Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39
Abdijlaan 39

Abdijlaan 39

Ossendrecht

€ 847.500,- k.k.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Zeer fraaie, vrijstaande woning met garage, serre, paardenstallen, tuin, rijbak, weiland en verdere aanhorigheden gelegen op ca. 5.370 m² grond.

Deze vrijstaande woning met garage, serre en paardenstallen is gelegen aan een direct aangrenzend Natura 2000 gebied. Ossendrecht heeft diverse kleinschalige voorzieningen, waaronder een basisschool, kinderopvang, supermarkt, sportaccommodaties, apotheek en enkele kleine winkeltjes. Daarnaast zijn de uitgebreide voorzieningen van Hoogerheide en Bergen op Zoom binnen respectievelijk circa 5 en 15 autominuten bereikbaar.
Bergen op Zoom heeft een centrum met een goed voorzieningenniveau, uitgebreide uitgaans- en sport-gelegenheden en uitstekend openbaar vervoer. Ook de bereikbaarheid van Ossendrecht is goed te noemen. Ossendrecht ligt vlakbij de N289 en de A4/A58 en heeft hierdoor een prima verbinding met de steden in de omgeving zoals Antwerpen, Goes, Roosendaal, Breda en Rotterdam. Ossendrecht wordt gekenmerkt door zijn ligging op de Brabantse Wal met aan één zijde de schitterende bosgebieden en aan de andere zijde het open polderlandschap met zijn weidse uitzicht. Kortom een schitterende woonlocatie in een rustige en landelijke omgeving met uitzicht over de glooiende akkers.

De woning
Het woonhuis is, op de voorgevel na, opnieuw opgetrokken omstreeks 1997 en heeft een inhoud van circa 790 m³, een woonoppervlakte van circa 161 m² en 60 m² aan overige inpandige ruimte. De woning is opgetrokken in een gedegen bouwconstructie, bestaande uit een fundering, betonnen begane grondvloer (geheel voorzien van vloerverwarming), houten 1e verdiepingsvloer, geïsoleerde metselwerk spouwmuren een geïsoleerd zadeldak gedekt met pannen. In 2023 is er deels opnieuw geschilderd en is er onder andere een badkamer gerealiseerd op de eerste verdieping. Hierdoor bevinden zich er maar liefst 2 badkamers in de woning.

De woning wordt verwarmd middels een CV-ketel op propaangas (Nefit, 2003) en een pelletkachel. De CV-ketel voorziet de begane grondvloer en de radiatoren van verwarming en daarnaast voorziet de ketel de badkamer beneden en de bijkeuken van warm water. De woning beschikt over een gastank en is aangesloten op de riolering. Daarnaast is er glasvezel aanwezig. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing of HR++ glas. Diverse kozijnen zijn voorzien van horren en rolluiken. Daarnaast beschikt de woning over 24 zonnepanelen (ca. 5.600 kw per jaar, 2016). In 2023 zijn er op de stal nog eens 9 zonnepanelen bijgeplaatst. Deze zijn aangesloten op een aparte groep (zonnepanelen + stal). Tevens is er een laadpaal aanwezig, deze is aangesloten op 3 fase (home load balancing).

Indeling
Begane grond
De entree aan de voorzijde is afgewerkt met een tegelvloer als vloerafwerking, schoonmetselwerk als wandafwerking en (Agnes) plafondplaten als plafondafwerking. Deze entree geeft toegang tot de woonkamer. De trapopgang richting de eerste verdieping is hier gelegen. Verder bevindt zich hier de meterkast, welke is voorzien van 11 groepen van 230 V en 2 krachtgroepen.

De entree/hal gelegen naast de garage (zie foto hieronder) heeft een houtlook tegelvloer als vloerafwerking met vloerverwarming, schoonmetselwerk als wandafwerking en Agnes plafondplaten als plafondafwerking. Deze hal geeft toegang tot de garage, keuken, badkamer, toilet en kelder. Het toilet is afgewerkt met houtlook tegelvloer als vloerafwerking, tegels als wandafwerking en Agnes plafondplaten met inbouwspots als plafondafwerking. Het toilet is ingericht met een hangend closet en een fonteintje.

Woonkamer
Vanuit de entree aan de voorzijde komt u in de woonkamer terecht. De woonkamer is afgewerkt met een houtlook tegelvloer als vloerafwerking, spachtelputz als wandafwerking en Agnes plafondplaten als plafondafwerking. De woonkamer beschikt over elektrische rolluiken. Er is veel lichtinval in de woonkamer door de grote raampartij.

Keuken
De keuken is te bereiken via de woonkamer maar ook via de ruime entree. De keuken is voorzien van een houtlook tegelvloer als vloerafwerking, deels spachtelputz en deels glad stucwerk als wandafwerking en plafondplaten (Agnes) als plafondafwerking. De moderne keuken (2016) is in L-opstelling geplaatst met een kastenwand en is voorzien van een hardstenen blad, inductie kookplaat (ATG, 2023), combi-oven magnetron (Siemens), koel/vriescombinatie, een volledig geïntegreerde vaatwasser, close-in boiler, spoelbak en afzuigkap. Tevens beschikt de keuken over rolluiken. Onder de keuken is een kelder aanwezig op stahoogte.

Badkamer
De ruime entree geeft daarnaast toegang tot de badkamer (ca. 2002). Deze is afgewerkt met tegels als wand- en vloerafwerking en kunststof plafond platen als plafondafwerking. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, handdoekradiator, wastafel en een badmeubel. De badkamer geeft toegang tot de bijkeuken. Deze ruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming en een handdoekradiator. Deze badkamer kan, indien gewenst, worden verbouwd tot een tweepersoons slaapkamer met bijvoorbeeld een wastafel en inloopdouche.

Bijkeuken
De bijkeuken is afgewerkt met een tegels als vloerafwerking, schoonmetselwerk als wandafwerking en kunststof lamellen als plafondafwerking. De ruimte heeft lichtinval middels een lichtkoepel welke opengedraaid kan worden. Het beschikt over een stortwasbak en een wasmachine- en drogeraansluiting. De bijkeuken is tevens voorzien van 2 aparte groepen voor de witgoedaansluiting.

Daarnaast is de zadelkamer gelegen en deze is voorzien van een lichtkoepel. Ook deze lichtkoepel kan worden opengedraaid. Verder is deze kamer afgewerkt met tegels als vloerafwerking, schoonmetselwerk als wandafwerking en Agnes plafondplaten als plafondafwerking.

Serre
Vanuit de keuken is de ruime serre te betreden waar het door de glazen pui het hele jaar door heerlijk te vertoeven is. Het geeft uitzicht op de tuin, rijbak en stallen. De serre is voorzien van tegels als vloerafwerking en heeft een glazen schuifwand aan de tuinzijde.

Garage
De ruime garage is geïsoleerd en verwarmd. De gevels zijn voorzien van spouwmuren, kunststof plafondplaten en beschikt over een elektrische garagedeur. In de garage bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel en de verdeler van de vloerverwarming. De garage geeft toegang tot de tuin, zadelkamer en bijkeuken.

Eerste verdieping
Via de vaste trapopgang gelegen in de hal aan de voorzijde van de woning is de eerste verdieping bereikbaar.

De gehele eerste verdieping is in 2023 voorzien van een nieuwe laminaatvloer en de overloop is voorzien van stucwerk. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer, deels spachtelputz en deels behang als wandafwerking en plafondplaten (Agnes).

De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers
In 2022 zijn alle slaapkamers opnieuw geschilderd. In de slaapkamers is veel bergruimte aanwezig door middel van diverse vaste kasten. Diverse kamers zijn voorzien van rolluiken en raamhorren (pollengaas).

Badkamer
Eind 2023 is er een badkamer gerealiseerd op deze verdieping. Er is veel aandacht besteed aan de badkamer. De vloer heeft tegels als vloerafwerking, deels tegels en deels stucwerk als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. De badkamer heeft elektrische vloerverwarming, een natuurstenen vensterbank en is ingericht met een wastafel met 2 kranen, een toilet, een ligbad, een inloopdouche met regendouche en een designradiator. Mechanische en natuurlijke ventilatie is aanwezig. Deze extra badkamer zorgt voor extra woongenot. Tevens kan hierdoor de benedenverdieping ook deels worden ingericht ten behoeve van mantelzorg/aanleunwoning.

Tweede verdieping
Op de overloop bevindt zich de vernieuwde vlizotrap welke toegang geeft naar de zolder.
In 2023 is er hier een elektrische boiler (150 liter) geplaatst. Ook is er een unit voor mechanische afzuiging geplaatst. De CV- ketel is verouderd en dient wellicht vervangen te worden.

Tuin
De tuin is rondom gelegen en voorzien van sierbestrating, een gazon, terras, rij bak en berging. Het perceel is afgesloten middels een elektrische poort. Aan de voorzijde is er ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Natura 2000
Het geheel grenst aan het bosrijke Natura 2000 gebied (Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide, ca. 3.600 hectare), ideaal voor natuurliefhebbers. Hier kunt u heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden en dat direct in de achtertuin.

Bijzonderheden
Het bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan van de Gemeente Woensdrecht heeft het object de enkelbestemming ‘wonen’ en de dubbelbestemming ‘waarde-aardkundig waardevol gebied’. Dit houdt in dat voor de inhoud van de woning maximaal 750 m³ is toegestaan en de gezamenlijke oppervlakte aan bijgebouwen en overkappingen bij de woning maximaal 100 m2 dient te bedragen. Een kantoor aan huis is ook mogelijk door bijvoorbeeld de garage te verbouwen.
Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met Staal Makelaars.

Aanvullende informatie:
- De woning is eenvoudig levensloopbestendig te maken: de garage is op eenvoudige wijze te verbouwen naar slaapkamer, dit geldt tevens voor de badkamer op de begane grond;
- Mogelijkheden voor het creëren van een kantoor aan huis;
- Gelegen in een prachtige landelijke omgeving (Natura 2000 gebied);
- Ruime parkeergelegenheid (5 auto’s) op eigen oprit;
- 24 zonnepanelen (Ca. 5.600 kw per jaar) bij de woning;
- 9 zonnepanelen in 2023 geplaatst (stal, 3300 kw. opbrengst 2023);
- 2 zonnepanelen units, in de stal 1 x 1fase (Solar Edge), in de garage 1 x 3fase (Delta);
- Vloerverwarming op de begane grond is aanwezig in de hal, badkamer, keuken, woonkamer en garage);
- Woning is voorzien van energielabel A;
- Laadpaal op het eigen terrein, (aangesloten op 3 fase met Home load balancing).

Gebruiksmogelijkheden
Dit object is geschikt voor mantelzorg of aanleunwoning. Door de realisatie van de tweede badkamer op de eerste verdieping is op de begane grond een separate ruimte te creëren ten behoeve van mantelzorg of aanleunwoning. Dit object is daarnaast uitermate geschikt voor het combineren van wonen en werken aan huis. Zeker ook geschikt voor het hobbymatig houden van paarden aan huis.

Verkoop
De locatie zal worden verkocht in de staat zoals het zich op dit moment bevindt, 'as is where is'. In de koopovereenkomst zal een zogeheten 'ouderdomsclausule' worden opgenomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 847.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
31 januari 2024
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
landhuis
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak
Keurmerken
energie Prestatie Advies
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken, zonnecollectoren, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
A
Verwarming
c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel en zonnecollectoren
C.V.-ketel
gas gestookte combi-ketel uit 2003 van NEFIT, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
161 m²
Perceeloppervlakte
5.370 m²
Inhoud
790 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
60 m²
Buitenruimte oppervlakte
24 m²

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan bosrand, aan rustige weg en in bosrijke omgeving
Tuin
tuin rondom

Bergruimte

Garage
inpandige garage
Schuur/berging
vrijstaand hout

Plattegronden

Locatie

Downloads

Meer informatie?