Hoge Zeedijk 22

Hoge Zeedijk 22

Zevenbergschen Hoek

verkocht

Ook uw woning of bedrijfspand succesvol verkopen? Neem dan contactmet ons op

Omschrijving

Uniek woonhuis met uitzicht over de landerijen, beschikt over een aangebouwde garage, serre, diverse paardenstallen, weides, oprit, tuin, erf en verdere aanhorigheden gelegen op circa 4.460 m² grond.

Situering
Het vrijstaande woonhuis is gelegen in het buitengebied van Zevenbergschen Hoek, omgeven door landerijen en is zeer rustig gelegen. Het object bestaat uit een vrijstaande woning met inpandige garage, serre, diverse paardenstallen, oprit, tuin, erf en verdere aanhorigheden gelegen op circa 4.460 m² grond.

Zevenbergschen Hoek is een dorp in het bruisende Brabant, in de gemeente Moerdijk.
Het centrum van Zevenbergschen Hoek is vanaf de woning in circa 4 autominuten bereikbaar.
Enkele voorzieningen van Zevenbergschen Hoek zijn een basisschool, kinderopvang, tandarts, huisarts en diverse winkels. Het is een gemeente met een actief verenigingsleven. Uitgebreidere voorzieningen zijn te vinden in het naastgelegen Zevenbergen (ca. 10 autominuten), maar ook in Breda (ca. 16 autominuten) , Oosterhout (ca. 22 autominuten) en Dordrecht (ca. 19 autominuten).
Tevens is station Lage Zwaluwe / Zevenbergschen Hoek op fietsafstand gelegen!

Het dorp heeft een aantal rijksmonumenten en een prachtige kerk. In Zevenbergschen Hoek woon je op korte afstand van de Biesbosch met zijn uitgestrekte natuur. Je vindt hier onder andere mooie wandelroutes. Ideaal voor iedereen die houdt van wandelen, fietsen en graag een bezoekje brengt aan het terras.

De woning
Deze unieke woning is gebouwd omstreeks 1951 en staat op een ruim perceel van circa 4.460 m² grond. De woning is circa 27 jaar geleden volledig gerenoveerd, waarbij het metselwerk is vernieuwd en de aanbouw (keuken en bijkeuken) is aangebouwd. In de loop der jaren zijn er meerdere bijgebouwen gerealiseerd zoals de garage, de paardenstallen en het luxe tuinhuis. In 2007 is de serre tussen het woonhuis en de autogarage gerealiseerd.
De woning heeft een woonoppervlakte van circa 187 m² en inhoud van circa 1309 m³.

Bij de woning behoort een lange oprit, garage, paardenstallen en een ruime tuin.
De woning is levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De woning is opgetrokken in een gedegen bouwconstructie bestaande uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van een betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (slaapkamer en badkamer) de overige ruimtes kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++) alle raampartijen voorzien van horren (m.u.v. de keuken), de raampartijen aan de voorzijde van de keuken en woonkamer zijn voorzien van elektrische rolluiken. Het zadeldak is deels geïsoleerd en gedekt met pannen.

De woning wordt verwarmd middels een cv-ketel (bj. 2012) en beschikt over een water aansluiting, kabel, gasaansluiting, riolering, elektra, glasvezel en zonnepanelen (2012 – 2014).

Indeling
De entree geeft toegang tot de hal. De hal biedt toegang tot het toilet en de keuken.

De keuken is het ‘’hart’’ van de woning. Vanuit de keuken is er toegang tot de berging/bijkeuken (middels een portaal) en de woonkamer.
De berging beschikt over een trapopgang naar zolder en 2 openslaande deuren welke toegang biedt naar de (voor)tuin.

Vanuit de woonkamer is de hal aan de achterzijde van de woning bereikbaar, de (achter) hal biedt toegang tot een slaapkamer en badkamer. Tevens bevindt zich in de hal de trapopgang naar de eerste verdieping.

De eerste verdieping biedt toegang tot drie slaapkamers en een zolder. De drie slaapkamers zijn te bereiken middels de trapopgang in de (achter) hal.
De zolder is enkel te bereiken via de trapopgang in de berging/bijkeuken op de begane grond.

Begane grond
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de entree en komt u terecht in de hal, welke toegang geeft tot het toilet en de keuken.
De entree/hal is voorzien van een PVC tegelvloer en stucwerk als wand- en plafond afwerking.

Het toilet is afgewerkt met een tegelvloer, deels tegels deels stucwerk als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking. Het toilet is voorzien van een hangend closet en fonteintje.

De keuken
Vanuit de hal is de keuken bereikbaar. De keuken is 11 jaar geleden volledig verbouwd/gerenoveerd en is voorzien van een PVC tegelvloer, deels tegels (achter keuken) deels stucwerk als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking.
De ruime keuken is landelijk ingericht en voorzien van een natuursteen aanrechtblad, bovenkasten en diverse moderne inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, zes pits Falcon gasfornuis met 3 ovens en een grill, afzuigkap, vaatwasser, ingebouwde friteuse en enkele spoelbak.
De keuken biedt toegang tot de berging/bijkeuken en de woonkamer.

Via een portaal vanuit de keuken is de bijkeuken/berging te bereiken. In het portaal bevindt zich de meterkast (1 x krachtgroep, 2 x aardlekschakelaar, 17 x lichtgroep).
De bijkeuken is afgewerkt met een tegelvloer, deels tegels en deels stucwerk als wandafwerking en een gipsplatenplafond.
De bijkeuken beschikt over bergkasten, aansluiting voor de wasmachine en/of droger en hier bevindt zich de omvormer zonnepanelen en waterontharder.
In de bijkeuken bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping/zolder. Op zolder bevindt zich de cv-ketel (bj. 2012).
De bijkeuken beschikt over openslaande deuren naar het erf / de (voor) tuin.

De woonkamer
De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, stucwerk als wandafwerking en een houten balkenplafond met spotjes.
De velen raampartijen in de woonkamer zorgen voor een aangename lichtinval en bieden prachtig uitzicht over de landerijen.
De woonkamer geeft toegang tot de (achter) hal en keuken.

Vanuit de woonkamer is de (achter) hal te bereiken welke toegang biedt tot de badkamer en slaapkamer op de begane grond. In deze hal bevindt zich hier de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens bevindt zich hier een (kunststof) buitendeur naar de achterzijde van de woning.
De (achter) hal is afgewerkt met een houten vloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een kunststof schrootjes plafond met spotjes. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, badmeubel met enkele wastafel en hangend closet.

Slaapkamer
De slaapkamer op de begane grond is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een houten vloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking.

Eerste verdieping
De vaste houten trap in de (achter) hal geeft toegang tot de eerste verdieping, vanaf hier is de overloop, 3 slaapkamers en een vaste bergkast te bereiken.
De overloop is voorzien van vloerbedekking, deels behang deels stucwerk als wandafwerking en een balkenplafond.

De slaapkamers zijn allen afgewerkt met vloerbedekking.
Slaapkamer 1 is afgewerkt met deels behang en deels stucwerk als wandafwerking en stucwerk als plafondafwerking.
Slaapkamer 2 is afgewerkt met deels behang deels stucwerk als wandafwerking en een gipsplatenplafond.
Slaapkamer 3 is afgewerkt met behang als wandafwerking en een gipsplatenplafond.

Tuin
Uw oog valt direct op de tuin bij het oprijden van de oprit. De tuin is voorzien van gebakken straatklinkers en verschillende meerjarige beplanting.
Er is voldoende ruimte voor het parkeren van voertuigen op eigen terrein.

Naast de schuur is een paddock/rijbak gesitueerd (gedraineerd) met direct ernaast een (paarden) weide.

De weides gelegen aan weerszijde van de oprit zijn toegangelijk via het erf.
Ideaal voor het houden van dieren!

Gezien de ligging van dit object is ruimte en privacy gegarandeerd. Er is prachtig uitzicht over onder andere het eigen perceel en de overige landerijen.


Bijzonderheden
Garage
De garage (ca. 34 m²) is gebouwd omstreeks 1998 en te bereiken via een elektrische deur of middels een loopdeur vanuit de serre en/of stal.
De garage is opgetrokken in een gedegen bouwconstructie bestaande uit metselwerk spouwmuren, afgewerkt met een vloeistof dichte gietvloer, schoonmetselwerk en kunststof schrootjes als plafondafwerking. Voorzien van een geïsoleerd zadeldak gedekte met pannen en zonnepanelen.
De garage beschikt over een bergzolder, water, elektra en beregeningspomp.

De naastgelegen serre (circa 35 m²) is omstreeks 2007 gerealiseerd en opgetrokken uit deels gemetselde deels een glazen wand, afgewerkt met een gebakken straatklinkers vloer en houten kozijnen voorzien van dubbelglas. De serre is te bereiken middels de glazen schuifpui, via een loopdeur aan de achterzijde van de woning of via de garage.
De ruimte is opgedeeld in 5 compartimenten waarvan allen boxen voor kleinvee/minipaarden.
De serre beschikt over verwarming en een waterpunt.

De paardenstal aan de andere zijde van de garage is opgetrokken uit houten wanden, klinkers als vloerafwerking en houten balken plafond. Voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en een platdak.
De paardenstal is deels in gebruik als opslag/stalling. De schuur beschikt over zes (mini) paardenboxen waarvan één box 3,5 x 4 m. Twee mini paardenboxen zijn voorzien van uitloop in een kleine aangrenzende paddock.

Tuinhuis (voormalige stal)
Het tuinhuis (circa 32 m²) is opgetrokken uit hout, stalen spanten en houten gordingen en voorzien van 3 kunststof raamkozijnen, een houten kozijn met openslaande deuren en een zadeldak gedekt met pannen. Het tuinhuis is afgewerkt met een vloeistof dichte gietvloer en is vrijwel volledig geïsoleerd.
Het tuinhuis kan tevens voor diverse doeleinden gebruikt worden, denk aan kantoor, speelruimte voor de kinderen, opslag etc.

Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Moerdijk, hebben de percelen deels de enkelbestemming ‘Wonen’ en deels de enkelbestemming ‘Tuin’ en beide de dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie 7’.

Aanvullende informatie
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, glasvezel, kabel, riolering en gasaansluiting;
- Het object is in het buitengebied gelegen op een rustige locatie;
- Het object heeft vrij uitzicht over de achtergelegen landerijen;
- Woning voorzien van zonnepanelen;
- Er is voldoende ruimte aanwezig voor bijvoorbeeld het parkeren van voertuigen;
- Voorzien van eigen oprijlaan;
- Het object is voor diverse doeleinden geschikt;
- Zeer geschikt voor het hobbymatig houden van dieren aan huis.

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.
Oplevering: In overleg

Tot slot
Deze informatieverstrekking en eventuele hieruit voortvloeiende gesprekken zijn allen geheel vrijblijvend. Voor nadere informatie en/of een afspraak voor bezichtiging van het perceel kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Staal Makelaars
Tel: 0162-570471
www.staalmakelaars.nl
info@staalmakelaars.nl

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aangeboden sinds
13 oktober 2023
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1951
Bouwperiode
1945-1959
Dak
zadeldak
Voorzieningen
rolluiken, zonnecollectoren, schuifpui en glasvezel kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
187 m²
Perceeloppervlakte
4.460 m²
Inhoud
1.309 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen

Garage / Schuur / Berging

Garage
aangebouwde stenen garage

Foto's

Locatie

Video's

Meer informatie?