voorzien van een losse meter met krachstroom 63 ampere 380v, ondergrondse beregeningsput met bovengrondse pomp en ontijzeringsinstallatie en aan de achterzijde van de schuur bevindt zich een afhang, welke dient als werktuigenberging.

Grond
Rondom de tuin en achter de schuur bevinden zich nog enkele percelen. Deze percelen bieden de mogelijkheid voor agrarisch gebruik en tot het hobbymatig houden van dieren aan huis. Op deze grond is knolcyperus vastgesteld, dit betekent dat er de komende jaren geen rooivruchten geoogst mogen worden.

Bouwvergunning loods
Tevens is er op het perceel rechts naast het huis in 2019 een bouwvergunning verleend voor het bouwen van een loods, ter grootte van 2240 m² (70m x 32m).

Het bestemmingsplan
Het object heeft de bestemming ‘Enkelbestemming agrarisch met waarden - landschapswaarden’. De locatie is ideaal geschikt voor een startende agrariër, agrarisch aanverwant bedrijf, hovenier, hobby boer of eventueel om te zetten naar wonen.

Voor nadere informatie over deze bestemmingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met Staal Makelaars.

Aanvullende informatie:
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig; water, elektriciteit, glasvezel, gastank, en IBA systeem.
- het object heeft schitterend uitzicht op weilanden en agrarische akkers;
- het is mogelijk om dieren aan huis te houden;
- voldoende verhard terrein voor het laden en lossen van grote en zware voertuigen;
- gelegen op een rustige locatie;
- de woning is voorzien van ruime slaapkamers;
- diverse gebruiksmogelijkheden.
- Ondergrondse beregeningsput met bovengrondse pomp en ontijzeringsinstallatie.
- Oprit beschikt over een recht van overpad en recht van uitgang (buren).

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Contactformulier / Brochure aanvraag