Aan- en verkoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Het vinden van de perfecte plek voor jouw valt soms nog niet mee. Bij Staal Makelaars kan je niet alleen terecht voor verkoopbegeleiding maar ook voor aankoopbegeleiding.

We staan je graag terzijde bij de aankoop van jou nieuwe plek. We ondersteunen bij de aankoop hierbij zullen we middels een waardebepaling van het object, kadastrale recherche, de bestemmingsplanmogelijkheden en voorschriften door te nemen inzicht geven in de waarde van het object waardoor een passend bod uitgebracht kan worden. Ook tijdens het verdere verloop van het aankooptraject kunt u op ons advies rekenen.

Mocht het zelf niet lukken de juiste plek te vinden is het ook mogelijk dat wij voor u opzoek gaan. Na het bespreken van de wensen gaan ons team voor u aan de slag.

Verkoopbegeleiding

Wil je jouw plekje verkopen? Wij helpen je graag.

Bij de verkoop van een object komt veel kijken en dat hele proces pakken wij op.

Na het eerste bezoek zal er een waardebepaling gemaakt worden, aan de hand hiervan zullen we de vraagprijs van de woning bepalen. Vervolgens worden er professionele foto’s gemaakt. Deze foto’s zullen worden gebruikt voor de brochure en een internetpublicatie op onze website en op Funda. Zodra de perfecte koper is gevonden regelen we het opstellen van de koopovereenkomst, checken we het concept van de leveringsakte van de notaris en inspecteren we de eigendomsoverdracht.

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking en een vrijblijvende waardebepaling.

Meer informatie?