Finantien 8 - TILBURG

verkocht onder voorbehoud
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2012
Woonoppervlakte48 m²
Perceeloppervlakte5.550 m²
Inhoud147 m³
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Verwarmingc.v.-ketel en houtkachel
Ligging aan bosrand, vrij uitzicht, beschutte ligging en buiten bebouwde kom
Tuintuin rondom

Foto's (klik voor vergroting)

Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG
Finantien 8 - TILBURG

Omschrijving

Recreatiewoning ‘De Kommer’ met open werktuigenberging op circa 5.550 m² grond.
Gelegen in een bosrijke omgeving waar u optimaal kunt genieten van de ruimte en de natuur. ... lees meer

Situering
Nabij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en de voorzieningen van de stad Tilburg ligt deze recreatiewoning met open werktuigenberging voorzien van paardenstallen en 5.550 m² grond. De locatie is centraal gelegen nabij de provinciale weg N261 die de verbinding vormt tussen de A65 ten oosten van Tilburg en de A59 nabij Waalwijk. Hierdoor zijn de steden ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Waalwijk goed bereikbaar.

Recreatiewoning
De recreatiewoning is gebouwd omstreeks 2012 en heeft een oppervlakte van circa 48,80 m² (8,00 m¹ x 6,10 m¹). Het betreft een gedegen bouwconstructie met een betonvloer, gedeeltelijk houten staanders, gedeeltelijk stalen staanders, stalen spanten, wanden opgetrokken uit kunststof panelen met een houtnerf en het dak is met bitumen gedekt. De woning is voorzien van dubbele beglazing.


Indeling
De entree aan de westzijde van de woning geeft toegang tot de open keuken en de woonkamer. De open keuken en de woonkamer met houtkachel zijn afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en een houten plafond. De keuken in rechte opstelling is voorzien van een kunststof aanrechtblad, diverse onder- en bovenkasten, anderhalve spoelbak, een 5-pits gasfornuis, een afzuigunit, een koelkast en een magnetron. In de keuken is tevens de opstelplaats voor de cv-combiketel (AWB, bouwjaar 2012) en de aansluiting voor de wasmachine gesitueerd. Vanuit de open keuken wordt de badkamer bereikt, welke is afgewerkt met een tegelvloer, tegelwanden en een houten plafond. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douchegelegenheid en een toilet.

Vanuit de woonkamer worden de twee slaapkamers bereikt, welke zijn afgewerkt met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een houten plafond. De slaapkamers zijn voorzien van een rolluik. In de tweede slaapkamer is de meterkast gesitueerd.


Tuin
De recreatiewoning is bereikbaar middels een eigen oprit, welke is voorzien van een toegangspoort. Aan de westzijde van de woning is een terras gecreëerd. Het erf is onverhard. Door de privacy biedende bebossing geniet u van de rust en de natuur.

Open werktuigenberging met paardenstallen
De open werktuigenberging met onverharde vloer is omstreeks 2012 opgetrokken uit damwandprofielplaten, stalen spanten, houten gordingen en het dak is met golfplaten gedekt. De oppervlakte bedraagt circa 68 m² (17,00 m¹ x 4,00 m¹). De open werktuigenberging was oorspronkelijk voorzien van 3 paardenboxen. Deze kunnen met geringe inspanning weer in de oude staat teruggebracht worden.

Bijzonderheden
Aanvullende informatie
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit en gemeentelijke riolering.
- Op het perceel is een gastank (inhoud ca. 1.200 liter) aanwezig.
- Door het materiaalgebruik is de recreatiewoning nagenoeg onderhoudsvrij.
- Er is voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Oplevering: In onderling overleg
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen.

Voor nadere informatie en/ of een afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen.

toon minder

Locatie

Plattegrond, 3D Plattegrond, Video

Brochure aanvraag

Contactformulier