Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7
Vossenberg 7

Vossenberg 7

Gilze

€ 949.000,- k.k.

Interesse?

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Omschrijving

Vrijstaande woonboerderij met aanpandige garage, gerenoveerde Vlaamse schuur, loods, dubbele oprit, tuin, erf en verdere aanhorigheden gelegen op totaal circa 2.985 m² grond.

Situering
Het vrijstaande woonhuis is gelegen in het buitengebied van Gilze, omgeven door landerijen. Het object bestaat uit een vrijstaande woonboerderij met aanpandige garage, gerenoveerde Vlaamse schuur, loods, dubbele oprit, tuin, erf en verdere aanhorigheden gelegen op totaal circa 2.985 m² grond.
Gilze is een dorp in het bruisende Brabant, in de gemeente Gilze en Rijen.
Het centrum van Gilze is vanaf de woning in circa 5 autominuten bereikbaar.
Enkele voorzieningen van Gilze zijn een basisschool, kinderopvang, tandarts, huisarts en diverse winkels. Het is een gemeente met een actief verenigingsleven. Uitgebreidere voorzieningen zijn te vinden in het naastgelegen Tilburg (ca. 17 autominuten), maar ook in Breda (ca. 17 autominuten) en Oosterhout (ca. 20 autominuten).

Het dorp heeft een aantal rijksmonumenten en een prachtige kerk. In Gilze woon je op korte afstand van de Chaamse bossen met zijn uitgestrekte natuur. Je vindt hier onder andere mooie wandelroutes. Ideaal voor iedereen die houdt van wandelen en fietsen. De vliegbasis Gilze-Rijen is eveneens op korte afstand. Deze locatie heeft elk wat wils te bieden.

De woning
Deze vrijstaande woning is bebouwd omstreeks 1970 en staat op een perceel van circa 2.985 m² grond. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 251 m² en inhoud van circa 1.286 m³.
De woning is opgetrokken in een gedegen bouwconstructie bestaande uit geïsoleerde (2015) metselwerk spouwmuren. Verder is de woning voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer en betonnen verdiepingsvloeren, kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2001) en voorzien van horren. Het zadeldak is gedekt met pannen.

De woning wordt verwarmd middels een cv-ketel (Remeha) en beschikt over een wateraansluiting, kabel, gasaansluiting, riolering, elektra, glasvezel en 44 zonnepanelen gelegen op de Vlaamse schuur (2019).
De woning is verder voorzien van alarm- en camera installatie (ter overname) en een volledig bedrade rookmeldinstallatie (ter overname).

Indeling
De entree geeft toegang tot de hal. De hal biedt toegang tot een vaste trap naar de eerste verdieping, de woonkamer en het toilet. De keuken is te bereiken middels de woonkamer.

Vanuit de keuken is er toegang tot de hobbyruimte en middels een gang is de bijkeuken en aanpandige garage te bereiken.

De eerste verdieping biedt toegang tot 3 slaapkamers, een inloopkast en een badkamer.
De zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

In de garage bevindt zich een tweede trapopgang naar de eerste verdieping. Deze biedt toegang tot het kantoor en een tweede hobbyruimte.

Begane grond
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de entree en komt u binnen in de hal, welke toegang geeft tot het toilet, de woonkamer en de trapopgang richting de 1e verdieping. Eveneens bevindt zich hier de meterkast (3-fasen).

De entree/hal is voorzien van een tegelvloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking.

Het toilet is afgewerkt met tegels als wand- en vloerafwerking en stucwerk als plafondafwerking. Het toilet is voorzien van een hangend closet en fonteintje.

De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking.

De vele raampartijen in de woonkamer zorgen voor een aangename lichtinval en bieden prachtig uitzicht over de tuin. Tevens bevinden zich in de woonkamer openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is verder voorzien van een Toshiba WTW airco-unit (2021) die zowel kan koelen als verwarmen (ter overname).

Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken.

De keuken
Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Deze is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming, stucwerk als wandafwerking en schrootjes als plafondafwerking.

De ruime keuken is voorzien van voldoende bergruimte, diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, 2 diepvrieskasten, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven (2018), vaatwasser en een enkele spoelbak.

Vanuit de keuken is de hobbyruimte te bereiken. De hobbyruimte is volledig geïsoleerd en afgewerkt met vloerbedekking. Momenteel is de hobbyruimte in gebruik als muziekruimte. Ook vanuit de hobbyruimte is de achtertuin te bereiken.

Via een loopdeur vanuit de keuken is de gang te bereiken. Vanuit de gang is er toegang tot de bijkeuken. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en droger, twee cv-ketels (Remeha, 2012), de boiler (ter overname), de installatie van de vloerverwarming en een meterkast (3-fasen).

De bijkeuken is afgewerkt met een betonvloer en stucwerk als wandafwerking.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.
De overloop is afgewerkt met vloerbedekking en stucwerk als wand- en plafondafwerking.

Middels een vlizotrap is de ruimte zolder te bereiken.

De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en gestucte wanden en plafonds.
Eveneens zijn alle slaapkamers voorzien van airconditioning (ter overname).

Bijzonderheden:
Slaapkamer 1 is voorzien van een zeer ruime inloopkast.
Slaapkamer 3 geeft toegang tot het dakterras. Dit dak is in 2014 opnieuw bedekt.

De badkamer is afgewerkt met een natuurstenen composietvloer en stucwerk als wand- en plafondafwerking. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel. Circa 10 jaar geleden is de badkamer gerenoveerd.

Op de bovenverdieping bevindt zich eveneens een separaat toilet.

Tweede verdieping
Zolder
Vanuit de overloop is de zolder bereikbaar middels een vlizotrap. De zolder is afgewerkt in een houten dakconstructie.

Tuin
Aanpandige garage
De aanpandige garage (ca. 39 m²) is gebouwd omstreeks 1966 en te bereiken via dubbele openslaande deuren of middels een loopdeur vanuit de gang.

De garage is afgewerkt met een vloeistofdichte gevlinderde betonvloer en houten balken als plafondafwerking. De garage is eveneens voorzien van een eerste verdieping, te bereiken middels een vaste houten trap. De eerste verdieping is voorzien van een kantoorruimte en hobbyruimte.

De naastgelegen garage (circa 56 m²) is eveneens voorzien van een (geïsoleerde) vloeistofdichte gevlinderde betonvloer.

Het zadeldak van de twee garages is in 2002 geheel vervangen en geïsoleerd middels (Unilin 10 cm dik) isolatieplaten. De twee garages zijn voorzien van een openslaande dubbele deur.

Vlaamse schuur
De Vlaamse schuur is opgetrokken in een gedegen bouwconstructie bestaande uit een houten dakconstructie gedekt met stalen dakplaten (2018), een betonnen vloer en de schuur is voorzien van 44 zonnepanalen (2019) (ter overname).

De schuur is voorzien van ezelstallen en biedt toegang tot een tussenruimte en een ontvangstruimte.

De volledig geïsoleerde ontvangstruimte is gerealiseerd voor kinderfeestjes. Deze ruimte is voorzien van inductieverwarming, een toilet en is afgewerkt met een PVC tegelvloer.

De tussenruimte is voorzien van een wastafel, eigen meterkast (3-fasen), opstelplaats voor omvormers van de zonnepanelen en het geheel is voorzien internet. De gehele schuur is beveiligd met een brandmeldinstallatie en een alarmsysteem (beide ter overname).

Loods (voormalige varkensstal)
De varkensstal is opgetrokken in een gedegen bouwconstructie bestaande uit metselwerk spouwmuren, een houten dakconstructie en een van binnenuit geïsoleerd zadeldak gedekt met ABC golfplaten. De varkensstal is voorzien van water, licht, camera-installatie (ter overname), een alarminstallatie (ter overname) en een eigen meterkast (3-fasen). Aan de varkensstal bevindt zich een volière met een volledig geïsoleerde binnenruimte voor de vogels. De volière is voorzien van een nevelinstallatie.

Tuin/ Erf
De woning beschikt over een eigen oprijlaan waar u gemakkelijk meerdere auto’s kunt parkeren. De tuin is voorzien van een royaal gazon, dierenweitje, een (broei)kas (ter overname) en verschillende meerjarige beplanting.

Daarnaast vindt u in de tuin een bakhuisje, een monumentale lindeboom en een waterput op een rij!

Bijzonderheden
Bestemmingsplan
Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Gilze en Rijen, heeft het perceel deels de enkelbestemming ‘Wonen’ en dubbelbestemming ‘Waarde- Archeologie’.

WVG (Wet Voorkeursrecht Gemeenten)

De gemeente Gilze en Rijen heeft per 13-07-2023 op een gedeelte aan het zuiden van de A58 Wet Voorkeursrecht Gemeente gevestigd, zo ook op het object aan de Vossenberg 7 te Gilze. Dit heeft te maken met een voorgenomen uitbreiding van industrie.

Voor meer info inzake dit voorkeursrecht, graag even contact opnemen met de makelaar.

Het geheel is als volgt kadastraal bekend:

Kadastrale gemeente Sectie Nummer Oppervlakte (ha)

Gilze en Rijen O 1156 00.29.85 ha

Totaal 00.29.85 ha

Aanvullende informatie
- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, glasvezel, kabel, riolering en gasaansluiting;
- Het object heeft vrij uitzicht over de achtergelegen landerijen;
- Voorzien van 44 zonnepanelen;
- Er is ruimte aanwezig voor bijvoorbeeld het parkeren van voertuigen;
- Voorzien van eigen dubbele oprijlaan;
- Het object is voor diverse doeleinden geschikt;
- Zeer geschikt voor het hobbymatig houden van dieren aan huis!

Vraagprijs: € 949.000,- k.k.
Oplevering: In overleg

Tot slot
Deze informatieverstrekking en eventuele hieruit voortvloeiende gesprekken zijn allen geheel vrijblijvend. Voor nadere informatie en/of een afspraak voor bezichtiging van het perceel kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 949.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aangeboden sinds
23 oktober 2023
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
woonboerderij
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Bouwperiode
1960-1970
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak

Energie

Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
251 m²
Perceeloppervlakte
2.985 m²
Inhoud
1.286 m³

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Locatie

Downloads

Video's

Meer informatie?