Nieuwbouwprojecten

In voorbereiding - Molenweel te Terheijden

Op de voormalige tuinderij gelegen aan de Lageweg in Terheijden worden 56 energiezuinige woningen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen onder de projectnaam ‘Molenweel’ ontwikkeld.

Wij zijn enthousiast dat wij de makelaar(s) zijn van dit nieuwbouwproject; Molenweel te Terheijden! 

Nog niet alle ins en outs zijn bekend maar op www.molenweel.nl vindt u een sneak preview van de projectwebsite.

Hier vindt u een impressie van de locatie en het veelzijdige woningaanbod: van levensloopbestendige tweekappers en een vrijstaande woning, tot façade- en rijwoningen. Alle 56 woningen worden ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, waarbij hoogwaardige materialen en energiezuinige technieken worden toegepast. 

Naar verwachting kan eind september/ oktober 2024 gestart worden met de verkoop. Vanaf dat moment zijn ook de verkoopprijzen bekend en verkoopstukken gereed. 

Interesse in dit nieuwbouwproject?

Veel geïnteresseerden hebben zich al aangemeld voor meer informatie. Heb jij je gegevens nog niet achtergelaten, maar wens je – net als zij – graag op de hoogte te blijven? Vul dan vrijblijvend het interesseformulier in op www.molenweel.nl. Na het invullen van het interesseformulier wordt u door ons als één van de eersten per email geïnformeerd wanneer de verkoop van de woningen van start gaat.

Een leuk weetje!

De naam is afkomstig van een ‘weel’, zoals in Terheijden en omstreken oppervlaktewater wordt genoemd. Zo’n weel is ten westen van Molenweel te vinden en iets verder westwaarts staat de molen De Arend. Vandaar de naam: Molenweel.

Team nieuwbouwproject Molenweel

v.l.n.r.: Nicole Suijkerbuijk, Lynn de Laat, Fleur van Nederpelt, Marc Gijtenbeek en Hanneke Langerwerf

 

 

Meer informatie?